- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
-
- Konu Sahibi Deniz mavisi
cevap için teşekkür ederimKimya okuduysa mutlaka matematik biliyordur
evet cocugumda istiyorCocugunuz da ogrenmek, ders almak istiyor mu? Zira diger turlu ogretmen agziyla kus tutsa emekler bosa gidiyor...
ankarada oturuyorum ücrete 65 dedi ortaokul olduğu için saatine 50 teklif etsem acaba ayıp olurmu kiNerede yaşıyorsunuz? İstanbul'da 100 TL civarı oluyor özel dersler
ankarada oturuyorum ücrete 65 dedi ortaokul olduğu için saatine 50 teklif etsem acaba ayıp olurmu ki
6,sınıfa giden çocuk için özel ders aldırmak istiyorum
çocuğuna matematikten ders aldıranlar memnun musunuz
faydasını gordumuzmu
önerebileceğiniz öğretmenler varmı
benim bulduğum kişi kimya öğretmeni daha önce de matematik dersi vermis acaba matematik öğretmeni olması dahamı iyi olur
Ankara da neredesiniz bir arkadaşım kimya öğretmeni geçen yıl matematik altıncı sınıfa girdi sözleşmeli olarak bu yıl özel ders veriyor. Bende öğretmenim ama çok yoğunumankarada oturuyorum ücrete 65 dedi ortaokul olduğu için saatine 50 teklif etsem acaba ayıp olurmu ki
teşekkür ederim. Ankaradayım matematik öğretmeni bulamadım acaba nasıl bulabilirim.internet teki ilanlara baksammiki siz nasıl buldunuzBen çok aldırdım. Çok memnunun. Çok faydası oluyor. Çocuk da daha Mutlu çünkü başarı artıyor. Matematik öğretmeni bulun.
batikentdeyiz.Ankara da neredesiniz bir arkadaşım kimya öğretmeni geçen yıl matematik altıncı sınıfa girdi sözleşmeli olarak bu yıl özel ders veriyor. Bende öğretmenim ama çok yoğunum