- 21 Aralık 2014
- 8.995
- 28.623
- Konu Sahibi perfect libra
Degilim kendisi uzun zamandır yok üyelik iptali yapmış üzgünüm kiHatırladım. Vivelamour la karıştırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degilim kendisi uzun zamandır yok üyelik iptali yapmış üzgünüm kiHatırladım. Vivelamour la karıştırdım
La vie olmadi mi Vive l'amourDegilim kendisi uzun zamandır yok üyelik iptali yapmış üzgünüm ki
En son ki nicki meredithgrey di tabi farklı hesapla geldiyse bilmiyorumLa vie olmadi mi Vive l'amour
Sebep o değil Ferhans, bu üyeliğinizle aldığınız ilk banlanma olduğundan ceza puanınız gereği sistem 1 gün banlı tutmuş, Aysenimi’yle devam edecekseniz diğer üyeliği iptal edin benceBanlandım geldim.moderatörümüz heralde beni haklı bulmuş biraz cezamı kisa tuttu.
Benimki daha çok sürahi gibiBende de var bardak gibi vücut öyle böyle guzel degilim
Telefonum kırıldı, kapatamıyorum.Hanımlar üsluplara dikkat edin lütfen.
Sebep o değil Ferhans, bu üyeliğinizle aldığınız ilk banlanma olduğundan ceza puanınız gereği sistem 1 gün banlı tutmuş, Aysenimi’yle devam edecekseniz diğer üyeliği iptal edin bence
O zaman otomatik giriş yapıyordunuz şifre hafızanızda değil, doğru mu anladım?Telefonum kırıldı, kapatamıyorum.
Evet.tamam.O zaman otomatik giriş yapıyordunuz şifre hafızanızda değil, doğru mu anladım?
Kazen beye mesaj atın, @Ferhans üyeliğinizi iptal eder.
Asdkkflgf be bu şimdi teselli mi ettiniz kendinizi mi övdünüz?
Ah kıyamam kıskanıyorlardır da şimdi sizi
Bakın normal şartlarda bana da güzel derler ama ne zaman güzeldim biliyor musunuz? İnsanlar bana öyle dediğinde değil ben kendimi öyle hissettiğimde. Resmen ışık saçardım etrafıma her anlamda pozitiflik olsun giyim kuşam güzellik. Doğumdan sonra kendimi o kadar çirkin ve kilolu hissediyorum ki kendi öz annemden bile bir iltifat görmüyorum çünkü dışarıya verdiğim enerji o özgüvensiz ve Çirkin hissettikçe insanlara o geçiyor emin olun. Silkelenin kendinize gelin sosyal medyada gördüğümüz herşey o kadar abartılı ve tek tip ki bütün kadınların öyle olması gerektiğini bize düşündürdükleri için bu haldeyiz bence. Ayrıca her yüzün kendine has bir çekiciliği olduğunu düşünürüm ve kimse bence çirkin değil ama evet bu aralar bende öyleyim burda önerileri bekleyeyim.Merhaba, evet başlıkta belirttiğim gibi öyle çirkin hissediyorum ki kendimi hiçbir şeye layık görmüyorum. son zamanlarda inanılmaz takar oldum bu durumu çünkü daha yeni idrak ettim sanırım. standart biri olduğumu düşünüyordum meğer çirkinmişim. çevreme bakıyorum kimse mükemmel değil ama herkesin bir albenisi var. Ben öyle değilim kendimi itici ve çirkin buluyorum. güzel kadınlara ayrıcalıklı davranıldığını düşünüyorum. yüzüm çok kemikli kendimi çığlık maskesine benzetiyorum. estetik yaptırsam tamamen yapay olmaktan korkuyorum. geçmişte hızlı kilo vermiştim sonra geri aldım gerçi ama kilo verme sürecimde gözlerimin altı çöktü kilo aldığımda eski haline dönmedi maalesef. çok büyük olmamakla birlikte hafif kemerli bir burnum var. çenem çok hafif önde ve kemikli... kadın gibi hissetmiyorum yüzümü çok erkeksi buluyorum. yani bir yerimi değil bir sürü yerimi yaptırmam lazım. normal kilodayım bakıyorum benim giydiğim bana yakışmıyor benden daha zayıf yada daha kilolu biri giyince inanılmaz yakışıyor. tam olarak sorun ne bilmiyorum çirkin olmak cidden çok zormuş. kendimi sevemiyorum. hep bir iç geçirme halindeyim. kurumsal bir yerde çalışıyorum kendimi buraya bile layık görmüyorum. sürekli şu seni neden sevsin ki şu seninle neden evlensin ki milletin başına bela olma kimseye bunu yapmaya hakkın yok herkes güzel biriyle olmayı hak eder diye düşüncelerimi susturamıyorum çok mutsuzum ne yapabilirim.