Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkcası birinden hoşlandı diye çöp kutularında prezervatif arayanı ilk kez duydum

Ama olabilir tabi hayat bu
Yok yahu konu sahibinin polis sevgilisi varmış üniforma ile sevişme fantezilerini birde ofistede yapmak istemiş. Ama patron daha önce davranınca kızgınlığından karısına söylerim koz olsun diye delil toplamış. Yoksa hoşlantı yok. Patron fantezisi değil polis fantezisi var konu sahibinin. Hahhahah mahalle karıları gibi anlattım

Eşini aldatan bir patronla çalışmayı istemem ama patron olsam, hafiye gibi beni takip edip üstüne vazife olmayan işlere karışan bir personelle de çalışmak istemem.
Herkes işine baksın derim.
Çok rahatsızım diyorsanız, istifa edersiniz,
konu kapanır.
'Karısını tanıyorum, bilmek hakkı' diyorsunuz da kadının bilmediği veya hissetmediği ne mâlum?

Sevişmiş ve uyuşturucu kullanmış olabilirler kısmına da güldünüz mü ?
.
Hayat adamin hayati. Ofis adamin ofisi. Ortada bir gunah varsa gunahta adamin gunahi. Size ne.?

Bu arada izinsiz goruntu almak suctur bilginiz olsun.o kamera kayitlarina yasal olarak sadece patronunuz erişebilir. Patronunuz olaya uyanirda şikayet ederse farkli suclarla suçlanabilirsiniz.

Ha bir de patronun karisi durumdan haberdarsa bosu bosuna caniniz sikilir..

gerçekten yaparım neden korkayım ki? sadece karısının tepkisi beni korkutur.
Fiziksel şiddet olmadığı sürece karı kocanın arasına girmek çok doğru değil. Gerçi bazı kadınların dayakçısını kolladığını görünce onda bile araya giresim gelmiyor ne yazık ki.

Zannediyor musunuz ki kadın o adamı boşar. Size bir ömür minnettar kalır. Yani, benim umudum yok. Adamın gözüne batarsınız, peşinize düşebilir. Karısı sizi kocasında gözü olmakla itham edebilir. Kıskançlıkla suçlayabilir sizi. Bırakın kendi keşfetsin.

O elde ettiğiniz görüntüleri silin, yaptığınız şey suç. Ama adamın yaptığı şey kanunen suç değil, olur da karısı boşarsa okkalı bir tazminat elde etmesine yarayacak bir delil, o da boşarsa he. Görmeyin duymayın bilmeyin. Herkes hayatına devam eder, olan size olur.

Size ne oluyor pardon? Ahlak bekçiliği size mi kalmış.Çöp karıştırma falan.Basit şeyler bunlar sizide hiç enterese etmez.Her kez kendi hayatına baksın.siz patron o çalışan olsaydı neyse.Hayır yani kendinizi eşi mi sandınız yoksa gizli bir sempatinizmi var algılayamadım

Haydaaa amma sizeneciler türemiş insan rahatsız olamaz mı? Ve bu en doğal hakkı. Ofis iş yeridir, işte iş yapılır haliyle.Deri koltuklarda ayak izleri felan ne bileyim. Bu kadarda rahatlık olmasın yahu..

sizin sandalyenizi masanızı kullanmamışlardır umarım

Ben de bunu hiç anlamıyorum valla. Hiç misafirliğe gitmiyor musunuz mesela? Genelde misafirliğe gittiğiniz evlerin her yerinde, oturduğunuz koltuklarda, yemek yediğiniz masada falan sevişilmiş olma ihtimali var. Ya da gittiğiniz dişçinin koltuğunda, avukatın kanepelerinde, mimarın ofisinde...

Lütfen ama Herkes saat 00:15 sularında yatak odasında yataklarında 3 metrekarede sevişiyor. Şimdi ıyyy böğğ öğğğler gelir nasıl ya iğrençsiniz sizin evinize aslaa gelmem benim çevremde kimse böyle yapmaz falan

Bir de sadece sırtüstü olursa şahane olur

Bizim evde demedim ya, çarpıtmayalım biz sadece gece yarısından sonra yatakta sevişiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…