Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yahu konu sahibinin polis sevgilisi varmış üniforma ile sevişme fantezilerini birde ofistede yapmak istemiş. Ama patron daha önce davranınca kızgınlığından karısına söylerim koz olsun diye delil toplamış. Yoksa hoşlantı yok. Patron fantezisi değil polis fantezisi var konu sahibinin. Hahhahah mahalle karıları gibi anlattımAçıkcası birinden hoşlandı diye çöp kutularında prezervatif arayanı ilk kez duydum
Ama olabilir tabi hayat bu
Dostça oturmuş , uyumuş vs olabilirler
Sevişmiş ve uyuşturucu kullanmış olabilirler kısmına da güldünüz mü ?
Hayır çünkü olabiliritesi var ama kameraları bantlaması ve koltuktaki ayak izleri dostça oturmak ve sarılıp uyumaktan daha fazlasının olduğunu düşündürüyorSevişmiş ve uyuşturucu kullanmış olabilirler kısmına da güldünüz mü ?
Bantlamadan yapsa daha mı iyiydi?Bu adamin kameralara kadar bantlayip bu isi isyerinde yapmasindan bir ben mi rahatsiz oldum ?
Haykırdım allah kahretmesin siziBantlamadan yapsa daha mı iyiydi?Tabi ki bizde rahatsız olduk ama yapılacak birşey yok.
.Sevişmiş ve uyuşturucu kullanmış olabilirler kısmına da güldünüz mü ?
Fiziksel şiddet olmadığı sürece karı kocanın arasına girmek çok doğru değil. Gerçi bazı kadınların dayakçısını kolladığını görünce onda bile araya giresim gelmiyor ne yazık ki.gerçekten yaparım neden korkayım ki? sadece karısının tepkisi beni korkutur.
sizin sandalyenizi masanızı kullanmamışlardır umarım
![]()
Lütfen ama Herkes saat 00:15 sularında yatak odasında yataklarında 3 metrekarede sevişiyor. Şimdi ıyyy böğğ öğğğler gelirBen de bunu hiç anlamıyorum valla. Hiç misafirliğe gitmiyor musunuz mesela? Genelde misafirliğe gittiğiniz evlerin her yerinde, oturduğunuz koltuklarda, yemek yediğiniz masada falan sevişilmiş olma ihtimali var. Ya da gittiğiniz dişçinin koltuğunda, avukatın kanepelerinde, mimarın ofisinde...
Lütfen ama Herkes saat 00:15 sularında yatak odasında yataklarında 3 metrekarede sevişiyor. Şimdi ıyyy böğğ öğğğler gelirnasıl ya iğrençsiniz sizin evinize aslaa gelmem benim çevremde kimse böyle yapmaz falan
![]()
Tabii ki sadece sırtüstüBir de sadece sırtüstü olursa şahane olur
Bizim evde demedim ya, çarpıtmayalımbiz sadece gece yarısından sonra yatakta sevişiyoruz
![]()