- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.531
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
sürekli ayakta olduğu fiziksel olarak gercekten yorulduğu bir iste çalışıyor. o konuda hak veriyorum. ama bir saat bi gezmek, oturup çay içmek ne kadar yorabilir bilmiyorum.Bi kaç kez kapıyı çarpıp kendiniz çıksanız mahçup olup vazgeçer mi mesela. Bu dönem anlayış görecek kişi sizsiniz ne iş yapıyor bu kadar telefonda uyku diyecek kadar
arkadaslarım varken onlarla çıkıyordum istediğim zaman. esime de bu kadar bağımlı değildim. arkadaslarımın hepsi gitti ağustos ayında. hakkaride yasıyoruz ve gece tek basima çıkmaya niyet bile edemem açıkcası
bu arada surat astığımda falan tamam çıkalım diyor. ama o şekilde ben zorla yaptırıyorum gibi oluyor. ben ikimiz de keyif alalım istiyorum. zorla götüreceksem ne anlamı var. yorgunken çıktığımızda mesela 2 çay içiyoruz sohbet çok güzel akarken birden hadi kalkalım mı diyor. bütün hevesim kaçıyor. kime anlatsam da beni haksız buluyor adam yoruluyor anlayışlı ol falan diyorlar.
esime sorsan anlıyorum seni, haklısın diyor. sonra dönüp dediği şey “buradaki ümkanlarımız bu kadar. elimizden bir sey gelse yapardık. az daha sabret” bu lafları duyunca da çıldırıyorum. ömrümün hiç mi kıymeti yok benim. neye sabredeyim. ayy ne biliyim. çok dolmusum