- 18 Kasım 2014
- 4.251
- 5.365
-
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
66 sayfa olduğu için hepsini okuyamadım ama ben arkadaşın yazdığı gibi utanılacak ,gurursuz sayılacak bir durum göremiyorum açıkcası. Erkek ilanı aşk edince ayyyyyyy ne romantiiiik ne cesuuuurrr diyoruz da bayan duygularını açınca, ilanı aşk edince neden gurursuz, utanması gereken, çocuk gibi davranan olsun ki. Ne saçmaa!!!!Terbiye sinirlarini aşmadan yorum yapmanızı rica ederim bence ve benim kurallarımca utanılacak bir şey yapmadım sizide hiç ilgilendirmez burası yorum yapmak için var yargılamak için değil.
Ayrıca patronumun sizin gibi utanmaz olduğumu düşünmediği çok aşikar ki beni bugün yanına çağırıp neden dün işe gelmediğimi hasta mı olduğumu sordu.
Dün işe neden gelmedin demiş. Vay bence kesin, bunun çok farklı derin amaçları vardır. Patronun İşe gelmedin demesi büyük olay . bize bi yorumla bakalım esesan altında yatan derin manaları.Terbiye sinirlarini aşmadan yorum yapmanızı rica ederim bence ve benim kurallarımca utanılacak bir şey yapmadım sizide hiç ilgilendirmez burası yorum yapmak için var yargılamak için değil.
Ayrıca patronumun sizin gibi utanmaz olduğumu düşünmediği çok aşikar ki beni bugün yanına çağırıp neden dün işe gelmediğimi hasta mı olduğumu sordu.
Mesele ilanı aşk etmek değil, kadında olsa erkekte olsa, red gördüğü yerde durmak tuhaf: bakın kadın cinayetleri. Hep kadın istemiyorum deyince, karşıdaki kafasında başka manalar çıkarıyor. Hiç sağlıklı bir durum değilAşkta gurur kavramı bu kadar üstün olsa kimse ilişki yaşayamaz ki , çoğunlukla erkeklerin yaptığı bir davranışı yani hislerini açma olayını bu sefer bir kadın yapmış , bunu erkek yaptığı zaman hiç ayıplamıyoruz
Kadında olsa, erkekte olsa, bir kişinin her davranışa mana çıkarmak tehlikelidir. Sağlıklı bir davranış biçimi değildir. mesele ilanı aşk değil. Ortada ciddi bir pskljk rahatsızlık var.Aşkta gurur kavramı bu kadar üstün olsa kimse ilişki yaşayamaz ki , çoğunlukla erkeklerin yaptığı bir davranışı yani hislerini açma olayını bu sefer bir kadın yapmış , bunu erkek yaptığı zaman hiç ayıplamıyoruz
İnsan birine aşıksa zaten her davranışından birsey çıkarırKadında olsa, erkekte olsa, bir kişinin her davranışa mana çıkarmak tehlikelidir. Sağlıklı bir davranış biçimi değildir. mesele ilanı aşk değil. Ortada ciddi bir pskljk rahatsızlık var.
İyi de sen neden bu kadar sinirlendin? Şöyle bir konudaki mesajlarına baktım da acayip sinir yapmışsın.Kadında olsa, erkekte olsa, bir kişinin her davranışa mana çıkarmak tehlikelidir. Sağlıklı bir davranış biçimi değildir. mesele ilanı aşk değil. Ortada ciddi bir pskljk rahatsızlık var.
Terbiye sinirlarini aşmadan yorum yapmanızı rica ederim bence ve benim kurallarımca utanılacak bir şey yapmadım sizide hiç ilgilendirmez burası yorum yapmak için var yargılamak için değil.
Allah akıl fikir izan versin. Velevki platonik aşık oldunuz, duygularınıza sahip olamadınız, gidip adamın karşısına ben aşık oldum demek nedir, sizin adınıza ben utandım.ilanı aşk etmenizden değil ama , bu işler karşılıklı olur ; adamda size karşı bir his olsa, bir yolunu arar bulur ; siz nasıl gururunuzu çiğnediyseniz. Size karşı birşey hissetmeyen birine hem ilanı aşk ediyorsunur, red cevabını yiyip, yüzünüzün kızaracağı yere, yok kaşını oynattı, gözünü oynattı, benim içim geçti ,öldüm yandım tüttüm.. Reddetmiş. Daha ne yapsın. Ben adamın yerinde olsam, kesinlikle sizin gibi biri ile düşünecek olsam düşünmem, duygularına hakim olamayan, kendini kontrol edemeyen, gururunu çok rahat çiğneyen bir insan, karşısındaki hayır dediği halde, yetişkin gibi değil çocuk gibi ema ben aşık oldum yeeaa aşkımı duygumu ne pahasına olursa olsun yaşarım diyen bir insana, yetişkin muamelesi yapmam. öyle bir insanla asla ciddi düşünmem.
Siz niye yorumu okuyunca sinir çıkarıldınızki . Yazı oldukça mantıklı ve normal. okurken kızdınız herhalde ; sinir oradan geliyor:İyi de sen neden bu kadar sinirlendin? Şöyle bir konudaki mesajlarına baktım da acayip sinir yapmışsın.
Saldırgan üslup, yüksek polemik zeka. Enteresan.Siz niye yorumu okuyunca sinir çıkarıldınızki . Yazı oldukça mantıklı ve normal. okurken kızdınız herhalde ; sinir oradan geliyor:
Sorar mi bilmem ama bu adam zaten sadece yaptığı işe bakan ve personelle hiç alakası olmayan bir adam. Bana sordu, 5 patron var ve en diyalog kurduğum sormadı o sordu. Sonrada zaten araya işle ilgili bişey sıkıştırdı öyle kapandı konu.Amaan boşver sen şimdi bu aşka tepkili insanları .patron herkese sorarmi niye gelmedin diye .
Aşık oldunuz mu siz hiç? Ya da ahlak bekçisi falan mısınız? Ben de eşime sana aşık oldum dedim o demeden önce.. 5 yıllık evliyiz şu an.? Seviyorsan git konuş bence olayı var ya o çok doğru bir şey.. İçimde kalacağına dışımda kalsın dedim.. Oooh süper oldu.. İyi ki de söylemişim.. Utanmıyorum.. Sevmekten utanmasın kimse.. Söylemekten utanmasın.. Bence siz utanmalısınız... Sevmekten utana utana böyle kalpsizleşmişsiniz...Allah akıl fikir izan versin. Velevki platonik aşık oldunuz, duygularınıza sahip olamadınız, gidip adamın karşısına ben aşık oldum demek nedir, sizin adınıza ben utandım.ilanı aşk etmenizden değil ama , bu işler karşılıklı olur ; adamda size karşı bir his olsa, bir yolunu arar bulur ; siz nasıl gururunuzu çiğnediyseniz. Size karşı birşey hissetmeyen birine hem ilanı aşk ediyorsunur, red cevabını yiyip, yüzünüzün kızaracağı yere, yok kaşını oynattı, gözünü oynattı, benim içim geçti ,öldüm yandım tüttüm.. Reddetmiş. Daha ne yapsın. Ben adamın yerinde olsam, kesinlikle sizin gibi biri ile düşünecek olsam düşünmem, duygularına hakim olamayan, kendini kontrol edemeyen, gururunu çok rahat çiğneyen bir insan, karşısındaki hayır dediği halde, yetişkin gibi değil çocuk gibi ema ben aşık oldum yeeaa aşkımı duygumu ne pahasına olursa olsun yaşarım diyen bir insana, yetişkin muamelesi yapmam. öyle bir insanla asla ciddi düşünmem.
Rahatsız olan sensin önce utandım dedin ilanı aşk ettiğim için şimdide mana çıkarmayı bahane ediyorsunKadında olsa, erkekte olsa, bir kişinin her davranışa mana çıkarmak tehlikelidir. Sağlıklı bir davranış biçimi değildir. mesele ilanı aşk değil. Ortada ciddi bir pskljk rahatsızlık var.
Canım sen bu gibi yorumları çok ciddiye alma bence insanlar başlarına gelmeyen herşeyi acımasızca eleştirebiliyorlar. Yani konuşurlar herşeye bazen sırf konuşmak için boşver görme bence . Asla utanılacak birşey değil yaptığın büyük bir cesaret göstererek gidip içini dökmüşsün sadece...Duygularını ne niyetle söylediğini en önemlisi sen kendini biliyorsun zaten açıklama bile yapma bence etkilemesin seni şu tarz yorumlar.. Sen bize havadisleri anlat neden gelmediğinimi sordu başka başka ???:)Terbiye sinirlarini aşmadan yorum yapmanızı rica ederim bence ve benim kurallarımca utanılacak bir şey yapmadım sizide hiç ilgilendirmez burası yorum yapmak için var yargılamak için değil.
Başka bir şey yok odasının önünden geçerken seslendi içeri girdim naber nasıl gidiyor dedi dün yoktun neden hastamısın geçmiş olsun diyr sordu (hatta arkadaşım ceylin hasta gelmedi filanda dememiş ona unutmuş söylemeyi) bende doktor randevum vardı hasta değilim dedim sonra sana birşey sorucam dedi iş konuştuk vs vsCanım sen bu gibi yorumları çok ciddiye alma bence insanlar başlarına gelmeyen herşeyi acımasızca eleştirebiliyorlar. Yani konuşurlar herşeye bazen sırf konuşmak için boşver görme bence . Asla utanılacak birşey değil yaptığın büyük bir cesaret göstererek gidip içini dökmüşsün sadece...Duygularını ne niyetle söylediğini en önemlisi sen kendini biliyorsun zaten açıklama bile yapma bence etkilemesin seni şu tarz yorumlar.. Sen bize havadisleri anlat neden gelmediğinimi sordu başka başka ???:)