öyle çirkin hissediyorum ki...

Bnaa yaz kiz

Vay arkadas ben pandayı dinleyip terapi falan alcam bu konuda. 10 sene sonrada bu kafada olursam kendimi tokatlarım
Yetistigin aile ilgili daha çok. Bir yazı okumustum annesi çocuğa güzel gözlüm diyormuş. Yazan kişide hep en güzel göz bende sanirdim demiş. Çok eleştirilen çocuk dünya güzeli de olsa, hiç yetemez tam olamaz.

Aslnda anne konusunda aşırı şanslıydım cocukkende halende öyle…ama çekirdek ailem dısında babamın anası bacısı gardası beraberdik uzun yıllar. Ve o bacısı hayatıma bi miktar sıçmış olabilir bu anlamda ama yine de teşhisi doktor koyabilir hüsnukurntum belkide

Yok ben sana nasil teşhis koyabilirim.Genelleme yaptım. Yetistigin aile ile ilgili derken sana hitap etmedim genelleme idi.

Genç kızken güzelliğin hokka burun köfte dudak zayıflık uzun boy vs olduğunu sanırdım. Öyle değilmiş. Etrafımda bu tanımlamaya uymayan onlarca aşırı güzel kadın var. Duruş mimik seçtiğiniz kelimeler ses tonunuz hepsi bir bütün. İnanın bana güzellik başka bir şey. İç güzelliği değil kasttettiğim bu bir enerji. Siz kendinize bu haksızlığı yaptıkça da çirkinim enerjisini yayacak ve çirkin kalacaksınız. (Umarım demek istediğim anlaşılır dinimiz amin)

Son düzenleme:
Sorma ya.kadıncağız kocam ilgisiz, beni sevmiyor mu acaba diyor ? Millet yaşadığı efsanevi ask(!)ı anlatıuor cevap olarak . Tavsiye mi bu şimdi ?

Yok vardır zaten ama bunun avuntu gibi verilmesi tuhaf, dua et çirkinsin yoksa şöyle böyle olurdu gibi
Bu arkadaşa aramızda toplanıp.guzellik kraliçesi tacı falan mı takalım anlamadım ki.bir kadın nasıl bu kadar kıskanılıp, parçalanacak kadar güzel olabilir ? Harcanıyor heralde arkadaş buralarda.bu arada konu sahibi de bir ilginç.

Hmm.allah nazarlardan saklasın me diyelim.inandık inandık tamam.şahane bir güzelliğiniz var.daha fazla örnek verdirip, intihar etmek istemiyorum valla. Eee madem değerlendirseydiniz güzellik yarışmasıdır, modelliktir falan.burada bizim gibi çirkin kadınlara güzelliğinizi anlatana kadar şimdi zengin iş adamlarıyla yemek yiyor olurdunuz.sokağa çıkarken biber gazı falan alın yanıniza.aman dikkat.

Onu sana sormak lazim, insanlara pencelerini cikaran sendin

Ferhanscım dış görünüşü konusunda kompleksi olan birinin konusuna kendi göreceli güzelliğini öve öve bitiremeyenler aşırı derecede itici ancak senin buna tepki verme sebebinin konu sahibini korumak olmadığını hepimiz biliyoruz. Senin tepkin tamamen kendi içsel problemlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…