Erkekler hamile eşlerini neden aldatıyor

Cocuk icin korunmaya basladigimdan 1,5 ay sonra bir aylık hamile olduğumu öğrendim. İlişki o kadar dalgalı oluyor ki ne hissedecegimi şaşırdım.Malesef bazı şeyler sinyallerini evlilik öncesinde zaten vermişti benim ki tamamen bilerek uçurumdan atlamak gibi birşey oldu.
Peki korunmanıza rağmen nasıl gebe kaldınız? İlaç mi kullandınız yoksa eşiniz prezervatif mi kullanmıştı?

Bence gaslighting dedikleri şeye maruz kalmışsınız 🤔 size her şey yolundaymış gibi davranıyor siz şüphelendiğinizde sizi suçluyor, dürüstçe davranmıyor. Psikolojik olarak yiyip bitiriyor sizi

Anlamıyorum evlilgn ilk gününden beri çok yipratan bir erkek müsveddesni neden baba yaptınız? Motiveniz neydi o bebeğe yazık değil mi?
Bakıyor ki bu her şeyime evet deyip çocuk yaptı bunu aldtrm da her şeyi de yaparım. Erkek aklı böyle çalışıyor üzgunum. sadece karninzdaki o günahsız çocuğa yazık. Böylesine bir aileye geliyor diye.
Hep merak ediyrm insanlar aile evlerinde bunu gördükleri için mi normal.geliyor bu yaşananlar.
Aile evine dönün bir süre essek gibi gelip almak ve bu süreçleri yasatmycgna söz versin öyle dönün yoksa çocuk olunca burda çok başlık acarsiniz.
Yetistiginiz ailede manupule edildiyseniz ozellikle babaniz tarafindan ve psikologla gorusmeden evlenirseniz sonuc kacinilmaz manupule edecek baska bir adam buluyorsunuz. Babama suc yuklemiyorum kac yasina geldik . O kadar okuyan, farkindaligi yuksek biriyim benim yaptigim gozlerimi kapatip bile bile atlamak oldu.
Son damlayla suphem vs kalmadı. Konduramamalarım ortadan kalktı

4 yillik iliskide suan 1,5 yilda ve alti aylik hamileyim.

Evliligimizin ilk gununden beri duygusal olarak cok yipratti. Soylediklerimi duymadi, beni gormezden geldi, varligim sadece onun isteklerine bagliymis gibi davrandi. Cinsel hayatimiz bile bu duruma dahildi.

Buarada buyuk bir hezeyanla sinir patlamasi yasadim sonrasında evlilik terapistine gittik. Suan daha sevkatli ama ruhsal bir kopukluk hissediyorum.

Evliligimizden bir kac geçtiğinde telefonunda dating reklamlari goruyordum bana sacmalama diyordu ama o dönemlerde benden mumkun olduğunca uzak duruyordu. Hazirlansam gormezden geliyordu bekledigimi ima etsem saatlerde sonra gelirdi vs.

Terapist sonrasında daha makul ama olabildigince cinsel anlamda uzak duruyor.

Telefonuna baktığımda spam maillerinde +18 mailler var yine reklam vs diye gecistirdi. İsten geliyor wc ye giriyor uzun sure cikmiyor telefon gecmisi vs hersey tertemiz oluyor bazen gun boyu telefon elinde oluyor yatmadan wc giriyor ve yine hersey tertemiz. Bir sey soyleyince ben oyle seyler yapmam sen cicegimsin bocegimsin kiyamam diyor ama davranislar tezat.

Bazen bir ay yaklaşmadigi oluyor ben yaklasirsam belki birseyler oluyor ama onun tarafinda kesinlikle arzulama yok.

Bu fazla ozel ama on sevisme sirasinda oral olarak yaklasmistim put gibi durdu en son artik ben zevk almiyor musun dedigimde yok aliyorum ama yorgunum dedi ama hadi sen gel uzerime der gibi birsey dedi. Buz oldum istenmemenin nirvanasi uzerimi giyip ciktim odadan ne yanima geldi ne seslendi uyudu. Ben diger oda da sinir ve uzuntuden uyuyamadim saatler sonra ya ne var bunda trip atacak uykusuzum hadi gel dedi.

Oyle her yaptigiyla soguttu ki bazen rol yapip sevecen yaklasiyorum. Dogumu bekliyorum sanirim o da dogumu bekliyor. Bu olanlari dusunce sonuç onu gösteriyor.

Siz ne dusunuyorsunuz merak ediyorum
Canım evliliğinizin başından belliymiş eşinin ben psikolojik sorunu olduğunu düşünüyorum hatta eşcinsel mi diyede düşünmedim değil oturup bu konuyu konuşmanız lazım ama konuşmaktan kaçınacağını düşünüyorum bir kadın için gerçekten zor bir durum ama bu durum senin hamileliğinle yada senle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Allah yardımcın olsun herkesin imtihanı farklı senin imtihanında eşin olmjş canım allah ıslah etsin

Back