- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
-
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
Hsonu optimumda ben mağazdayken eşim dışardaydı.orda standları varmış.baya sosyal yönü güçlü imiş.yani eşime anlatılan.yeni açıldığı için bu kadar ancak bilgi.İzmir'de Kent Koleji hakkında bilgisi olan var mı aramızda.Gaziemire yeni bir kampüs açılıyor .Fiziki imkanları oldukça çok.Açıksı merak ettim.
Hadi yaaa.çok üzüldüm canım.ben de aynı seyi yaşicam diye ćok korkuyorum. Nerde yasiyorsun, hangi koleje gönderdin? Biraz ayrintı verir misin sorunlarla ilgili.özelden de yazabilirsin.1.sınıfı devlette 2. sınfı mart ayına kadar ozelde okutup nısan ay ıtıbarıyle eskı okulumuza donmus bulunuyorum. özel okul ne kadar kotu olabılırkı deyıp kaydını aldıgım cocugumu koşar adımlarla gerı aldık. malesef tıcaret yuvası heryer. ılkokul ıcın özele cok gerek varmı belkı ıngılızce ıcın brde mesaı saatlerı ıcın aksama kadar genelde. ılkokul ıcın kolej donemı bıttı benım ıcın cıddı sekılde. kısmetse ortakulda ıyı bır koleje ınsallah..
Canım alıntılayarak yazmadığın için tesadüfi olarak yeni gördüm msjını._nurbanu_ ankarada arkadasım benım talıhsızlıgım. ama neresı hangı okul olursa olsun kılı 40 yarıcam artık..
Kolay gelsin canım.umarım içine sinen bir öğretmen bulursun.Merhaba arkadaşlar, 6 yaşında kızım var seneye ilkokula başlayacak bizde öğretmen arayışı içindeyiz İzmir Karabağlar tarafında oturupta ilkokul öğretmeni tavsiye edecek anneler lütfen yardımcı olurmusunuz, şimdiden teşekkürler.
Diğer tarafa cevap yazdım canım.Selam arkadaşlar istanbul da özel yada devlet 2. Sınıfa başlayacak oğlum için tavsiyeye ihtiyacım var en cok ta iyi bir öğretmene ihtiyacım var yardım lütfen(
çok geçmiş olsun, üzücü durumlar... şikayetimvar sitesine de yaz istersen...
Ben de ankarada özel okul bakıyorum, hangi okuldan aldınız?_nurbanu_ ankarada arkadasım benım talıhsızlıgım. ama neresı hangı okul olursa olsun kılı 40 yarıcam artık..
Benim oglum da bu sene 4 u bitiriyor devlette.seneye ozel olucak gibi...ilkokuldan cok memnun kaldik.ama teog da okul ortalamasindan dolayi ozel daha mantikli...hic ted kolejine gonderen var mi acaba?ben denizlideyim.burada oxel okul tavsiyeleriniz var mi?buraya ted yeni acildi.o yuzden kararsizim daha teog a ogrenci hic sokmadi...baska bi okulunda basarisi %25...bunu da dusunuyoruz...
Durumu olan içim söylüyorum tabi ki de özel okul.Okul seçerken sosyal çevresini secoyorsunuz çocuk ilkokulda vizyon edinecek hayatının en önemli dönemi.Aileleri ancak bu şekilde seçebilirsiniz.Zaten çalışan anne için devlet okulu seçme imkanı yok zira yarım gün.Arkadaşlar kızım 6 yaşında ve bu yıl ilköğretime başlayacak, anasınıfında özel okula gitti
ama okul hiçbir beklentimizi karşılamadı
yılın başında anlatılanlar yerine getirilmedi
kızım arkadaşlarından dolayı o okula gitmek istiyor
ama ben geleceğini düşünüyorum, iyi bir temel atılırsa gelecekte rahat eder diye düşünüyorum
bu nedenle devlet okullarını düşünüyorum
okul ve öğretmen araştırırken nelelere dikkat etmeli?
değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim