Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uc maymunu oynayin ..
gormedim.,duymadim,bilmiyorum.. siz ekmeginize bakin sizin sahsiniza terbiyesizlik ,ahlaksizlik veya yalnis yapilmamis ki ..belki daha oncedende oldu bilemezsiniz yada acemiligine denk gelmiski izler kalmis ..olan olmuss
otele yada baska bir yere gitmek yerine kendince akli sira en uygun yeri secmis kendi isyerini..
alan, veren raziysa yapacak birsey yok..
Arkadaslarinda dedigi gibi rahatsizsaniz ayrilin..

Aslinda amac o ama cesaret ariyo
daha buranın varlığından bile haberim yokken bir adamı ifşaladım ve hiç de herhangi bir cesaret arayışına girmedim. sizler sadece burada olan insanlarsınız başka ne olabilir hayatıma nasıl karışabilirsiniz ki
ben aldatılsam bilmek isterim olay sadece bu

işyerini ve patronu fena sahiplenmişsiniz adam sanki sizden saklamaya çalışıyor gibi özellikle sanki siz hesap soracakmışsınız gibi tuhaf geldi açıkçası karısına söyleme olayı da size mi kaldı acaba özel hayatlarını bilmediğiniz insanların hayatlarına burnunu sokma isteği nereden, hangi cesaretle gelebiliyor size? kadın dayanışması falan değil bu ayrıca kadın sizden yardım istememiş ki biliyor da olabilir bilmiyor da olabilir yahu siz nereden bilebilirsiniz adam sapıktır belki karısı da gitsin nerde işini görüyorsa görsün de diyebilir bu kadar araştırma falan benimde patrona platonik bir şeyler hissettiğinizi düşündürdü kusura bakmayın yazdıklarınız başka şey getirmiyor akla el ayak titremesi, ağlama falan komedi :) siz farketmeden de bir haltlar yemiş olabilir yıllarca, aylarca, günlerce... aklınıza geldi mi hiç sizin olduğunu düşündüğünüz masada koltukta o iğrençlikler zaten çoktan olmuş olabilir. vallaha geçmiş olsun

karısını, çocuklarını, ailesini kısaca herkesi tanıdığım için bu olayı görünce nasıl ya dedim birden. elbette istediği yerde yapar ama keşke temizleyip bıraksalardı

Yasanan olay kesinlikle igrenc , bana gore aldatan her insan igrenctir zaten ama siz karismayin , su durumda dis kapinin mandali oluyorsunuz
İciniz almıyorsa ayrilin ve ayrilirken de yuzlesin patronla ama esine falan soylemeye kalkmayin gercekten sizlik bir durum yok
Bu forumda da defalarca okudugumuz uzere her kadin da aldatıldıgini bilmek istemiyor , karismayin mevzuya hic

Eger isyeri sizin ve patron sizseniz kovun gitsin o hovardayi derdim.
Amaa patron kendi isyerinde hovardalik yaptiysa siz de hafiyeligini yaptiysaniz sizi kovardim.
Telefonunuza kaydettigiñiz patronunuzun goruntuleri suc bile teskil edebilir.onu avukat arkadaslar daha iyi bilir.

evet ben sadece işime odaklanayım ve iki kat temizlik şart

umarım kovar vallahi

Cnm seni cok iyi anliyorum benim patronum esimin akrabasi cok yakin hatta ayni durumu bende yasadim yani sezdim kadiniz anliyoruz ama maalesef kimseye birsey demedim eşi icinde üzülüyorum eğer bu durumu kaldiramiyorsan ayrıl isten

siz çalışmaya devam mı ediyorsunuz

siz çalışmaya devam mı ediyorsunuz
Evet maalesef bazı durumlardan dolayı işi bırakamıyorum görmemezlikten geliyorum telefonuna sevgilisini alarm diye kaydetmis gmail hesaplari ayni benim sirket telindede çıkıyor bazen teli bana yönlendiriyor alarm diye ariyor bayan ben teli açınca sesini dahi çıkarmıyor. Zavallı eşi alarm diye görünce sanırım saat zannediyor

Herkes yine konu sahibine saldırmış,,, sizin eşiniz osa bilmek istemezmiydiniz?? En azından sahte bir hesapla karısına ulaştırsın haberim yok gibi davransın ,karısı karar verir artık olacağa.. Böyle adamlar evde 4,4lük gibidir .karısı bilmli aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…