- 9 Ağustos 2016
- 4.422
- 6.624
- 158
- 36
Yapma be, desene Kk desti izdivacınıza mani olduPrkfilim herkese acik degil zaten cocuk takipten cikmis o kadar soguk davrandim ki sayenizde baslamadan bitti:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma be, desene Kk desti izdivacınıza mani olduPrkfilim herkese acik degil zaten cocuk takipten cikmis o kadar soguk davrandim ki sayenizde baslamadan bitti:))
Ne alakası var, doğaları gereği tek eşli olamıyorlar mı? Duyduğum en saçma şeylerden birisi. Bence siz normal bir insana denk gelmemişsiniz hiç.Yoo dogru erkekler sapik gercekten ve dogalari geregi tek esli olmaya musait degiller o yuzden aldatiyorlar.
Dedi Uzman psikiyatri...Yoo dogru erkekler sapik gercekten ve dogalari geregi tek esli olmaya musait degiller o yuzden aldatiyorlar.
Normal degiller ki denk gelelimNe alakası var, doğaları gereği tek eşli olamıyorlar mı? Duyduğum en saçma şeylerden birisi. Bence siz normal bir insana denk gelmemişsiniz hiç.
Gitti guzelik cocukYapma be, desene Kk desti izdivacınıza mani oldu
Ters ne davranışı olacaktı daha ilk günden?Cocugu ters bir davranisini gormedim sadece 5 yas var aramizda sorun olur dedim
Saçları koklamak kısmından sonra daha fazla ciddiye alamadımDün instagramdan bir cocuk beni ekledi, mesaj olarak ona tanimadigimi eklemiyorum dedim.Sonrasinda sohbet ilerledi ve cocuk benden 5 yas kucuk ben 39 o 34 yasinda.Kendisi bir hastanede hemsir olarak calisiyor ekleyince gordum.Sohbet ilerleyince ben ciddi dusunuyorum aramizdaki 5 yas sorun olmaz felan dedi bana.Ailen sorun yapar dedim o ise hayir yapmaz sevgi ,saygi oldugu surece diyor.Resim istedi atmadim ama sen beni goruyorsun ben neden seni göremiyorum gorucu usulunde bile boyle bir sey yok insanlar birbirini goruyor dedi profilimi degistirdim.O da saclarin cok guzel gozlerin cok guzel ben tabi resmimle oynadim felan dedim biraz ona istinaden dedi ama nasip olursa o saclarini hep koklamak istiyorum felan dedi. Ben de postij degince olsun kokten cikan saclarini koklamak isterim dedi ben de beni korkutuyorsun bu sekilde konusma felan deyince ne olacak ki dedi.Daha dun tanismisiz ;dedigi ben ailemle konusurum sosyal medya oldugunu soylemem iste arkadastik sonra sevdik birbirimizi derim dedi.Ben ailen 5 yas var kabul etmez bir de sosyal medya oldugu icin dedigimden .Ben cok cirkinim deyince de onemli olan ruh guzelligi diyor zarf mi atiyor bilmiyorum. Yani simdi de konusalim diye yazmis cocuk da instagramdan baktim psikopat birine benzemiyor ne yapmaliyim.Sozlu konusalim diyor ben guvenmiyorum burfan beni ekleyen herkesi ekler konusur dedim su an gorustugum konustugum biri yok dedi.
Aldatılacağınızdan bu kadar eminseniz neden evlenmek için bu kadar debeleniyorsunuz?Yoo dogru erkekler sapik gercekten ve dogalari geregi tek esli olmaya musait degiller o yuzden aldatiyorlar.
SEn bakarsin artik cocuga sana gondercemOldu bu iş bence. Haftaya evlenseniz, şubatta doğum yapsan, ekim gibi çocuk mezun olur üniversiteden, aralıkta evlense , 2026 mart gibi torunu kucağınıza alırsınız. Hadi hayırlı olsun şimdiden.
Evlenmek icin debelenmiyorum ruh esimi bulmak icin debeléniyorum.Aldatılacağınızdan bu kadar eminseniz neden evlenmek için bu kadar debeleniyorsunuz?
Her kadin aldatilir her evli kadin .Aldatılacağınızdan bu kadar eminseniz neden evlenmek için bu kadar debeleniyorsunuz?
Olur valla haha hızlıca büyürSEn bakarsin artik cocuga sana gondercem
Aynen sacin kokten cikan killarini yalnizSaçları koklamak kısmından sonra daha fazla ciddiye alamadım
Aynen hormon ilaci verirsen olurOlur valla haha hızlıca büyür
Sohbetin konusu asik olunan saclar gozler ve boyMüge Anlı’ya çıkmazsınız gelecekte umarım. 1 günde ne güvenmesi, sohbet de çok absürd
Duygusal konuda cok saftrigimTers ne davranışı olacaktı daha ilk günden?
Hoş, kökten gelen saçlarını koklamak istiyorum demesi üzerine ters bi davranış aramaya gerek var mı, bilemedim
(Siz cok saf birisiniz besbelli, o da anlamıştır, ilk dakikadan ne ciddi düşünmesi ne saç koklaması ne yaş farkı ne aile kabul etmeme muhabbeti, şaka gibi. Ayrıca, "tanımadıklarımı eklemiyorum" mesajı da inanılmaz cringe)
Bu nasıl yoklukturBurdan ebeniz olur nineniz olur kayinconuz olur talibim ben gelir alirim siz yorulmayin istemeye gelirken ne getireyim karpuz olur mu