- 9 Kasım 2015
- 6.057
- 10.853
-
- Konu Sahibi perfect libra
Aaa ferhans mı ooo. Nick mi değişmişFerhanscım dış görünüşü konusunda kompleksi olan birinin konusuna kendi göreceli güzelliğini öve öve bitiremeyenler aşırı derecede itici ancak senin buna tepki verme sebebinin konu sahibini korumak olmadığını hepimiz biliyoruz. Senin tepkin tamamen kendi içsel problemlerinden
Oha çorapla ne alaka kiz, kültürlendirin beni
Kimmişş ben de isteremKendisi açık açık defalarca kez ferhans olduğunu söyledi.
Eki Görüntüle 3231809
O değil de şu an sitede herkese küfür kıyamet siteden banlanan biri de yeni hesabıyla aylardır forumsa geziniyor hanımlar
ikisi de var.Ferhanscım dış görünüşü konusunda kompleksi olan birinin konusuna kendi göreceli güzelliğini öve öve bitiremeyenler aşırı derecede itici ancak senin buna tepki verme sebebinin konu sahibini korumak olmadığını hepimiz biliyoruz. Senin tepkin tamamen kendi içsel problemlerinden
Ağ
Recep İvedik yanık külotlu corap kokusu ?jxjxhxhxh
Neden banlı değilsin? Heyoo??Lan salak ben onu mu anlatmaya çalişiyorum.çirkin olduğun gibi salaksın da.millet sana destek vereceği yerde söyle güzelim boyle güzelim diye senin üzerinden ego tatmini yapıyor.swn de sana empati yapana saldırıyorsun.seni düşünüp tepki veriyorum.sen bana öfke dolusun diyorsun.neyse banlanacağım ama gerçekten çirkin olmasan bile okuduğunu bile anlamayan bir salaksın....
Banlandım geldim.moderatörümüz heralde beni haklı bulmuş biraz cezamı kisa tuttu.Neden banlı değilsin? Heyoo??
Sizin eski nickiniz neydi?Bu kısıma hic katılmıyorum. Neden olumsuz bir yorumu kıskançlığa vuralım? En ufak bir seyde eleştiriyi kaldıramayıp onu kıskanclıga vuran insan benim gözümde en cirkini ve öz güvensizidir bence.
Tecavüz edilen kadınları kıskanmaktansa beni kıskan en azından cok sağlıklı bir sey.Hmm.allah nazarlardan saklasın me diyelim.inandık inandık tamam.şahane bir güzelliğiniz var.daha fazla örnek verdirip, intihar etmek istemiyorum valla. Eee madem değerlendirseydiniz güzellik yarışmasıdır, modelliktir falan.burada bizim gibi çirkin kadınlara güzelliğinizi anlatana kadar şimdi zengin iş adamlarıyla yemek yiyor olurdunuz.sokağa çıkarken biber gazı falan alın yanıniza.aman dikkat.
Boşver temiz bir sayfa acalim.Sizin eski nickiniz neydi?
YaaBanlandım geldim.moderatörümüz heralde beni haklı bulmuş biraz cezamı kösa tuttu.
Git be egoist.Tecavüz edilen kadınları kıskanmaktansa beni kıskan en azından cok sağlıklı bir sey.
Sen kimsin biliyor musun 2014 yılında güzel kızlardan nefret ediyorum diyip üniversite öğrencisi bigem i öldüren Ayşe kalkansın. İşte senin gibiler yüzünden taşıyorum o biber gazını.
Yok eski nickim neden?Sizin eski nickiniz neydi?
Zırlama şam şeytanı.Git be egoist.
Bu nasıl bir zihniyet? Tüm güzel kadınlar manken, model olmak, tongaya düşürmek için zengin iş adamı kovalamak zorunda mı?Hmm.allah nazarlardan saklasın me diyelim.inandık inandık tamam.şahane bir güzelliğiniz var.daha fazla örnek verdirip, intihar etmek istemiyorum valla. Eee madem değerlendirseydiniz güzellik yarışmasıdır, modelliktir falan.burada bizim gibi çirkin kadınlara güzelliğinizi anlatana kadar şimdi zengin iş adamlarıyla yemek yiyor olurdunuz.sokağa çıkarken biber gazı falan alın yanıniza.aman dikkat.
Ciddi mi sence bu mesaj.allahım ya.Bu nasıl bir zihniyet? Tüm güzel kadınlar manken, model olmak, tongaya düşürmek için zengin iş adamı kovalamak zorunda mı?
Yaaa kusura bakmayın o zaman başka bir üyeyle karıştırdım demekYok eski nickim neden?
Hatırladım. Vivelamour la karıştırdımYok eski nickim neden?