• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bunu hiç anlamıyorum valla. Hiç misafirliğe gitmiyor musunuz mesela? Genelde misafirliğe gittiğiniz evlerin her yerinde, oturduğunuz koltuklarda, yemek yediğiniz masada falan sevişilmiş olma ihtimali var. Ya da gittiğiniz dişçinin koltuğunda, avukatın kanepelerinde, mimarın ofisinde...

Burada bir üye vardı arkadaşı olduğu kadın eşine oral yapıyor, o ağızla da evinde yemek yiyor, ağzına sokuyor kaşığı, çatalı vs. diye artık mesafe koydum evine gitmiyorum demişti. Ahshsjsjsjs.

İğrenç ve ahlak dışı.Hem bunu iş yerinde başkasına tahsis ettiği odada yapması hem de evliyken bunu yapması.Ancak siz karışmayacak,hayatınıza devam edeceksiniz ya da işten ayrılacaksınız.Lütfen eşine vs. söylemeyin zaten ortaya cıkacaktır.Sonra adam kaytarır suclu siz olursunuz

Öyle bi söylüyorsunuz ki .kocanız kadın getirdi sanki.

Size ne alemin ahlak bekcisi .ahlak yasasinin düzenleyicisi ve yargı mercii sizmisiniz .
Fuhuş operasyonu yapar gibi neden izliyorsunuz size ne .
Gerçekten haddinize mi düşmüş kendinizde bu hakkı nasıl bulursunuz .

Karısı yerinde olsaydınız öğrenmek istemez miydiniz diyosunuz
Karısını üzmeye vesile olmak sizin asli göreviniz mi

İsi bırakın çok zorunuza gittiyse .sizi anca bu kadar ilgilendirir

İşi bırakmayı göze alıyorsanız işten ayrılın
Eğer yok ayrılmayacaksanız sakın patrona bildiğininizi söylemeyin yoksa size salça olur

Haydaaa amma sizeneciler türemiş :olamaz: insan rahatsız olamaz mı? Ve bu en doğal hakkı. Ofis iş yeridir, işte iş yapılır haliyle.Deri koltuklarda ayak izleri felan ne bileyim. Bu kadarda rahatlık olmasın yahu..
İyi de ya sizin, benim, buradaki yorumcuların yarısının ofisinde de sevişildiyse? Yakalamadık diye öyle bir şey olmadı mı diyeceğiz?
Belki bizimkilerde de oluyor?
Var mı garantimiz?

Nasıl bir terbiyesizlik bu! Yanlış anlamayın kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. Ancak orası sizin işyeriniz yapılacak yer midir? Can sıkıcı bir durum. Ben olsaydım bilmemezlikten gelemezdim herhalde. O kadar profesonel değilim iş hayatınd :( Salak olmadığımı bir şekilde yüzlerdim.

İyi de ya sizin, benim, buradaki yorumcuların yarısının ofisinde de sevişildiyse? Yakalamadık diye öyle bir şey olmadı mı diyeceğiz?
Belki bizimkilerde de oluyor?
Var mı garantimiz?

Tabiki herhangi bi garantimiz olamaz. Ama bu kadar yakalamışkende ses edilmez ise yakında masaların üstünde felan da istenmeyecek durumlar olabilir. Şey ofisine dönmesin yani..

Tabiki herhangi bi garantimiz olamaz. Ama bu kadar yakalamışkende ses edilmez ise yakında masaların üstünde felan da istenmeyecek durumlar olabilir. Şey ofisine dönmesin yani..
İyi de adamın işyeri
Hani çalışan filan olsa ses edilir de.
Burada en fazla istifa edilir

Burada bir üye vardı arkadaşı olduğu kadın eşine oral yapıyor, o ağızla da evinde yemek yiyor, ağzına sokuyor kaşığı, çatalı vs. diye artık mesafe koydum evine gitmiyorum demişti. Ahshsjsjsjs.
Tüh ya! Kaçırmışım dişime göre konuyu 😆😆

Valla ben senin tepkini normal buldum. Yani insanın çalıştığı masada koltukta ne bileyim sevişilmesi iğrenç üstelik adam eşini aldatıyo , yazık yani

Patron siz gibi konuşuyorsunuz iş yerim demişsiniz ama patron başkası. dediğinize göre o adamın iş yeri siz de çalışansınız. Durum evet hoş değil ama karışmamalısınız işten ayrılmayı düşünebilirsiniz. Patron, sana ne burası benim iş yerim istediğimi yaparım (ha bu benim iş ahlakıma ters ama der der yani) dese ya da ailesine söylediğinizde hanımı kocama iftira atıyorsun dese napacaksınız? Kayıtları da silin bence.

Yakalamamış ki kamera kaydını açmış izlemiş, çöpleri karıştırmış, inceleme yapmış. Sanki adamı iş üstünde basmış. Bence gitsin patrona ensesine bir tokat atsın bir daha görmeyeyim evli barklı adamsın , elimde kayıtların var adam ol desin 😂 bakalım neler oluyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X