• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi ilgilendirmez ki siz daha suçlusunuz görüntü kaydı aldığınız icin yanlış yapmışsınız
Rahatsız oluyorsanız işi bırakırsınız

Aşkı memnu'nun Beşir'i canlandı gözümün önünde. O da istemeden iş vereninin uygunsuz anlarına tanık olup kaydediyordu..
Yani konuyu okuyunca ben sizin gerilmenize hak verdim. Kim rahatsız olmaz ki? Sizin çay koyduğunuz masada kimbilir neler denediler. Ben böyle bir şeye tanık olmak asla istemezdim. Ama yapacağınız çok da bir şey yok. En kötü esas patrona çıkıp 'boyle ahlaksız bir ortamda çalışmak istemiyorum,tazminatimi verin cikayim' dersin, gerisi onda olur. İsterse oğluyla halleder, isterse adamın karısına söyler. Ama en azından sana cok sicramaz. Direkt adamın eşini ararsan bu konuda da yazdıklari gibi 'adamda gözü var' konumuna dusebilirsin. Dünya iğrenç bir yer ve erkekler pek bir kıymetli...

Onun dışında, adam iyi ki de akıllılık edip kameraları bantlamis.
Ya bantlamasaydi??
İğrenç!
ona mobese beşir diyoruz ben de burada mobeselik yaptım :D

Açıkçası şantajlamak için kaydetmişsin tüm bunları
Ben burda bir iyi niyet görmüyorum
Adamın yaptığı zaten kötü birşey
Ama buraya gelip yok “kadın dayanışması laftaymış”falan filan deyip duyar kasma
Sen bildiğin şantajlama peşindesin
Yoksa o görüntüleri ne diye kaydeder insan
Ne insanlar var ya
ne insanmışım ben?

çok isterdim boyum yetmiyo :KK48: sevgilim polis onunla yetiniyorum ben de
Ne alaka ? Sevdiğiniz mesleği sevgiliniz yapınca yetinebiliyor mu insan. Evde polisçilik mi oynuyorsunuz. Arada üniformaları veriyor dıkşııın dıkşıııın beylik tabancası ile evdekilere sinirlenip biber gazı da sıkarsınız şimdi korktum sizden.

Ne alaka ? Sevdiğiniz mesleği sevgiliniz yapınca yetinebiliyor mu insan. Evde polisçilik mi oynuyorsunuz. Arada üniformaları veriyor dıkşııın dıkşıııın beylik tabancası ile evdekilere sinirlenip biber gazı da sıkarsınız şimdi korktum sizden.
sevişirken üniformasını giydiriyorum ama biber gazını hiç düşünmemiştim iyi fikirmiş :)

Hiç inandırıcı değilsiniz daha iyi senaryolar bulun. Bir kere çöpe kadar düşünüp alan insan koltuklarda bariz ayakkabı izini bırakmaz siler o kadar da aptal değildir ayrıca kamera görüntülerine bir çalışan olarak sizin bakma yetkiniz yok o kameralar sizin bilgisayara tanımlanmamıştır patrona tanımlandıysa o bakar o da şifrelidir çünkü siz diyelim bişey yaptınız silebilirsiniz ordan eğer hırsızlık zina şüphesi varsa güvenlik veya polis ile kayıtlar istenir.

Ayrıca madem kameralar pc de var kapatabilir ordan da onlıne kameraları kayıt yapmaz bantlamasına gerek yok izleneceğinden şüphe duyuyorsa bantlandığını gören zaten şüphe duyar komik değil mi kaydı kapatmak daha mantıklı.

Hem adam kadın tamamen ayrılmadan bantı neden söksün? Sizin bu görüntüleri tele kaydetme amacınız nedir? Patronu tehdit etmek mi? Karısına söylemek mi. Rahatsız olduysanız işten ayrılın yani size bişey düşmez suçlu bile çıkarsınız.. Bu ne hafiyelik böyle patronun odasında patron yokken ne işiniz vardı?

Hiç inandırıcı değilsiniz daha iyi senaryolar bulun. Bir kere çöpe kadar düşünüp alan insan koltuklarda bariz ayakkabı izini bırakmaz siler o kadar da aptal değildir ayrıca kamera görüntülerine bir çalışan olarak sizin bakma yetkiniz yok o kameralar sizin bilgisayara tanımlanmamıştır patrona tanımlandıysa o bakar o da şifrelidir çünkü siz diyelim bişey yaptınız silebilirsiniz ordan eğer hırsızlık zina şüphesi varsa güvenlik veya polis ile kayıtlar istenir. Ayrıca madem kameralar pc de var kapatabilir ordan da onlıne kameraları kayıt yapmaz bantlamasına gerek yok izleneceğinden şüphe duyuyorsa bantlandığını gören zaten şüphe duyar komik değil mi kaydı kapatmak saja mantıklı. Hem adam kadın tamamen ayrılmadan bantı neden söksün? Sizin bu görüntüleri tele kaydetme amacınız nedir? Patronu tehdit etmek mi? Karısına söylemek mi. Rahatsız olduysanız işten ayrılın yani size bişey düşmez suçlu bile çıkarsını. Bu ne hafiyelik böyle patronun odasında patron yokken ne işiniz vardı?
teşekkürler. işe geldiğimde baktım. hafiye oluyorum evet suçluyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X