- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 32
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
InsaAllah bunlar qecer qider hic bole bi insan deqildim nerden bulasti bu dusunce aklima Allah kahretsin yaBende tvdeki üzücü olaylardan etkilenerek yeni yaşamaya başladım.cocuguma kendime zararım olurmu bir insan o noktaya gelirmi diye düşünmekten korkar oldum.mükemmeliyetci kişilerde oluyor.okadar seviyorsunuzki ona zararım olurmu diye düşünüyorsunuz.
Merak etmeyin zararınız yok.cok sevdiğinize eminim.bebeğinizde sizde cok mutlu olacaksınız.gecicek hepsi.hormonlarınız hassas.ondan dolayı.geçici bir dönem.kendinizi telkin edin.ataklarım gelirse gelsin.korkmuyorum deyip üstüne gidin.korkmayın sakın.gecicek hepsi
Arkadaşlar merhaba Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.kasılıyorum resmen geceleri yatamıyorum sürekli ağlıyorum.ci...x adlı ilacı kullanıyordum.doktorun talimatıyla tra... bus....s diye ilacada başladım günde iki tane.aklıma hep kötü şeyler geliyor.bide hamile kalabilirim bu ay
Kalırsam nasıl yapıcam ilaçsız.nolur destek olup bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirimm
Benim np deki doktorum hastalığınızı sürekli düşünmenin geçici bir rahatlama sağlayacağını ancak sürekli düşünmenin hastalığı besleyeceğini söyledidoguma az kalmıs c anım:) sende bizim gibi yap korkularının üstüne git. bil ki öyle bişey yok.
Merhaba sen de okb hastasıyken mi gebe kaldınBenim miniğim 2 yaşına giricek yaza .allah sendende razı olsun kendin aşmaya bak olmazsa bir uzmandan yardım istersin.bayanlar duygusal her olaydan haberden etkileniyoruz en cokta sevdiklerimiz için.gecicek merak etme.benim içinde burası iyi oldu.insan başkalarını görünce tek ben değilmişim diyip destek alıyor .nasıl davranacagımızı öğreniyoruz.allah kabul etsin bu arada
Duzeldiniz mi biraz NasılsınizBen 2 sene dir mucadele ediyom. Iyi bir kariyerim ve super bir ailem var. Nerden dustum bu dusuncelere.. depresyonumun cok kotu odugu donemlerde kimse ile konusmak istemiyorum. Basit bir ev ziyareti ya da birinin bana gelecegini duşundugum zaman kalbim carpiyor. Huzursuzluk buyuyor.. sanki arkafaşlar ile oturdugumda hep sohbet edip ortami neşelendirmek benim gorecim gibi. Biraz sessizlik olsa benim yuzumden oluyormus gibi. Artik kimse benle sohbet etmiyecek. Eşim ve çocugum benden sıkıĺıiyorlar gibi geliyo. Ve cok mutsuz oluyorum.. eski beni cok ozledim.. neseli kendine guveni sonsuz..suslenmek guzel kiyafetler giymek bunlarin hepsi anlamini yitirdi bend3.. birde şizofren olurmuyum korkusu. Sonucta psikolojisi bozuk bir suru insan var.. bu arada bana depresyon ve anksiyete teshisi konmuştu.. bazende bu depresyon bu kadar agir birsey olmamali diyom kendi kendime. Iyilesecez ins
Nasılsınız biraz atlattıniz mi ben de çok korkuyorum aglaya aglaya bi hal oldum ne zaman ilaçlar iyi gelecek bilmiyorumMerhaba bende şu an zarar verme takıntısı var ve beni etkiliyor.kafayımı yiyorum diyorum kendi kendime.banada destek olursanız cok sevinirim.hangi doktora gittiniz?
Np hastanesi doktorları çok iyi ben çok araştırdım Kemal Arıkan a bile gittim sadece para tuzağı np deki psikiyatrist onur noyan dinledi teşhis koydu ilaç verdi ve terapiye yönlendirdiNasılsınız biraz atlattıniz mi ben de çok korkuyorum aglaya aglaya bi hal oldum ne zaman ilaçlar iyi gelecek bilmiyorum
Gecmis olsun canim...okb demissin ne qibi takintin var mesela ?Merhaba;
34+2 haftalık hamileyim.Hamilelikten önce panik atak vardı,ama onu atlatmıştım.Hatta atak gelince yarım paxil içip çok iyi oluyordum.Hamileliğimde hiç kullanmadım.Hamileliğimin 3.ayında iç sıkıntıları başladı 6. Ayda panik atak başladı.Daha sonra anksiyete falan derken okb oldu.Okb yi hiç yaşamamıştım.Hamilelikte onu da öğrendim.Lustral 50 mg kullanıyorum.Ayrıca psikoterapiye başladım.Akşamları sakin geçiyor ama gündüz bunalıma giriyorum delireceğim neredeyse,hormonların yaptığı şey olduğunu söylüyorlar.Doğumdan sonra hormonlar düzelince rahatlar mıyım? Çok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?