öyle çirkin hissediyorum ki...

Bence de değil. Ferhans bir kere beğenmedim de atmaz.
Kendisi açık açık defalarca kez ferhans olduğunu söyledi.

23729178-5098-4CD8-A876-DBCD75276303.jpeg

O değil de şu an sitede herkese küfür kıyamet siteden banlanan biri de yeni hesabıyla aylardır forumsa geziniyor hanımlar :dondurma:

Son düzenleme:
Kalabalık bir ortamda çalışıyorum ve gerçekten zamane güzellik algısına uygun bir tipim var. Uzun boyluyum manken gibi. Kum saati vücut. Yüzümde çekicidir. Özgüvenim tavan ama iş yerinde kişiliğimden dolayı sevilmiyorum. Despotum ve kuralcıyım. Sürekli adaleti savunuyorum. Sevgilim toplumun ve ailemin çok onaylamadığı bir kişi o bile evlenmemek için kırk takla attı :işsiz: üslubumdan dolayı genelde sevilmem 😂 ilk görünüş önemli ama kişiliğin ve tarzın daha önemli. Evet insanlar ilk karşılaştığında bana hitap ederken daha dikkatli oluyorlar, yeni tanıştığım erkekler çok beğeniyorlar ama korkuyorlar çok görüşmek istemiyorlar.
en kotu ozelligim adaleti savunmam :KK9:

Ben de iki kelam edeyim,kemikli yüzler her zaman için daha çekici geliyor.Bence kendinize has bir güzelliğiniz var mutlaka ama kendinizle barışık değilsiniz.Tarzinizi yaratıp,ufak dokunuşlarla çok çekici biri olabilirsiniz.Salt güzellik her zaman anlamsız geliyor bana.

Kim o banlanan acaba merak ettim şimdi :)
Haha burda açık açık yazmıyım ama geçen sene çooook kötü giden biriydi siteden. Ondan önce de düzenli olarak linç yerdi. Forumda küfür ettiği insanların şu an kendisiyle kim olduğunu bilmeden insan gibi konuştuğunu görünce üzülüyorum. Merak edene özelden yazarım ama burdan yazmıcam :)

Kendisi açık açık defalarca kez ferhans olduğunu söyledi.

Eki Görüntüle 3231809

O değil de şu an sitede herkese küfür kıyamet siteden banlanan biri de yeni hesabıyla aylardır forumsa geziniyor hanımlar :dondurma:
Böyle sükse yapmış bir nicki heba etmiş. Ferhans2 yapsaymis keşke .

Kendini çirkin hisseden kadının konusunda, ben şöyle güzelim böyle güzelim, o da çok iyi değil yazmak da ne oluyor.ruh hastası mısınız arkadaş ? Böyle moral mi verilir.gidin o kıymetli egonuzu başka yerde tatmin edin.yuh yani.klavye delikanlılığı yapacağınıza sosyal medyaya poz moz atın siz.gelen abazalar da tatmin edin egonuzu.maşllah forum güzellik yarışması gibiymiş de bizim haberimiz yokmuş anlaşılan 😀
Keşke foto atsalar da atlattiklari kadar güzeller mi görüp kıskansak 😁😁😁

Sen kendini nasıl hissedersen kendini nasıl görürsen çevrende sana öyle davranır,seni öyle görür. İç güzellik , konuşma üslubu ve kıvrak bir zeka dış güzelliği solluyor.
Benim kuzenim var erkek çok yakışıklı hemde öyle böyle değil.15 yıl önce öyle bir kızla evlendi ki. Şişman yani çoğunluğa göre de çirkin bir kız. Allah affetsin ne senaryolar yazdık biliyor musun. Kesin oğlan bunu bırakır, hamile mi bıraktı acaba, yok yok kesin büyü falan denildi.Ama kadının öyle bir çekim gücü var ki... Artık sulalemde kimse Esra ya danışmadan birşey yapmaz.Esra ne alırsa herkes aynısını alır.
Kadının bir konusmasi var dinlerken kendinden geçiyorsun.
Mesela ben 20 li yaşlarımda gerçekten çok güzeldim. Sadece erkeklerin değil kadınların bile birbirini durtup beni gösterdikleri oluyordu.Araya tanıdık koyup benimle görüşmek isteyenler bir daha aramazdi beni.oyle üzülürdüm ki. Şimdi 40 lardayim emin ol dış güzellik hiçbir şey. Ama tabiki bir kadın çok bakımlı olmalı bu ayrı.
Ay ablacım ben seni çok merak ettim 😅

X