Hicbir yorumu okumadan, kendi gorusumu yaziyorum. Dogrudur, belki gercekten guzel degilsindir. Her insan guzeldir vs demiyorum. Psikolojini de feci etkiliyor olabilir, bunda da hakli olabilirsin. Mesela bir tanidigimizin kizi vardi, gercekten kocaman ve cok kotu bir burnu vardi dogustan. Gidip
estetik oldu, aynalarla baristi. Yuzumun cok korkunç gorundugunu dusundugum ve asla aynaya bakmadigim bir donem sonrasinda, dolgu uygulamasindan sonra, fotogralarimi cekmeye doyamaz oldum. Bir de duydum ki kolajen ampuller sayesinde yuz dolgunlasiyor,1 yildan fazladir ona da devam ediyorum. Evet dolgular kalici degil, ama kendimi hala dolgu yaptirmis zamandaki gibi iyi hissediyorum, Ayrica plasebo filan degil, kolajen yuz hatlarimi degistirdi, psikolojim duzeldi kisacasi.
Eger yapacagin ufak bir estetik dokunus, seni mutlu edecekse, yaptirt. Gidip de Abart demiyorum ama mesela erkeksi gorunumunu yumusattiracak uygulama yaptirtti, once psikolojini rahatlattir. Belki dolgu etkisi gecse bile, psikolojin duzelmis oldugu icin, "iyi yaw bosver, boyleyim iste" deyip, takmazsin bile.
Ozetle, aurani yukseltecek herseyi denemende sakinca oldugunu dusunmuyorum