İlköğretim Yorum ve Soruları özel ders

canım bizde aldırıyoruz çok fark etti , bu sene ders almasaydık belki gene takdir alabilirdi ama beni tatmın etmezdi , şimdi dolu dolu takdir aldı bana göre bilerek ögrenerek ,

ögretmene ne zaman sorsam çok iyi diyordu , ben evde bir soru soruyorum çocuk cvp veremıyor ee bu çocugun neresi iyi ,
diyip deliye dönüyordum ,derstten sonra çok şükür yarı dönem rahat geçti

teşekkür ederim. Ankaradayım matematik öğretmeni bulamadım acaba nasıl bulabilirim.internet teki ilanlara baksammiki siz nasıl buldunuz
Hayır. Evinize gelecek.internet olmaz. Ben komşu ve okuldaki velilerden buldum. Hiç olmazsa etüt merkezlerine sonun birebir ders var mı diye. Onlar da veriyor özel ders.

canım bizde aldırıyoruz çok fark etti , bu sene ders almasaydık belki gene takdir alabilirdi ama beni tatmın etmezdi , şimdi dolu dolu takdir aldı bana göre bilerek ögrenerek ,

ögretmene ne zaman sorsam çok iyi diyordu , ben evde bir soru soruyorum çocuk cvp veremıyor ee bu çocugun neresi iyi ,
teşekkür ederim. başarılarının devamını dilerim.

evet çok uzak.teşekkür ederim.

ben de özle ders veren biri olarak, matematik öğretmeni - kimya öğretmeni değil yıllardır matematik dersi veren ve referansı olan birini bulmanızı tavsiye ederim.
iyi matematikçi olmak da iyi ders vermek anlamına gelmiyor.
ben İstanbul'dayım, yani reklam için yazmıyorum, fakat tutacağınız öğretmen her şeyden önce çocuktaki problemi tespit edebilmeli
problem derken, çocukta, matematik kökeninde zayıf kalmış noktaları demek istiyorum
mesela çocuk henüz okuduğu şeyi denkleme veya orana çevirmeyi bilmiyorsa, matematiği de etkilenir, fen dersi de etkilenir vs. bir çok ders veren öğretmen, konuları anlatarak gider. oysa mesela bu çocuğa konulardan önce bu temel anlatılmalıdır vs
ayrıca özel ders öğretmeni hem öğretmeli hem de değişik soru tipleriyle tanıştırmalı çocuğu
yoksa paranız boşa gider

Arkadaşlar merhaba ben bir sınıf öğretmeniyim ve kendi öğrencilerim için açtığım YouTube kanalıma ders videoları atıyorum sizler de girip incelerseniz özellikle matematik konusunda çocuklarınıza yardımcı olabilirsiniz şimdiden izleyip beğenen abone olan destek olan değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:

Yer neresi acaba

teşekkür ederim. Ankaradayım matematik öğretmeni bulamadım acaba nasıl bulabilirim.internet teki ilanlara baksammiki siz nasıl buldunuz
Merhaba ben fen bilimleri öğretmeniyim ama matematik öğretmenliği de yaptım şu an matematik ve fen bilimleri alanında aktif olarak özel ders veriyorum yardımcı olabilirim

....com sitesini tavsiye edebilirim.
Oradaki öğretmenler de alanlarının en iyisi.Dilerseniz çocuğunuz ve siz inceleyin.
Saat ücreti 21 TL.
Farkı göreceksiniz.
Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlköğretimde verilebilir ama ortaokulda matematik öğretmenini tercih etmelisiniz bence de.
Bu arada ben de özellikle okuma yazma konusunda beklenen seviyeye gelememiş öğrencilerimizi yeni eğitim dönemine yetiştirmek isteyen velilerimiz varsa Karşıyaka da özel ders veriyorum.

Merhaba
Yardımcı olabilirim hala matematik öğretmeni arıyor musunuz her branşta birebir ders verilmektedir Nerede oturmaktasınız

X