Panik atak,depresyon ve okb,neler yaşadım ve nasıl atlattım

Duygular gelip geçicidir bende 10 yıldır felan anksiyete bozukluğu yaşıyorum buçuk yıl oldu babamı kaybedeli kaybettikten sonra okb anksiyete aşırı yoğun yaşamaya başladım doktora gittim hafif bir ilac verdi evden çıkamıyordum kendime dedim bu şekilde ömür geçmez çıkacaksın gezeceksin zamanla yaptıklarımdan keyif almaya başladım işe girdim çalıştım kendimi hep birşeylerle meşgul ettim o kadar kişisel gelişim kitapları okudum ki biraz bu şekilde algım değişti ve kendime hep şunu dedim duygular düşünceler gelip geçicidir önemli olan insanın ellerinin ayaklarının konusmalarınınn ne ifade ettiği ha tabiki normal hayatta da çok kaygılı bir yapım var ve bunu gen yönetmeye çalışıyorum ayrıca bilinçaltınız çocuk gibidir onu kandıemak çok kolay kendinize güzel şeyler söyleyin aynanın karşısına geçip gökyüzüne bakın derin nefes alın ve bu zamanlarınıza birdaha gelmeyeceksiniz bunu hatırlatın kendinize kendinizi sevin bütün hastalıkların en iyi tedavisi sevgidir

Çok teşekkür ederim hepsini denicem şimdi yoga yapıcam sonra kitap akşam yürüyüş içimden gelmese de yapıcam yaşıcam ve bedenim beynim buna ulaşıcak sürekli oturup düşünmekten çıkıcam allahın izniyle

Duygular gelip geçicidir bende 10 yıldır felan anksiyete bozukluğu yaşıyorum buçuk yıl oldu babamı kaybedeli kaybettikten sonra okb anksiyete aşırı yoğun yaşamaya başladım doktora gittim hafif bir ilac verdi evden çıkamıyordum kendime dedim bu şekilde ömür geçmez çıkacaksın gezeceksin zamanla yaptıklarımdan keyif almaya başladım işe girdim çalıştım kendimi hep birşeylerle meşgul ettim o kadar kişisel gelişim kitapları okudum ki biraz bu şekilde algım değişti ve kendime hep şunu dedim duygular düşünceler gelip geçicidir önemli olan insanın ellerinin ayaklarının konusmalarınınn ne ifade ettiği ha tabiki normal hayatta da çok kaygılı bir yapım var ve bunu gen yönetmeye çalışıyorum ayrıca bilinçaltınız çocuk gibidir onu kandıemak çok kolay kendinize güzel şeyler söyleyin aynanın karşısına geçip gökyüzüne bakın derin nefes alın ve bu zamanlarınıza birdaha gelmeyeceksiniz bunu hatırlatın kendinize kendinizi sevin bütün hastalıkların en o tedavisi sevgidir
insan beyni olumsuza yatkın balesi
Rica ederim her zaman destek olurum çünkü aynı durumları yaşadım bende. İnsan beyni olumsuza yatkın maalesef o yüzden kendinize iyi gelecek şeyleri yapın zamanla mutlu olduğunuzu anlayacaksınız. Sürekli oturup düşünmek insana iyi gelmiyor daha kötü yapar sizi

Yazınızı aglaya agalaya okudum bnde cok cokkk kötüyüm nasil baş edeceğim yardım edin Allah aşkına yalvarırım ya nasip diyrm inşallah gorursunuz

Yazınızı aglaya agalaya okudum bnde cok cokkk kötüyüm nasil baş edeceğim yardım edin Allah aşkına yalvarırım ya nasip diyrm inşallah gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…