- 12 Ocak 2010
- 16.671
- 25.050
-
- Konu Sahibi Deniz mavisi
Hayır. Evinize gelecek.internet olmaz. Ben komşu ve okuldaki velilerden buldum. Hiç olmazsa etüt merkezlerine sonun birebir ders var mı diye. Onlar da veriyor özel ders.teşekkür ederim. Ankaradayım matematik öğretmeni bulamadım acaba nasıl bulabilirim.internet teki ilanlara baksammiki siz nasıl buldunuz
teşekkür ederim. başarılarının devamını dilerim.canım bizde aldırıyoruz çok fark etti , bu sene ders almasaydık belki gene takdir alabilirdi ama beni tatmın etmezdi , şimdi dolu dolu takdir aldı bana göre bilerek ögrenerek ,
ögretmene ne zaman sorsam çok iyi diyordu , ben evde bir soru soruyorum çocuk cvp veremıyor ee bu çocugun neresi iyi ,
diyip deliye dönüyordum ,derstten sonra çok şükür yarı dönem rahat geçti
Arkadaşım a.paşa da size uzak sanırım birde evinde veriyor size uymaz. Keşke benim imkanım olsaydı hem çalışmak istiyorum hemde kazandırmak..batikentdeyiz.
evet çok uzak.teşekkür ederim.Arkadaşım a.paşa da size uzak sanırım birde evinde veriyor size uymaz. Keşke benim imkanım olsaydı hem çalışmak istiyorum hemde kazandırmak..
evet çok uzak.teşekkür ederim.
Yer neresi acabacanım bizde aldırıyoruz çok fark etti , bu sene ders almasaydık belki gene takdir alabilirdi ama beni tatmın etmezdi , şimdi dolu dolu takdir aldı bana göre bilerek ögrenerek ,
ögretmene ne zaman sorsam çok iyi diyordu , ben evde bir soru soruyorum çocuk cvp veremıyor ee bu çocugun neresi iyi ,
diyip deliye dönüyordum ,derstten sonra çok şükür yarı dönem rahat geçti
Yer neresi acaba
Merhaba ben fen bilimleri öğretmeniyim ama matematik öğretmenliği de yaptım şu an matematik ve fen bilimleri alanında aktif olarak özel ders veriyorum yardımcı olabilirimteşekkür ederim. Ankaradayım matematik öğretmeni bulamadım acaba nasıl bulabilirim.internet teki ilanlara baksammiki siz nasıl buldunuz