- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Ben de bunu hiç anlamıyorum valla. Hiç misafirliğe gitmiyor musunuz mesela? Genelde misafirliğe gittiğiniz evlerin her yerinde, oturduğunuz koltuklarda, yemek yediğiniz masada falan sevişilmiş olma ihtimali var. Ya da gittiğiniz dişçinin koltuğunda, avukatın kanepelerinde, mimarın ofisinde...
Burada bir üye vardı arkadaşı olduğu kadın eşine oral yapıyor, o ağızla da evinde yemek yiyor, ağzına sokuyor kaşığı, çatalı vs. diye artık mesafe koydum evine gitmiyorum demişti. Ahshsjsjsjs.
İyi de ya sizin, benim, buradaki yorumcuların yarısının ofisinde de sevişildiyse? Yakalamadık diye öyle bir şey olmadı mı diyeceğiz?Haydaaa amma sizeneciler türemişinsan rahatsız olamaz mı? Ve bu en doğal hakkı. Ofis iş yeridir, işte iş yapılır haliyle.Deri koltuklarda ayak izleri felan ne bileyim. Bu kadarda rahatlık olmasın yahu..
İyi de ya sizin, benim, buradaki yorumcuların yarısının ofisinde de sevişildiyse? Yakalamadık diye öyle bir şey olmadı mı diyeceğiz?
Belki bizimkilerde de oluyor?
Var mı garantimiz?
İyi de adamın işyeriTabiki herhangi bi garantimiz olamaz. Ama bu kadar yakalamışkende ses edilmez ise yakında masaların üstünde felan da istenmeyecek durumlar olabilir. Şey ofisine dönmesin yani..
Boyle boyle OKB olunuyor aman dikkat.
sonucta bu forumda is yeri servisinde sevisenleri de okuduk, sevisilmeyen yer kalmamis
Tüh ya! Kaçırmışım dişime göre konuyuBurada bir üye vardı arkadaşı olduğu kadın eşine oral yapıyor, o ağızla da evinde yemek yiyor, ağzına sokuyor kaşığı, çatalı vs. diye artık mesafe koydum evine gitmiyorum demişti. Ahshsjsjsjs.
Tabiki herhangi bi garantimiz olamaz. Ama bu kadar yakalamışkende ses edilmez ise yakında masaların üstünde felan da istenmeyecek durumlar olabilir. Şey ofisine dönmesin yani..
Yakalamamış ki kamera kaydını açmış izlemiş, çöpleri karıştırmış, inceleme yapmış. Sanki adamı iş üstünde basmış. Bence gitsin patrona ensesine bir tokat atsın bir daha görmeyeyim evli barklı adamsın , elimde kayıtların var adam ol desinTabiki herhangi bi garantimiz olamaz. Ama bu kadar yakalamışkende ses edilmez ise yakında masaların üstünde felan da istenmeyecek durumlar olabilir. Şey ofisine dönmesin yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?