- 14 Ağustos 2024
- 1.538
- 3.122
- 48
Sanırım 1 günlük de olsa erkek bedenine girip çıktın ki bu kadar eminsinHer kadin aldatilir her evli kadin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım 1 günlük de olsa erkek bedenine girip çıktın ki bu kadar eminsinHer kadin aldatilir her evli kadin .
Haa tamam o zaman ya evlenin hemen.instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor
Bu nasıl yokluktur
SAna garanti belgesi veririm bu konudaSanırım 1 günlük de olsa erkek bedenine girip çıktın ki bu kadar eminsin
Adam kus olup uctu nereye evleneyimHaa tamam o zaman ya evlenin hemen.
Yooo evlenmek için debeleniyorsunuz tamamen. Nefes alsa yeter demiştim hatta.Evlenmek icin debelenmiyorum ruh esimi bulmak icin debeléniyorum.
Bu da kendini avutma biçimi heraldeHer kadin aldatilir her evli kadin .
Mutluluklar dilerim evlilik görüyorumSohbetin konusu asik olunan saclar gozler ve boy
Yook yaa bu zamanda erkeklere guvenip evlenenler kendini avutuyor aldatan cokYooo evlenmek için debeleniyorsunuz tamamen. Nefes alsa yeter demiştim hatta.
Bu da kendini avutma biçimi heralde
Cocuk takibi birakti burdakiler yuzundenMutluluklar dilerim evlilik görüyorum
Hayır bulunmadım. Açıkçası çok rahatsız edici. İyi ki de bulunmamisim.Kökten çıkan saçlarını koklamak istiyorum mu gkfkfkfllsls
40 yaşında bu ne muhabbet böyle, daha önce hiçbir erkekle yanyana bulundunuz mu konuştunuz mu?
Erkeğin aldatma potansiyelinden fazlası kadında var. Yok öyle erkek aldatır kadın affeder diye bişey artık. Siz tabi ki evlenecek birini bile bulamadığınız için size ütopik geliyordur bu durumYook yaa bu zamanda erkeklere guvenip evlenenler kendini avutuyor aldatan cok
Çocuk demeyi acilen bırakmalisin.Cocuk takibi birakti burdakiler yuzunden
Birileri de onunla sevişsin istiyordur :)Aldatılacağınızdan bu kadar eminseniz neden evlenmek için bu kadar debeleniyorsunuz?
Bence terbiyesizlige luzum yok haddinizi asmayinBirileri de onunla sevişsin istiyordur :)
Aaa evlilik kardeş kardeş uyumak için mi yapılıyor aşkım?Bence terbiyesizlige luzum yok haddinizi asmayin
Sevişmeden mi evleneceksiniz? Bak o zaman aldatılmak garanti.Bence terbiyesizlige luzum yok haddinizi asmayin
Ne saçı ne koklamasi iyice kafayı yediler görmeden etmeden ..aşırı aşık ayaklari bu yaşta liseli gibiKökten çıkan saçlarını koklamak istiyorum mu gkfkfkfllsls
40 yaşında bu ne muhabbet böyle, daha önce hiçbir erkekle yanyana bulundunuz mu konuştunuz mu?
Onu da istemiyormuş sanırım. El ele tutuşup saatlerce birbirlerinin gözüne bakıp saçlarını koklayacaklar sanıyor herhaldeBirileri de onunla sevişsin istiyordur :)
Buradaki görüşleri ciddiye alın lütfen, aklın yolu bir.Duygusal konuda cok saftrigim
Oysa psikopata da benzemiyordu, Allah izin verirse zamanla olur diyordu, saçlarını koklamak istiyordu (masum), ailesine kabul (!) ettirecekti. Tüh.Cocuk takibi birakti burdakiler yuzunden