Panik atak,depresyon ve okb,neler yaşadım ve nasıl atlattım

İnşallah geçer aslında bu kadar yoğun değildi bu ara biraz geliyorlar işte. Okb nalet birşey yaa ama alışacağız biraz daha sabır.

İnşallah geçer aslında bu kadar yoğun değildi bu ara biraz geliyorlar işte. Okb nalet birşey yaa ama alışacağız biraz daha sabır.
İnşaAllah canım benim bir bakmışsın bizde birgün umut oluvermişiz birilerine.. bu arada instegram kullanıyor musun?

Kendimi gördüm yazınızda birebir aynısını yaşadım hala yaşıyorum. Şimdi nasılsınız neler yaptınız

Kendimi gördüm yazınızda birebir aynısını yaşadım hala yaşıyorum. Şimdi nasılsınız neler yaptınız
Bende yaşadıklarınızın tümünü yaşadım ayni sekilde hakikaten. Allah yardimciniz olsun ve bu durumdan muzdarip olan bütün kardeşlerimin elhamdulillah eskisi gibi değilim bende.Ama hala devam ediyor benimde Üstelik hamileliğimin 6.cı ayindayim Akışına bırakmaya çalışıyorum ve korkularimin üzerine gidiyorum geldiği vakit bunu yapmak iyi geliyor. Çünkü biz Kaçtıkça korkular kovaliyor bizi daha şiddetli... siz üzerine gidin korkularinizin birsey olmayacağını görceksiniz zor ama yapmalıyız bunu malesef zamanla alisicaz.

ya kaçmıyorum ben aslında ama geliyor işte bianda butun enerjim gidiyor. Anlamadım ben inşallah biter gidrr bu illet bian önce. Benim bebeğim yok evli değilim

ya kaçmıyorum ben aslında ama geliyor işte bianda butun enerjim gidiyor. Anlamadım ben inşallah biter gidrr bu illet bian önce. Benim bebeğim yok evli değilim
İnşaAllah canım bu arada ben cevabı başka birine yazmıştım yanlışlık ile sana yazdim yine galiba bu durumdan muzdarip olan çoğu kişiler var geçer gider inşaAllah

Son düzenleme:
Sanırım foruma girmiyorsunuz artık bişeyler sormak istiyordum benim yaşadıklarım aynı şeyler yardıma ihtiyacım var

Aynı durumdan bende muzdariptim yardımcı olmamı istediğiniz bir konu varsa olabilirim
Aynı durumdan bende muzdariptim yardımcı olmamı istediğiniz bir konu varsa olabilirim
Sanırım foruma girmiyorsunuz artık bişeyler sormak istiyordum benim yaşadıklarım aynı şeyler yardıma ihtiyacım var
Merhabalar bende kaygı bozukluğu oldugunu söyledi doktorum bunun altında okb li sıkıntılı bir hayat yaşadım 15 yıl önce 6 ay panik atakla yaşadım ilaçsız hergün aciller de korkuyla ölümle burun buruna gibiydi.. Son 2 yıldır okb tedavisi görürken hiç bir şeyden keyif almadığımız farkettim yani film izlemek hayal kurmak yağmurda yürümek bunlar hayata bağlardı beni ama bunlar dan artık keyif almaz bişey ifade etmez oldu ilaçlardan diye bıraktım ama işte aşırı duygusallık var bende ilacı bırakınca evliyim annemin arkasından bile ağlıyorum o derece işte biri annesiz kalsın günlerce aylarca kızımı onun yerine koyarım ağlarım aşırı empati herşeyin aşırısı var bende ama ilaç alınca herşeye ilgisizlik var. Doktor ilaca rağmen depresyona girmişsin dedi.. Ama ilaçları bırakınca duygusallık falan geri geldi diye hatırlıyorum.. Yani ne yapmam gerek ilaçsız nasıl yenicem doktorlar karşı bu bilgileri vermeye çünkü müşteri kaybediyorlar yardımcı olun

Öncelikle merhaba tekrar. Depresyon teşhisi koymak bence bu kadar kolay olmamalı insan yeri geliyor çoğu şeyden keyif alamaz oluyor. Ama sürekli bunu yaptıkça farkedeceksiniz ki keyif alıyorsunuz ayrıca dusuncelerinize kapılmayın onlar yanıltıyor insanı okb de olduğu için beyin sürekli vesvese üretir bu duruma sizin kulak asmamanız lazım. Mutsuz olduğunuz an o duyguyu yaşayın kaçmayın neden diye sorgulamayın bu durumu yaşamanız gerekiyor ki yaşıyorsunuz depresyonun en iyi tedavi şekli kitap okumak özellikle kişisel gelişim kitapları, meditasyon yapmak spor yapmak bunlsr çok ii gelir size ayrıca hayatınızda sizi üzen birşey varsa onu hayatınızdan çıkarın onceliginiz ilk kendi mutluluğunuz olsun

Evet bende kitap çok seviyorum elimde bir kaç duygu durum tedavi kitabı var aylardır bitiremediğim kitabı bitirip başlıcam zorla da olsa güleceğim şeyler izlicem.. Aslında bu durum 2 yıl oldugu için depresyon denildi.. Birde daha önce bu hastalığın içinde bu kadar olup bilinçli olsaydım kendimi yönetmeyi denedim ama hastalık gelince okadar ağır geliyor ki her an gerçekmiş gibi oluyor sanki canımı alıyorlar sanki dünyanın son günü bunu şuan bunları yaşayan anlar dua ediyorum geçicek artık güçlü olmak boşvermek istiyorum kendiğilinden görmezden gelince geçicek umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…