hanımefendi bu kişi eşiniz olsa bilmek duymak istemez miydiniz?Size ne? Bir de hafiye gibi patron kameralari kapattiktan sonra izlemeye devam etmek falan. Demek ki kimsenin bilmesini istemedigi bir sey yapiyor, dolayisiyla gercekten size ne?
Dna testi isteyecekti herhaldeCoplere kadar bakmışsınız
Prezervatif bulsaydinik saklayacak miydiniz?
Görüntüleri kaydetmissiniz ya
Size neyse
insan ekmek kazandığı yerde buna şahit olunca ne yapacağını bilemiyor. en iyisi kör olmakHiçbir şekilde karışmayacaksınız. Çektiğiniz o görüntüler sileceksiniz. Ben bu ahlaksızla çalışamam derseniz istifa edeceksiniz. Kibarca bu durumu söyleyip kıdem tazminatınızı alacaksınız.
hanımefendi bu kişi eşiniz olsa bilmek duymak istemez miydiniz?
yok hanımını düşündüm sadece. burada bir adam aldatınca o adama herkes lanet okuyor. sanırım önümde sevişseler de susup işime bakacağımCoplere kadar bakmışsınız
Prezervatif bulsaydiniz saklayacak miydiniz?
Görüntüleri kaydetmissiniz ya
Size neyse
belki de kadın dayanışması sadece laftaDna testi isteyecekti herhalde.
yok hanımını düşündüm sadece. burada bir adam aldatınca o adama herkes lanet okuyor. sanırım önümde sevişseler de susup işime bakacağım
doğru haklısınız para veren olduğu için hak onundurBilmek istesem de çalışanımdan duymak istemem. Sizin üzerinize vazife değil. Zaten gereksiz dedektiflik yapmışsınız. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa ayrılın işinizden.
ne kadar çirkin bir yorum. teşekkürlerNe alakası var ki ?
Çöp karıştırmak , an an kameraya bakmak ..
Size mi kaldi bunları araştırmak
Adamı beğendiniz mi naptiniz anlamadım , karısı gibi didik didik etmişsiniz
İnsan ilgilenmediği kişi için bu kadar yorulmaz..
Esimin calisnindan duymak istemezdim acikcasi. Siz neden boyle bi gorev edindiniz kendinize hic anlamadimhanımefendi bu kişi eşiniz olsa bilmek duymak istemez miydiniz?
belki de kadın dayanışması sadece lafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?