Panik atak,depresyon ve okb,neler yaşadım ve nasıl atlattım

sağol canım. yine evden kaçıp anneme geldim ama bu kaçmaları bırakıcam. ne zor bi hastalık mis. dunyanın tüm derdi nendeymiş gibi. ev karanlık ve tavan beni eziyor gibi. geçi ek hepsi biliyorum. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. sagolun kızlar sayenizde daha da direniyorum.

Merhaba ben de annemi kucuk yasta kaybettikten sonra depresyon tedavisi gordum duzensiz ve isteksiz bi sekilde su an hamileyim ve surekli bebegime bisey olacak korkusuyla kafayi yiyorum nasil rahatlatabilirm kendimi yardimci olabilirmisiniz

Merhaba ben de annemi kucuk yasta kaybettikten sonra depresyon tedavisi gordum duzensiz ve isteksiz bi sekilde su an hamileyim ve surekli bebegime bisey olacak korkusuyla kafayi yiyorum nasil rahatlatabilirm kendimi yardimci olabilirmisiniz
doguma az kalmıs c anım:) sende bizim gibi yap korkularının üstüne git. bil ki öyle bişey yok.

Merhaba.. Acaba daha buralardamisiniz bana yardimci olurmusunuz lütfen

Ne kadar güzel positif düsünüyorsunuz tevrik ediyorum sizi daris bu hastalikla ugrasanlara insallah

Cokk güzel yazmısssinizzzz gercektenn.. bendee ayni seyleri yasiyorym veee beni inannlmaz rahatlattti..hic gecmicek bu dusuncee diyee artikk kendmdenn bezmisss durumaa geldimm.. beynimi kemiren dusunceleer korkular endiselerr beni depresyonaa soktuu cidddenn burdaki yazann arkadaslaricokk iyi anlyrmmm amaa gecicekk biliyorumm sabretmek lazmm..

Anliyorummm tahmin edebiliyorumm..bende yaklsk 1 aydir yasiyorum doktora gttim ankstye ckti doktor ilac yazdi ilk gune ragmen tabiki bnde biraz iyiyimm amaa korku endisee tabi insani mahfedyoo bn tabi kaygilrimda depresyonada girdim ilk defa yasadgim bisey siz ne gibi sikintilar yasiyosunuz acaba

Herdaim mutlu .. bütün sorunlarınızı atlayıp mutluluğu yakalamissiniz yazınız beni cok etkiledi ben merak ediyorum hastalığınız tekrarladimi yoksa bitti mi. Geçen gün intihar eden biri oldu is yerinde ve ben çok korkuyorum intihar eder mıyım diye.bende oluşan intihar korkusu okb gibi düşünüp burak gelsigelsin disuncesinimi uygulayıp bundan korkmamalimiyim .. yoksa ciddiye alıp gerçekten intihar mi ederim ..korkuyotum sorunsuz evlilik kariyer ve 1 çocuğum var ve de 7 aylık hamileyim lutfe n cvp yazin

Zeynep sende nasıl düşünceler var anlatabildin mi.intihar korkusu varmıydı peş edecek diye korkuyom bir sorunum yokken neden intihar eseriyim korkusu yaşıyorum anlamiyorum

Zeynep sende nasıl düşünceler var anlatabildin mi.intihar korkusu varmıydı peş edecek diye korkuyom bir sorunum yokken neden intihar eseriyim korkusu yaşıyorum anlamiyorum

Canım anladığım kadarıyla konu sahibi arkadaş tekrar rahatsızlanmış ama öyle kötü değildi sadece hafif depresyon olabilir tekrarlayan sanırım. Bence sebebi çocuğu çok takması kendide demiş zaten bu takıntısını bir konusunda okuyabilirsin.
Şuan bebeği var ve iyi olduğunu düşünüyorum inşallah yanılmıyorumdur.

Cvp yazarsa cok sevinirim ondan guc almistim yazdiklaro guven vermisti insallah hastalanmamistir yoksa gercekten bu hastaligi omur boyu atlatacak kimsenin olmadigina inanacam

Arkadaşlar hastalık süreniz nasıl gidiyor üstüne gitme olayını bazen yapabiliyorum bazen yine korkuyorum vazgeçiyorum ne olacak bu böyle iyileşmeye başlayan arkadaşlar yazın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…