• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüme gerçekleri tokat gibi çarpın beni kendime getirin 🙏🥹

Acıdım size Allah kaybolan aklı koymaz ki yerine evlenin o çocukla canınızı çıkarsın emin olun ayni evde ne aşk kalır ne meşk neftet edersiniz acaba edermisiniz siz gönüllü ezilmeyi seviyorsunuz baya bağımlı olmalısınız kendinizi vsevmiyorsunuz sizi dövse saçlarınızı yolsa yüzünüze vursa falan işe yararmi sogurmusunuz aklıma bunlar geldi.Ben sizin yerinizde olsam bu kişiyi kiskirtir dayak falan yerdim sansürsüz yazdım bana kızmayın yazdıklarınızı okuyunca bana geçen his bu .Ve dalga geçmiyorum bu toksiklikten böyle kurtulursunuz sanki yada zaten böyle de buna rağmen devamsa size verilecek fikrim yok malesef.
Vurma şiddet hiç olmadı ama ama sözleriyle baya bi dayak yedim dediğiniz gibi şimdiden böyle yapan evlenince neler yapmaz döver de ınanın yek isteğim bu pislikten kurtulmak bi yanım ondan deli gihi nefret ediyor bi yanımda dediğiniz gibi bağımlı. İlk defa kendime bu kötülüğü yapıyorum neye uğradığımı şaşırdım

Yahu elinize alın kağıdı kalemi eksi hanesine yazın hadi yazın birbir itici tüm yönlerini hem huy hem karakter olarak hadi maddeleyin

Bir kere biten saygı bir daha hiç geri gelmiyor sanırım… Üç ay ayrı durduğum bi dönem olmuştu yalvar yakar peşimden koş sözler ver yine barıştık bi süre hiç bana karşı saygısızlık etmedi çok güzel bi adam haline geldi ama aradan biraz zaman geçince hooop yine eskisi gibi bunun kalıcı düzekir bi yanı yok olmayacak da olan bana oldu

Back