Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer evliyse eşi sana ne diyebilir. Affedebilir. Ailesi sana ne diyebilir. Ortalığı ayağa kaldırabilirler. Yerinizde olsam kardeşim veya en yakın arkadaşım olmadığı sürece karışmazdım.

Siz santajmi yapacaksiniz varsa öyle bir planin öttürürler seni kazdigin kuyuya kendin düsersin dikkat veya cöpü karistirmaya kadar arastirdina göre patronda gözün vardi yoksa kim nie ugrassin kendi özelestirini yap ve milletin ofis fantazili seksine müdahale etme kisaca sanane

eşiyle ilişkisini, iletişimlerini bilmiyorsunuz.
insan çalıştığı yerde böyle şeyler olmasından rahatsız olabilir ama kamera görüntülerini çekmek falan abes.
rahatsızsanız ayrılırsınız.
ama çöpleri karıştırmak için sizi etik kurallardan daha fazla rahatsız eden şeyler olmalı diye düşünüyorum.
karısı çıkıp sana ne dese cevabınız yok.

Pandemi dolayısıyla tedirgin olmalıydınız. Patronun yaptığı iğrenç bişey ama ona söylemeniz gereken ofisin Bi şekilde kirlendiği ve hastalık kapmaktan korktuğunuz olmalı. Nedenini onun araştırması gerektiğini söyleyin belki anlarda yapmaz tekrar en azından odanızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…