-
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
Aman Allah ım bu ne öfke . Umuma konu açıp, fikir beyan ediyorsan, tabiki herkes fikrini beyan edecek. Bence öfkeli olan kesinlikle sizsiniz. 30 yaşında koca kadının, içine düştüğü bu gülünç duruma alkışmı tutacağız. Hele kadın olarak. Ne kadar gülünç bir durum kadın için. Hemde işyerinde. Gidip, ilanı aşk ediyorsun adam tenezzül edip, dikkate alıp, 1 saat zaman ayırmıyor tanımak için. Hatta zamanımı çaldın diyor. Ne demek zamanımı çaldın. Koca koca insanlar. İnsan gibi oturur konuşur. Platonik aşk insanın içinde yaşanır karşı tarafın bilmediğidir. Karşı tarafa ilanı aşk ettikten sonra platonik olmaz.Aman Allah'ım bu ne öfke ergen gerisi falan.şaşırdım dolayısıyla yorum yapmadan duramadim.yas kaç olursa olsun bu heyecanın kime ne zararı var.yada size ne zararı var.kimse bu işin olacağını garanti edemez keza olmayacağını da garanti edemez.konu sahibi platonik ve bence gayet hoş bir aşk yaşıyor bende iyi dileklerimi iletiyor um kendisine.
Yahu sanane arkadaşım.. Gamlı baykuş musun sen? Kız belli ki aşık.. O da büyük beklenitler içinde değil.. Okumuyor musunuz yazdıklarını? Olmayacak gibi diyor zaten.. Olumsuz olacağını düşünebilirsiniz elbette yorum da yapabilirsiniz.. Ergen gerisi diyerek neden kızın hislerini küçümsüyorsunuz.. Aşık işte.. Ötesi mi var? Adam daha önce iş yerinden biriyle nişanlanmış ve ayrılmış.. Belki gerçekten gözlemliyordur..Aman Allah ım bu ne öfke . Umuma konu açıp, fikir beyan ediyorsan, tabiki herkes fikrini beyan edecek. Bence öfkeli olan kesinlikle sizsiniz. 30 yaşında koca kadının, içine düştüğü bu gülünç duruma alkışmı tutacağız. Hele kadın olarak. Ne kadar gülünç bir durum kadın için. Hemde işyerinde. Gidip, ilanı aşk ediyorsun adam tenezzül edip, dikkate alıp, 1 saat zaman ayırmıyor tanımak için. Hatta zamanımı çaldın diyor. Ne demek zamanımı çaldın. Koca koca insanlar. İnsan gibi oturur konuşur. Platonik aşk insanın içinde yaşanır karşı tarafın bilmediğidir. Karşı tarafa ilanı aşk ettikten sonra platonik olmaz.
canım kendini frenlemeye çalış.. 29 yaşında kadınsın. o herşeyi fark ediyormuş bak bişey düşünse zaten hiç beklemezdi 40 yaşında adam oturup gözlem falan yapmaz işine bakar. belki çapkın bi adam geceleri farklı kadınlarla hayatını yaşıyor, bir kişiye bağlanmak istemiyor?Uzak duramıyorum ki adamdan odasına rapor götürüyorum,raporun acelesi olmasa bile bahane üretip götürüyorum. Onu görmek istiyoeum çünkü. Herşeyin farkında. Karşısında küçük kız çocuğu gibi heyecanlanıyorum,bugün bana biraz sakin kal lütfen heyecanlanma gibi şeyler söyledi. Olmayacağını biliyorum da bari net bir hareket yapsada bende daha fazla burda kalıp üzülmesem..
bu da başka bi bakış açısı valla evet hadi diyelim evlendin ceylin yaş farkından dolayı bi sürü sorun çıkacak karşına. bence o gözünde bir kahraman gibi görünüyor gerçek hayatını bilmiyorsun biraz da imkansız olduğu içinve her gün gördüğün için duyguların depreşip duruyor. çocuk yapıyım desen 50 yaşına dayanmış bir baba mı olacak. bence güzel vaktini bununla harcama hayatının en güzel dönemindesin kendine uygun birini bularak vaktini değerlendir.ya ceylin 42 yaşındaki adamı napcan Allasen 3 seneye kadar adam senin gözünde tüm çekiciliğini zaten yitirecek
Özürlü gibi davranmaz derken ne demek istediniz? Özürlüyü burada hakaret olarak kullandığınızı varsayarak/anlayarak diyorum ki ; hadi dilin kemiği yok. Konuşurken söylersiniz, söyleyiverirsiniz de yazdığınız uzvunuzda gerekli kemikler mevcut. Üstelik kafatasınızın içindeki bir organla iş birliği içinde hareket ediyorlar. En azından etmeleri gerekiyor. Bazen o organı kullanın olur mu? Özellikle bu tarz kelimeleri kullanırken.Adam kızı tanımak istese, açık açık söyler. Kahve içmeye davet eder. Gider nasıl tanıyacaksa tanır. İş güç sahibi aklı başında insan. Bir ilişkiye başlamak isterse yada birinden Hoşlansa özürlü gibi davranmaz; Hoşlansa hoşlandım der. net. iş şu hareketiyle bana şölemi demek istedi, ama bunumu ima etti. Yok bana gelmemesi için şöle böle engelleri var diye kafaya kurmaya başlarsan, bunun sonu yok. 29 yaş az değil 42 yaşta.. Ergen gerisi gibi, davranılacak yaş değil. Adam bildiğin dalga geçiyor.
bu yazdıklarınızı 38 yaşında bi kadın olarak yaşadım bire bir..bunun yaşı da yok ayrıca. kendimi liseli ergenler gibi hissettiğim doğrudur. ama bu beni çok ama çok mutlu etmişti. sadece sevmek bile bazen mutlu etmeye, ışıl ışıl parlamanıza, midede kelebekler uçuşmasına yetiyor. yalnız çok dikkatli olunması gereken bir nokta var: benim içimdeki o kelebekler bir gün bir kör kurşunla bir anda vuruldu,hepsi öldü... güncellemeleri okumadım henüz. ama umarım konudaki beyefendi de o kelebekleri öldürecek bir katil değildir.....20 li yaslardaki biri icin en ufak bir bakis cok sey ifade edebilir. Bir bakisa bir suru anlam yukleyip saniyelik bir ani butun gun gozunde canlandirip bununla gonlunu avutmayi hepimiz yasadik. 40 li yaslar ise boyle seylere cok uzaktir. O yaslar bir bakisla hareket etmez, direk aktivasyona gecer. Ne deyim ki hepimiz masallarla buyuduk ve iliskilerinde her aninin buram buram romantizm dolu olacagini dusunuyoruz. "Bir Istanbul Masali"dizisindeki gercek hayatta neden olmasin diye kandirmacalarla...
Su an icin bu durumu yasamasi gerekiyor. Kendi yasayip gorecek. Biz ne dersek bos.
Evet adam hayir dememis. Kizimiz da buna cok anlam yukluyor. Oysa ver istifani diyecek hali yoktu ki. Ortada ben sana platonik asigim diye bir itiraf var. Karsi taraf da tabi ki dogal olarak bu durumlarda cogu egosu oksanan erkegin yaptigini yapmis. Ustu kapali sozler, manipulasyon, ne tam evet ne de tam hayir...Kimse de evet deyip bu durumun ustune ziplamazdi zaten. Sen yan cepte dur misali...ara ara egomu oksa, tam vazgectiginde bir bakisimla ben yeniden kafani karistiriyim, ne sana tam geleyim ne de tam gideyim.... bakisin da yetmedigi durumlarda bir tatli sozle, bir ufak akil oyunu ile, hafif manipulasyonla ben senin durmadan aklini karistiriyim, sen de benim egomu oksa demis aslinda....
Neyse o da yasayip gorecek. Buyumek boyle bir sey aslinda. O da buyuyecek....ya da ne deyim boyle boyle tecrube edinecek...
Allah akıl fikir izan versin. Velevki platonik aşık oldunuz, duygularınıza sahip olamadınız, gidip adamın karşısına ben aşık oldum demek nedir, sizin adınıza ben utandım.ilanı aşk etmenizden değil ama , bu işler karşılıklı olur ; adamda size karşı bir his olsa, bir yolunu arar bulur ; siz nasıl gururunuzu çiğnediyseniz. Size karşı birşey hissetmeyen birine hem ilanı aşk ediyorsunur, red cevabını yiyip, yüzünüzün kızaracağı yere, yok kaşını oynattı, gözünü oynattı, benim içim geçti ,öldüm yandım tüttüm.. Reddetmiş. Daha ne yapsın. Ben adamın yerinde olsam, kesinlikle sizin gibi biri ile düşünecek olsam düşünmem, duygularına hakim olamayan, kendini kontrol edemeyen, gururunu çok rahat çiğneyen bir insan, karşısındaki hayır dediği halde, yetişkin gibi değil çocuk gibi ema ben aşık oldum yeeaa aşkımı duygumu ne pahasına olursa olsun yaşarım diyen bir insana, yetişkin muamelesi yapmam. öyle bir insanla asla ciddi düşünmem.
Terbiye sinirlarini aşmadan yorum yapmanızı rica ederim bence ve benim kurallarımca utanılacak bir şey yapmadım sizide hiç ilgilendirmez burası yorum yapmak için var yargılamak için değil.Allah akıl fikir izan versin. Velevki platonik aşık oldunuz, duygularınıza sahip olamadınız, gidip adamın karşısına ben aşık oldum demek nedir, sizin adınıza ben utandım.ilanı aşk etmenizden değil ama , bu işler karşılıklı olur ; adamda size karşı bir his olsa, bir yolunu arar bulur ; siz nasıl gururunuzu çiğnediyseniz. Size karşı birşey hissetmeyen birine hem ilanı aşk ediyorsunur, red cevabını yiyip, yüzünüzün kızaracağı yere, yok kaşını oynattı, gözünü oynattı, benim içim geçti ,öldüm yandım tüttüm.. Reddetmiş. Daha ne yapsın. Ben adamın yerinde olsam, kesinlikle sizin gibi biri ile düşünecek olsam düşünmem, duygularına hakim olamayan, kendini kontrol edemeyen, gururunu çok rahat çiğneyen bir insan, karşısındaki hayır dediği halde, yetişkin gibi değil çocuk gibi ema ben aşık oldum yeeaa aşkımı duygumu ne pahasına olursa olsun yaşarım diyen bir insana, yetişkin muamelesi yapmam. öyle bir insanla asla ciddi düşünmem.