- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
-
- Konu Sahibi perfect libra
10 yıldır bugünü bekliyodunuz sanırım. Biri çirkin olduğunu söylese de kendimi uzun uzun övsem diyesonlara doğru sanki dezavantajlı özelliklerinizi söyler gibi yine kendinizi övmenize bayıldım.
Konu acayim istersen, kendimi zeki hissetmiyorum diye, orda ovunebilirsinBirkaç mesajı sonrası çözdüm ferhan olduğunu. Ay durun ben de zekamla övüneyim o zaman
Ayrica o hastanede bir yürüsem herkes bakar olayını başka bir kadın için anlatmamış mıydı. Kadın içine nasıl oturmuşsa aşamıyor kendini o sanıyor
Sesli güldürdün.Konu acayim istersen, kendimi zeki hissetmiyorum diye, orda ovunebilirsinBurasi guzellik postu
Hep gulun :) Gitmistim aslinda burdan, alintilar cekti beniSesli güldürdün.
Ulen Ferhans,yine karıştırmış ortalığıGizlemedi ki zaten ben hep Ferhan dedim o kim demedi
Aynı zamanda dürüst.Gizlemedi ki zaten ben hep Ferhan dedim o kim demedi
Aşırı kıskandım me yapsam nerelere gitsemTeselli etmem demek kadına çirkinmişsin evet ama işte idare et demek.Bakış acısını değiştirmesini anlatmaya çalıştım. Yani ama Sizin gibi insanlar evet kıskanıyorlar aynen beni. Ye allahım.
Herkes anladi tek aval ben bxbxbxbbxhxHerkes anlıyor o oldugunu.Ama bir tarzı duruşu var yine tebrik ettim kendisini.
Her ikisinde de övünürüm de üşeniyorum ben hem ferhan kızıyor ve kıskanıyor kem gözlerini üstüme çekememKonu acayim istersen, kendimi zeki hissetmiyorum diye, orda ovunebilirsinBurasi guzellik postu
Konduramamişsindir.Herkes anladi tek aval ben bxbxbxbbxhx
Ama beklemedin yazıyordum.Ossllem üzüldü benim aval oluşuma bxvxhhxhx
Kiz yok valla billa anlamadım, tarzini da benzetemedim, genelde asiri kiskanclik yapar evet, ama hic bu kadar şarladigina denk gelmemistim jfjfjfjKonduramamişsindir.
Kiskanmadigi bisey yok ki; guzeller, evliler, evli olup calismayanlar, kolay hamile kalanlar, hatta tecavuz girisimi yasayanlar.. O yuzden en iyisi kosemize cekilelim ama yalan yok zekileri kiskandigini hic gormedimHer ikisinde de övünürüm de üşeniyorum ben hem ferhan kızıyor ve kıskanıyor kem gözlerini üstüme çekemem
Baska mesajlarina denk gelmemissindirHerkes anladi tek aval ben bxbxbxbbxhx
O kulvar ilgisini pek çekmiyorKiskanmadigi bisey yok ki; guzeller, evliler, evli olup calismayanlar, kolay hamile kalanlar, hatta tecavuz girisimi yasayanlar.. O yuzden en iyisi kosemize cekilelim ama yalan yok zekileri kiskandigini hic gormedim
Gelmedim evetBaska mesajlarina denk gelmemissindir
Cok zeki sanirim, konu acsam korur mu acaba beniO kulvar ilgisini pek çekmiyor