- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.531
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
ya öfffZengin hastalığına tutulmuşsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya öfffZengin hastalığına tutulmuşsunuz.
ayy valla bir an önce gelse o an. sürekli hayalini kuruyorum. düsünmeme vakit bırakmayacak bir sorumluluk uyku için yalvarayım artık istiyorumBebek doğduktan sonra görüşelim bi de
ayy utandım beğenildikleri zaman yazmak güzeldi, iyi hissettiriyordu. sanırım bu yüzden okuldayken hikayeleri bitirirdim. simdi nasıl olsa tamamen bana özel olmalarının rahatlığıyla yarım bırakıyorum kafama göre. eskiden gidip bu hikayeleri bi de simste yaratıyordum. sonra baktım iyice sapıtıyorum ben oynamıyorum artıkHahahha son cümleye koptum
Bende yazıyorum bu arada. Daha doğrusu yazıyordum! İş hayatına atılınca ne halim, ne hevesim kaldı. Bana da atarsan okurum bu arada, çok severim.
Ya hayır harika. Hayal dünyan ne kadar geniş demek ki! Ben okumak istiyorum, bölüm bölüm atarsın. Yeni bölüm gelmezse ben seni darlarım yaz diye hdjdjdjjdjdkfayy utandım beğenildikleri zaman yazmak güzeldi, iyi hissettiriyordu. sanırım bu yüzden okuldayken hikayeleri bitirirdim. simdi nasıl olsa tamamen bana özel olmalarının rahatlığıyla yarım bırakıyorum kafama göre. eskiden gidip bu hikayeleri bi de simste yaratıyordum. sonra baktım iyice sapıtıyorum ben oynamıyorum artık
ay kendimi hazır hissettiğimde atarım. seçmem lazım beğenmezsin falan sonraYa hayır harika. Hayal dünyan ne kadar geniş demek ki! Ben okumak istiyorum, bölüm bölüm atarsın. Yeni bölüm gelmezse ben seni darlarım yaz diye hdjdjdjjdjdkf
vardı gittiler. biz de ağustosta gidicez. kasımda ailemin yanına gidicem zaten o yüzden yeni çevre yapmaya da hevesim yok nasılsa gidicem diye. esime göre ben insan beğenmiyormusum, kendi kendimi yalnızlaştırıyormusum. halbuki görüşmemeyi tercih ettiğim insanlar beni tavırlarıyla rahatsız ettikleri için görüsmedim. canım sıkılmasın diye neden kendimi istemediğim ortamlara sokayımYaşadığınız şehir sıkıcı geliyordur. Kendinize ait çevrenizde yok sanırım normal sıkılmanız.
Beğenmeme değilde yapıcı eleştirici yapabilirim, eğer sende istersen. Üzerine konuşur, tartışırız.ay kendimi hazır hissettiğimde atarım. seçmem lazım beğenmezsin falan sonra
yok canım eleştiriye okayim ağlatma beni amaBeğenmeme değilde yapıcı eleştirici yapabilirim, eğer sende istersen. Üzerine konuşur, tartışırız.
Yok ben yorum istemiyorum dersen kuzu kuzu okurum sadece
Ya bizim biraz merkeze uzak bir ilçesi aslında Ercişteyiz burada da çok imkan yok ama gol VS var inanın arkadaşlar olmayınca çok zor oluyor haklısınız o buyük nimet inşallah çocuğunuzla birlikte dertleriniz de yok olur gidersiz yine vandasınız. ben hakkerideyim. bir film izlemeye bile çıkamıyorum. burdaki tek altivite kafelerde oturmak. normalde de evde vakit gecirmeyi seven biriydim bekarken. ama o zamanlar aktif çalışıyordum ve istediğim zaman arkadaslarımla vakit gecirebilme imkanım olduğunu bilmek bile yetiyordu sanırım. ben de gecen yıl kpss çalıştım ama bu yul bıraktım. dil çalışıyorum online. o da tamamen esimin zorlamasıyla
amin hepimizin dertleri kuş olur uçar inşallaaaahhYa bizim biraz merkeze uzak bir ilçesi aslında Ercişteyiz burada da çok imkan yok ama gol VS var inanın arkadaşlar olmayınca çok zor oluyor haklısınız o buyük nimet inşallah çocuğunuzla birlikte dertleriniz de yok olur gider
Kız kıyabilir miyim acaba?yok canım eleştiriye okayim ağlatma beni ama
yaaaa travmaKız kıyabilir miyim acaba?
Böyle dedikten sonra 2 sayfa nefret kusuyormuşum yazdıklarına. Korkunç hahahhahaha
Fena mı? Biraz hayatına heyecan katmış olurum.yaaaa travma
olabilirFena mı? Biraz hayatına heyecan katmış olurum.
Bak günlük yaşantın bir anda çok güzel gelir gözüne.
Ay tövbe yarabbim ya
Bi kaç kez kapıyı çarpıp kendiniz çıksanız mahçup olup vazgeçer mi mesela. Bu dönem anlayış görecek kişi sizsiniz ne iş yapıyor bu kadar telefonda uyku diyecek kadarbazen ben de böyle düsünüyorum ama eve gelir gelmez hatta bazen gelmeden telefonda çok yorgunum, çok uykum var diye başlıyor. dün ben yemek masasını hazırlarken uyuyakaldı mesela. e uyuyunca da ne dicem git bari yatağa yat sinirimi bozma gözümün önünde diyorum. o da onu anlamadığımı düsünüyor. isteyerek mi yapıyorum falan diyor. kavga da etmek istemiyorum enerjim yok
çıkarımı nerden yaptınız gercekten anlam veremedim ama görüştüğüm uzman anksiyete ve örtülü depresyon olduğunu söylüyor.Bu kadar gel gitler, aşırı coşkulu yazılar, hayatındaki kişileri gereksiz yerme ya da yüceltme, alışveriş atakları, maymun istahlilik.. gerçekten şimdiye kadar hiç kimse bununla ilgili bir cikarimda bulunmadı mi? Terapi de alıyormuşsun. Ben okuduğum her yorumunda borderline, bipolar belki diye düşünüyorum.