- 18 Ekim 2014
- 7.464
- 33.766
-
- Konu Sahibi perfect libra
Çirkinsen korur. Hastanede salınırken herkesler dönüp bakıyorsa ayağını denk alCok zeki sanirim, konu acsam korur mu acaba beni
Hayir zeka konusu acsam diyorumÇirkinsen korur. Hastanede salınırken herkesler dönüp bakıyorsa ayağını denk al
Diğer kullanıcı adi ile bana da sardı.Bence zeki ama farklı çalışıyor.Cok zeki sanirim, konu acsam korur mu acaba beni
Konuyu açıp bakmaz bile cinsellik topiğine aç bak nasıl gelirHayir zeka konusu acsam diyorum
Pöfff hemen de ortaya çıktı,iki muhabbet edemedik Ferhan'ım çilekli pastamlaÇirkinsen korur. Hastanede salınırken herkesler dönüp bakıyorsa ayağını denk al
Ben burdaki isimleri falan unutuyorum hafızam pek yoktur. Ama Ferhanı reelde görsem 5 dk sohbet etsem Aaa sen ferhans ın derim.Kiz yok valla billa anlamadım, tarzini da benzetemedim, genelde asiri kiskanclik yapar evet, ama hic bu kadar şarladigina denk gelmemistim jfjfjfj
Cafcaflı bir konuyla sahalara bekliyoruz artıkPöfff hemen de ortaya çıktı,iki muhabbet edemedik Ferhan'ım çilekli pastamla.
İyi hazırlansın ban dönemindeCafcaflı bir konuyla sahalara bekliyoruz artık
Güzelim diyenlerin listesini yapıyordur o şimdiİyi hazırlansın ban döneminde.
Reelde nasıl çok merak ediyorum ya. Mesela Selena da merak ettiklerimdenPöfff hemen de ortaya çıktı,iki muhabbet edemedik Ferhan'ım çilekli pastamla.
Mantikli, baslik : sular seller gibi islanamiyorumKonuyu açıp bakmaz bile cinsellik topiğine aç bak nasıl gelir
Bence de değil. Ferhans bir kere beğenmedim de atmaz.Kiz yok valla billa anlamadım, tarzini da benzetemedim, genelde asiri kiskanclik yapar evet, ama hic bu kadar şarladigina denk gelmemistim jfjfjfj
Vallahi benim de en merak ettiğim üye oReelde nasıl çok merak ediyorum ya. Mesela Selena da merak ettiklerimden
Ben de öyle dediydim ama tarzını yenilemiş sanırımBence de değil. Ferhans bir kere beğenmedim de atmaz.
Selena kim yahu na na na olan mıReelde nasıl çok merak ediyorum ya. Mesela Selena da merak ettiklerimden
Hiç tanımak istemezsin,emin olSelena kim yahu na na na olan mı
İki yıl olmuştur herhalde tarzını değiştiremedik burada şimdi mi değişecek:))Ben de öyle dediydim ama tarzını yenilemiş sanırım.
Sen her kulvarda kapisirim dedin, bittin sen bvfvdvGüzelim diyenlerin listesini yapıyordur o şimdi
Vallahi sövmediğim kalıyordu ama gram kizmiyordu.Bugun bayağı agresif gördüm onuİki yıl olmuştur herhalde tarzını değiştiremedik burada şimdi mi değişecek:))
Birgaripinsan nerde görsem tanirim dudi amaBence de değil. Ferhans bir kere beğenmedim de atmaz.