• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüme gerçekleri tokat gibi çarpın beni kendime getirin 🙏🥹

Aramızda 6 yaş var bide o benden küçük herseyin büyük bir aptallık olduğunun farkındayım dışardan çok komik gözüktüğümünde. Ama yaş farkı var diye mi olgunlasmadı kafalarımız düşüncelerimiz ayrı bilmiyorm. Ama tek bildiğim şey çok acı çektiğim 🥹

Allah aşkına! Adam size neler neler yapıyor siz acaba küçük diye mi böyle yapıyor diye altında sebep arıyorsunuz. Yol vermeniz gereken birine kapıyı göstermesiniz oda böyle saygısızlıklar yapar.

Herifin elinde oyuncak olmuş haberi yok , Tam bir akıl tutulması 🤦‍♀️
Okul hayatındayken aynı konu sahibi gibi yapış yapış kızlar vardı ağlamalar intiharlar aç gezmeler, finalde o erkekler ağızlarına etti bıraktı sonra başka bir kıza kul köle oldular. Nedense bu şaşmıyor.
Ben hiç takmazdım erkekleri peşimde kuyruk olurlardı. Deveye diken insana s*ken diye boşa dememişler asfgjagag

Okul hayatındayken aynı konu sahibi gibi yapış yapış kızlar vardı ağlamalar intiharlar aç gezmeler, finalde o erkekler ağızlarına etti bıraktı sonra başka bir kıza kul köle oldular. Nedense bu şaşmıyor.
Ben hiç takmazdım erkekleri peşimde kuyruk olurlardı. Deveye diken insana s*ken diye boşa dememişler asfgjagag
Bu tarz kadınlar evlenince de değersiz oluyorlar, ölene kadar birilerini memnun etmekle geçiyor ömürleri, kocişleri üzülmesin diye de her b..ka katlanıyorlar 😅

Ya Allah aşkına ağzınıza mıçılan ilişkileri böyle 🥹 emojiler koyarak anlatmayın acayip irrite oluyorumm neyse konuya dönecek olursak tamam çok güzel her şeyin farkındasınız ama hala nasıl düzeltebilirim diyorsunuz🤦🏻‍♀️ sizin sınırlar kevgir olmuş sınır falan çizecek bir kumaş yok sizde en azından bu adama karşı , hiçbir şey de düzelmez

Tamam Sevgi eksikliginiz var ya da öz saygıyı özgüveni bilmeden hayata başlamış onda bir şeyler bulmuş kaygılı bağlanmış vs olabilirsiniz ama bu kadar da değil ya biraz silkelenin kaç yaşındasınız?
Yok mu bir arkadaşınız bir sizi seven kişi?
Gerçi bu ilişki yüzünden yapayalnız kaldığınızı düşünüyorum

Normalde terapiye başlayın ayrılın derim ama hiç gerçekçi olmayacak bu.
Çilenizi daha doldurmamışsınız siz devammm.
İyice canınız yanıp son darbeyi yiyip yere yığılana kadar sürdürün bunu ,ondan sonra zaten bırakmak zorunda kalacaksınız

Yazıp yazıp sildim. Burada sayfa dolusu akıl tavsiye verip yol göstermeye çalışıcam, elin magandası iki arabesk slogan atacak ve o yöne gideceksiniz. Size şunun garantisini veriyorum; daha dik duruşlu, gerektiğinde hayır diyen, istemeyen, dediğim dedik bir kızla tanışınca size yaptığının yüzde birini yapmaz. Saygı gösterir.

Siz daha yola bile çıkmamışsınız. Bu ilişkinin bitmesi gerek diye sağda solda ağlanıp duruyorsunuz. Biz mi gelip bitirelim, o barzoya biz mi haddini bildirelim? Hala bir umut bir mucizeye tutunuyorsunuz. O nedenle vakit kaybısınız. Önce adımlar atın sonra destek isteyin. Şunu bunu yaptım numaramı değiştirdim uzaklaştırma aldırdım her yerden engelledim aşamasına gelin sonra konu açın. Bağımlılık tedavisi gibi, önce siz isteyecek ve kararlı olacaksınız.

Olmazsa olmaz kısmı, para yediriyor musunuz? Yani sizin aşığız, ölüyoruz aşktan dediğiniz düzenli garanti maaşı olan kadınla boş beleş hanzo beraberliği mi bu?

Aramızda 6 yaş var bide o benden küçük herseyin büyük bir aptallık olduğunun farkındayım dışardan çok komik gözüktüğümünde. Ama yaş farkı var diye mi olgunlasmadı kafalarımız düşüncelerimiz ayrı bilmiyorm. Ama tek bildiğim şey çok acı çektiğim 🥹
Eşiniz mi sevgiliniz mi evli misiniz bekar mı anlayamadım. Klasik olacak ama tekrarı olmayan diziydi bile oturup izleyen varlıklarız neden değersiz beş para etmez insanlar için tekrarı olmayan hayatı kaçırıyoruz bende bunu bilmiyorum 🥺🙄

Birkac gun ac kalmakla ölmezsiniz . Bir erkek yuzune telefon kapatacak da ben onu tekrar ariycam, oldu 😑yuze telefon kapatan erkek mi olur ya

Tipik bir narsistle berabermişsin
Bununla ilgili bir çok video var onları izle
Yav yok ya hemen de herkes narsist demeyelim
Kendine saygısı olmayan biriyle olunca böyle çirkinleşip rahat davranmıs biri işte.. hadsiz çapsız bir adam
Kızı bağlamak için uğraşmıyor bile

anne baba ilişkiniz nasıl ? Terapiste gitseniz yani biri sizin kişisel sınırlarınıza girip üstünde tepinip hala onsuz yaşayamam diyorsanız takıntılı ve bağımlısınız benim nezdimde kendine saygıyı duymayı bile unutmuşsunuz anlaşılan. Terapi alın bence bu burdan bizim yazdıklarımızla çözülmez çünkü ilk fırsatta yine ayağının altına alacak sizi.
Lütfen terapiye başlayın çalışıyor musunuz ?

Yani kadının daha büyük olduğu ilişkiler duydum ama ben bir türlü ısınamıyorum bu duruma.hem kendim için hem başkaları için.yürümesine yürür de tam heh işte bu denilecek ilişkiler olmuyorlar bence.ben rahatsız oluyorum.baya da fark varmış sizde.

Fazla dramatize ediyorsun. Bir silkelen önce. Millet 30 seneden sonra 5 çocukla boşanıp hayatına devam ediyor. Sana ne oluyor Allah aşkına. Dünya herhangi bir erkeğin değil güneşin etrafında dönüyor unutma. Kimse unutulmaz değil, kimse vazgeçilmez geçilmez değil. Zaten sağlıklı bir ilişkin olsa gelip buraya yazmazdın. Mutlu değilsin, zırıl zırıl ağlıyorsun. Sürekli bir ruh hastası haller. Eee nesi var vazgeçirmek geçilmez olan. Sende acıya bağımlısın, manyağın tekine sıkı sıkı tutunmayı tercih ediyorsun. Ne akıl verelim biz sana? Ne desek yapmayacaksın zaten.
Çok haklısınız ne deseniz hepiniz haklısınız ben zaten herseyin farkındayım herseyin ama herseyin bilincindeyim o kadar mutsuzum ki o kadar kendimi değersiz hissediyorum ki son zamanlarda tarifi yok kendini değersiz hissetmenin acısı ve öfkesi geçmiyor. Her yerde o var arkamı dönüp gitmek adını dahi hatırlamamak için neler vermezdim kurtulmak istiyorum tek bildiğim şey bu 🙏🙏🙏

Yani kadının daha büyük olduğu ilişkiler duydum ama ben bir türlü ısınamıyorum bu duruma.hem kendim için hem başkaları için.yürümesine yürür de tam heh işte bu denilecek ilişkiler olmuyorlar bence.ben rahatsız oluyorum.baya da fark varmış sizde.
Bende sizin gibi düşünürdüm asla kendimden küçük biriyle olmam derdim çok büyük konuşmuşum başıma geldi kafalarımız aynı değil olgun değil ilerisini gerisini düşünebilenin bi insan değil yapıyor yapıyor sonra pişman oluyor düzeltmeye çalışıyor daha tam düzeltmeden yine aynı şeyleri yapıyor çnceden bu kadar değildi ama son zamanlarda artık paramparça oldum ruhen kalben

Acıdım size Allah kaybolan aklı koymaz ki yerine evlenin o çocukla canınızı çıkarsın emin olun ayni evde ne aşk kalır ne meşk neftet edersiniz acaba edermisiniz siz gönüllü ezilmeyi seviyorsunuz baya bağımlı olmalısınız kendinizi vsevmiyorsunuz sizi dövse saçlarınızı yolsa yüzünüze vursa falan işe yararmi sogurmusunuz aklıma bunlar geldi.Ben sizin yerinizde olsam bu kişiyi kiskirtir dayak falan yerdim sansürsüz yazdım bana kızmayın yazdıklarınızı okuyunca bana geçen his bu .Ve dalga geçmiyorum bu toksiklikten böyle kurtulursunuz sanki yada zaten böyle de buna rağmen devamsa size verilecek fikrim yok malesef.

Ne baglisiniz iki aşk videosuna .Yerden yere çalıyor ne bağımlılık arkadaş alkolizm gibi .Aynı alkolik gibisiniz .İrade yoksa kurtulamazsiniz .Sizin değeri belirleyen o o yoksa değeriniz yok demekki.Nasil bı sevgi açlığı insanı bu kadar rezil eder

Bizim de 6 yastı hep aşırı tecrübeli hissediyordm yanında kaşarlanmıs gibi:halay:

Konu sahibi yaş la ne ilgisi var işinize gelmeyen yorumlara cevap vermiyorsunuz zatende neyse size mutluluklar dilerim ben kendi düşen ağlamaz zaten

Back