Mutsuz ve memnuniyetsizim.

Hahahha son cümleye koptum 😂😂
Bende yazıyorum bu arada. Daha doğrusu yazıyordum! İş hayatına atılınca ne halim, ne hevesim kaldı. Bana da atarsan okurum bu arada, çok severim.
ayy utandım 😂😂 beğenildikleri zaman yazmak güzeldi, iyi hissettiriyordu. sanırım bu yüzden okuldayken hikayeleri bitirirdim. simdi nasıl olsa tamamen bana özel olmalarının rahatlığıyla yarım bırakıyorum kafama göre. eskiden gidip bu hikayeleri bi de simste yaratıyordum. sonra baktım iyice sapıtıyorum ben oynamıyorum artık 😂😂

ayy utandım 😂😂 beğenildikleri zaman yazmak güzeldi, iyi hissettiriyordu. sanırım bu yüzden okuldayken hikayeleri bitirirdim. simdi nasıl olsa tamamen bana özel olmalarının rahatlığıyla yarım bırakıyorum kafama göre. eskiden gidip bu hikayeleri bi de simste yaratıyordum. sonra baktım iyice sapıtıyorum ben oynamıyorum artık 😂😂
Ya hayır harika. Hayal dünyan ne kadar geniş demek ki! Ben okumak istiyorum, bölüm bölüm atarsın. Yeni bölüm gelmezse ben seni darlarım yaz diye hdjdjdjjdjdkf

Yaşadığınız şehir sıkıcı geliyordur. Kendinize ait çevrenizde yok sanırım normal sıkılmanız.
vardı gittiler. biz de ağustosta gidicez. kasımda ailemin yanına gidicem zaten o yüzden yeni çevre yapmaya da hevesim yok nasılsa gidicem diye. esime göre ben insan beğenmiyormusum, kendi kendimi yalnızlaştırıyormusum. halbuki görüşmemeyi tercih ettiğim insanlar beni tavırlarıyla rahatsız ettikleri için görüsmedim. canım sıkılmasın diye neden kendimi istemediğim ortamlara sokayım 🥲

siz yine vandasınız. ben hakkerideyim. bir film izlemeye bile çıkamıyorum. burdaki tek altivite kafelerde oturmak. normalde de evde vakit gecirmeyi seven biriydim bekarken. ama o zamanlar aktif çalışıyordum ve istediğim zaman arkadaslarımla vakit gecirebilme imkanım olduğunu bilmek bile yetiyordu sanırım. ben de gecen yıl kpss çalıştım ama bu yul bıraktım. dil çalışıyorum online. o da tamamen esimin zorlamasıyla 🥲
Ya bizim biraz merkeze uzak bir ilçesi aslında Ercişteyiz burada da çok imkan yok ama gol VS var inanın arkadaşlar olmayınca çok zor oluyor haklısınız o buyük nimet inşallah çocuğunuzla birlikte dertleriniz de yok olur gider 🙏🏻💜

Ya bizim biraz merkeze uzak bir ilçesi aslında Ercişteyiz burada da çok imkan yok ama gol VS var inanın arkadaşlar olmayınca çok zor oluyor haklısınız o buyük nimet inşallah çocuğunuzla birlikte dertleriniz de yok olur gider 🙏🏻💜
amin hepimizin dertleri kuş olur uçar inşallaaaahh 😂

Çok benzer bir durumdayım sadece ben 100k alışveriş yapacak maddi güçte değilim 😁 ve az önce sizin konunuzu okumadan bende konu açtım. Nasıl düzelir bilmiyorum ama içim çok karanlık keyif alamıyorum hep olumsuz şeyleri düşünüyorum vs vs

6 aylık bir anne olarak söylüyorum, bebeğiniz doğduğunda size o kadar iyi gelecek ki, hep bişeyler eksik hissiyatından eser kalmayacak. Fikir değişiklikleriniz de hamileliğinizden dolayı diye düşünüyorum. Bir gün içimde çiçekler açarken ertesi gün mezarlığa dönüyordu içim. Sonra zamanla kendiliğinden geçti. Doğumdan sonra yaşayacağım her şeyi yaşayıp bittikten sonra

Bu kadar gel gitler, aşırı coşkulu yazılar, hayatındaki kişileri gereksiz yerme ya da yüceltme, alışveriş atakları, maymun istahlilik.. gerçekten şimdiye kadar hiç kimse bununla ilgili bir cikarimda bulunmadı mi? Terapi de alıyormuşsun. Ben okuduğum her yorumunda borderline, bipolar belki diye düşünüyorum.

bazen ben de böyle düsünüyorum ama eve gelir gelmez hatta bazen gelmeden telefonda çok yorgunum, çok uykum var diye başlıyor. dün ben yemek masasını hazırlarken uyuyakaldı mesela. e uyuyunca da ne dicem git bari yatağa yat sinirimi bozma gözümün önünde diyorum. o da onu anlamadığımı düsünüyor. isteyerek mi yapıyorum falan diyor. kavga da etmek istemiyorum enerjim yok
Bi kaç kez kapıyı çarpıp kendiniz çıksanız mahçup olup vazgeçer mi mesela. Bu dönem anlayış görecek kişi sizsiniz ne iş yapıyor bu kadar telefonda uyku diyecek kadar

Bu kadar gel gitler, aşırı coşkulu yazılar, hayatındaki kişileri gereksiz yerme ya da yüceltme, alışveriş atakları, maymun istahlilik.. gerçekten şimdiye kadar hiç kimse bununla ilgili bir cikarimda bulunmadı mi? Terapi de alıyormuşsun. Ben okuduğum her yorumunda borderline, bipolar belki diye düşünüyorum.
çıkarımı nerden yaptınız gercekten anlam veremedim ama görüştüğüm uzman anksiyete ve örtülü depresyon olduğunu söylüyor.

kaldı ki en azından olayların farkındayım

X