- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
Eğer evliyse eşi sana ne diyebilir. Affedebilir. Ailesi sana ne diyebilir. Ortalığı ayağa kaldırabilirler. Yerinizde olsam kardeşim veya en yakın arkadaşım olmadığı sürece karışmazdım.Herkese selamlar. şuan gerçekten elim ayağım titriyor, ağlayacak gibiyim... beynim patlayacak sanırım kendime gelmem lazım bana bir yardım edin lütfen...
Konuya şu şekilde başlamak istiyorum. Normalde tüm hafta günde 10 saat çalışan biriyim ama virüsten dolayı yarım gün geliyorum öğleden sonra... Bugün işe geldiğimde saat 13 gibi işyerimde bir gariplik hissettim. Perdeler kapanmış, deri koltuklarda ayak izleri vardı bariz bir şekilde. Nerden biliyorsun yeşilkalp? derseniz de hiç bıraktığım şekilde değildi. Çalıştığım yer, evden ofise dönme dediğimiz bir dükkan,işyeri... Allah allah diyip önemsemedim ama acaba biri mi geldi diye kuşku düştü içime. Birkaç saat sonra dedim şu geçmişe dönük kameralara bakayım. 15.6.20 tarihinde yani dün, ben işten çıkmışım görünüyorum ben çıktıktan yaklaşık bir buçuk saat sonra pat benim patron işyerine gelmiş. Onda da bende de anahtar vardı bu bizim için doğal bir durum. Tam dedim gelmiş burda uyumuş yazık derken pat kameraları bantlamaya başladı bir beyaz kağıtla... Telefonla konuşuyordu öncesinde sonra da bantladı kamerayı
Ben şok oldum neden böyle bir şey yaptı anlam veremedim. Biraz daha ileri sardım ve saat akşam dokuz gibi ilk önce bir kadın işyerimden çıktı kapıda bekliyordu. Sonrasında da bizim patron kameraları açtı ve kadınla yan yana yürüyerek işyerimden ayrıldı. Olay nedir bilmiyorum ama işte her kadın anlar,bilirsiniz masumca değildi. Tüm çöplere baktım işyerimdeki ama düşündüğüm şeyler yoktu, kamerada görünen ellerinde bir poşet vardı içinde çöp vardı sanki.
şimdi bundan bana ne demek isterdim ama konu o değil... ben patronun tüm ailesini tanıyan biriyim herkes burada akraba,aile... ve kadın eminim patronun karısı değil. tüm bu kamera görüntülerini çektim kendi telefonuma. benim korktuğum şey sanırım sürekli bunu yapıyorlar ve bu beni çok rahatsız etti. öylece hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceğim şimdi? sizler akıllı ve gerçekten açık konuşan mükemmel kadınlarsınız. ne yapmalıyım ben?
Elbette herkes ister ama isteyen herkes de boşanmıyor. Kadın ben affettim kocamı derse sizin başınız ağrırhanımefendi bu kişi eşiniz olsa bilmek duymak istemez miydiniz?
Siz santajmi yapacaksiniz varsa öyle bir planin öttürürler seni kazdigin kuyuya kendin düsersin dikkat veya cöpü karistirmaya kadar arastirdina göre patronda gözün vardi yoksa kim nie ugrassin kendi özelestirini yap ve milletin ofis fantazili seksine müdahale etme kisaca sananeHerkese selamlar. şuan gerçekten elim ayağım titriyor, ağlayacak gibiyim... beynim patlayacak sanırım kendime gelmem lazım bana bir yardım edin lütfen...
Konuya şu şekilde başlamak istiyorum. Normalde tüm hafta günde 10 saat çalışan biriyim ama virüsten dolayı yarım gün geliyorum öğleden sonra... Bugün işe geldiğimde saat 13 gibi işyerimde bir gariplik hissettim. Perdeler kapanmış, deri koltuklarda ayak izleri vardı bariz bir şekilde. Nerden biliyorsun yeşilkalp? derseniz de hiç bıraktığım şekilde değildi. Çalıştığım yer, evden ofise dönme dediğimiz bir dükkan,işyeri... Allah allah diyip önemsemedim ama acaba biri mi geldi diye kuşku düştü içime. Birkaç saat sonra dedim şu geçmişe dönük kameralara bakayım. 15.6.20 tarihinde yani dün, ben işten çıkmışım görünüyorum ben çıktıktan yaklaşık bir buçuk saat sonra pat benim patron işyerine gelmiş. Onda da bende de anahtar vardı bu bizim için doğal bir durum. Tam dedim gelmiş burda uyumuş yazık derken pat kameraları bantlamaya başladı bir beyaz kağıtla... Telefonla konuşuyordu öncesinde sonra da bantladı kamerayı
Ben şok oldum neden böyle bir şey yaptı anlam veremedim. Biraz daha ileri sardım ve saat akşam dokuz gibi ilk önce bir kadın işyerimden çıktı kapıda bekliyordu. Sonrasında da bizim patron kameraları açtı ve kadınla yan yana yürüyerek işyerimden ayrıldı. Olay nedir bilmiyorum ama işte her kadın anlar,bilirsiniz masumca değildi. Tüm çöplere baktım işyerimdeki ama düşündüğüm şeyler yoktu, kamerada görünen ellerinde bir poşet vardı içinde çöp vardı sanki.
şimdi bundan bana ne demek isterdim ama konu o değil... ben patronun tüm ailesini tanıyan biriyim herkes burada akraba,aile... ve kadın eminim patronun karısı değil. tüm bu kamera görüntülerini çektim kendi telefonuma. benim korktuğum şey sanırım sürekli bunu yapıyorlar ve bu beni çok rahatsız etti. öylece hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceğim şimdi? sizler akıllı ve gerçekten açık konuşan mükemmel kadınlarsınız. ne yapmalıyım ben?
Yav he he yedik ben hic bir kadin icin cöpten prezarvativ aramam sapla samani karistirmayinbelki de kadın dayanışması sadece lafta
Aslinda amac o ama cesaret ariyoŞantaj yapıp yüklü bir fidye alın
Görsün anasının örekesini
Şakaydı ciddiye alınmasın
Hiç ihtimal vermiyorum ama olabilirdeAslinda amac o ama cesaret ariyo
benim iş yerime deyince ortağı falansınız sandım
Benim aklima olayin ahlaki boyutu değil hijyen geldi direkt yaa. Offff virus zamani ben daha o isyerine gidip hicbir seye dokunamazdim herhalde.
Geri kalan beni ilgilendirmezdi.
Yok onu kastetmedim de her yere dokundular falan. Sonra konu sahibi odadan bir sey alacak oldu oralar temiz değil falan o geldi aklima.Corona cinsel yolla bulaşmıyor ki.
Corona cinsel yolla bulaşmıyor ki.
Konu sahibiyle sevişmemiş yalnız patronu.Öpüşmeden maskeli kondomlu olsa bile yine yakın temas var. Astronot gibi giyinmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?