Panik atak,depresyon ve okb,neler yaşadım ve nasıl atlattım

bu nalet hastalığı atlatan varmı içinizde
doğum yaptınızmı bende hamileyim ve çok korkuyorum 15 günüm kaldı aklımı kaybedecem sanıyorum

doğum yaptınızmı bende hamileyim ve çok korkuyorum 15 günüm kaldı aklımı kaybedecem sanıyorum

Ben doğum yaptım.Sezaryan oldum ama malesef Doğumdan sonra sürekli sakinleştirici vuruldu.Benim panik atak baya ilerlemişti.Yoğun iç anksiyete ve okb vardı.Lohusalık depresyonuna da yakalandım.Şuan ilaç alıyorum.Bebeğe kayınvalidem ile bakıyorum.Çok zor durum.

bebek kaç aylık emiyormu

Merhaba sizinle mutlaka konusmak istiyorum nasil ulasabilirim?

Ne güzel konuşmuşsunuz siz.Şu anlattığınız şeylerin her birini yaşadım yaşıyorum. balkondan atlama korkumu yüksek bir yere çıktığımda hala yaşıyorum yenemedim. İntihar etme korkumu hala yaşıyorum yenemedim. Birine zarar verme korkum artık yok çok şükür. Bunlara rağmen artık ilacımın dozu en aza indi ve ben bununla kendim başa çıkmaya çalışıyorum. Çok zor bir durum takıntılı düşüncelerle baş etmek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun.

Yardim edin lutfeen cok acik yardim edin?

Lutfen yardimci olurmusunuz acil?

Hamileyim simdi daha cok zor gunler geciriyorum hormonlarim beni alt ust etti
Ben ilac kullanirken hamile kaldim.Uyumak icin t..n 30mg aldim bazen birkac kez de e..r 37m5 en dusuk dozu bitiriyordum.Siz oyle birsey yasamismiydiniz?Ilac kullanmuyorsunuz suan ,calisiyor musunuz?Esiniz anlayisli oluyor mu?Kotu musunuz gercekten gozum koktru benim de.

Nasil gecti ben de yeni hamile kaldim.Ilac almadan uyuyamiyirum arti kronik depresyon calisiyorum Nasil gecti.sizin.?Dogum sonrasi nazil gecti?
Bana ne tavsiye edersinizm

Sizin nasil gecti.Dogum sonrasi nasil.oldunuz?Yeni hamileyim.Kronik depresyon ve uyku sorunu var.Ilac almadan uyuyamiyorum ve calisiyorum. Ne tavsiye edersiniz.Sanirim esim de onay veriewe uvretsiz izin alacam ama beni anlamadigi icin hakkimda kotu dusunecek.Kimse boyle yapmiyor diye.

Gerçekten yazınız o kadar umut oldu ki...Rabbim binlerce kez razı olsun. Ben yasadiklarinizin aynısını yaşadım. Tam olarak yenemedim arada kaygılar oluyor yine. O da geçicek inşaAllah size sormak istediğim bir kaç soru var. Hala aktifmisiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…