Oyle bir patladi ki...

Eşlerden mükemmellik bekliyoruz ama, biz mükemmelmiyiz ki?
Hep bunu diyorum.. Mükemmel olmasını beklemek saçmalık.
Bir taraf dalga iken, bir taraf deniz olmalı ki geçim olsun.
En ufak birşeyde, bu hayata bunları yaşamaya gelmedim diyerek, evliliği yokuşa sürmenin manası da yok..
Eşlerin ailesini ne kadar sorun edip eşlerin üzerine gidilirse, o kadar çözümden uzaklaşılır.
Madem haklısınız onlara karşı ki ben her zaman bi insanın haklı olacağını düşünmüyorum, haklı olduğunuzu ispat etme çabasına girmeyin.
Görmeyin, kulaklarınızı kapatın.
Eşiniz de demiş zaten sensin benim karım diye.
Mutlu olmanın yollarını arayın, bahaneler üretmekten ziyade :)
Kızım için katlanıyorum gibi sözler ederseniz kendinizden daha da soğutursunuz..

4 senedir mutsuzum dediğiniz halde hala o evdeyseniz adama sıkı sıkı sarılın.Ben kadın halimle o cümleyi duysam eşimi kolundan tuttuğum gibi kapıya atarım

Evlilik oyle sen benle olmuyo iste aile var anne var baba var gorumce var kayinbirader var elti var varda var... Siz istiyorsunuzki eşim üstüme titresin annesi babasi beni anladin pofpoflasin babasi gelsin alsin beni sora biraksin beni (kapinida acsinmi? ) ben onlar için buraya geldim ailemi biraktim ailem beni prenses yetirstirdi bi dedigimi iki etmedi esimde aileside böyle olsun yok oyle bi dunya işte olsa kimsenin derdi tasasi sorunu olmaz.. esiniz gönlunuzu almak istemis siz yine surdurmussunuz sonra yine alip yataga goturmek istemis arkanizi dönüp yatmissiniz pardon ama sizin sorununuz neeeee?

Herkesten sizin gibi düşünmesini beklemeyin. Kp sizi hastaneye bırakmışsa, baba beni alabilir misin demek cok zor olmamalı. Hayatınızı zorlaştırıp zehretmeyin kendinize. Ve herseye küserseniz, kustugunuz konuda ki önemi karşınızdaki anlamamaya baslar. Biraz toparlanın kendiniz ve kızınız icin.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Ona küs buna küs kusura bakma da çekilecek tarafın yok. İnce mont la yürüdüm nedir ya? Taksiye bin bu kadarda dusunemedin mi.. Esin çok sabırl i ben olsam asla cekmezdum.
Çoğu kadın evlendiği zaman kendisini prenses zannediyor. Hiç kimse sizi çekmez bilginize.

Bana tanistigimizda demistiki: ben seni buraya getirip rezil etmek icin degil, bir omur hayat kurmak icin evlenmek istiyorum demisti. Ailesi yuzunden okadar cok yiprandimki. Artik en ufak seyleri bile bana batiyor. Esimde hi c sesini cikarmiyor. Zaten kendinden sogutuyosun boyle dedi. Sen boyle hic birsey yapamazsinda, birseye dayanamazsinda dedi bana

Ailesini değiştiremez, ama sizin onları görmezden gelmenizi, arada kalmamayi isteyebilir.
Bence eşinize güvenin gerisi dış kapı mandalıdır :)
Bi deneyin neler değişecek. Şikayet etmeyin, söylenilen yapılan şeyleri Allaha havale edip eşinize sarılın sımsıkı..
Böyle ufak tefek şeyler yüzünden huzursuz olmaya hiç değmez.
Kızınıza mutlu bir aile tablosu çizmeye, onun gelişimi için uğraşmaya çalışın.
Zamanınız kıymetli, eşinizin ailesine kafa takmayacak kadar :)

4 senedir gerçekten mutsuz musun?
Cogu zaman mutsuz hissediyorum. Hic hayal ettigim gibi değilmiş evlilik. Annesi beni cok uzuyor. Her gitmemde baskalarinin adiyla bana laf sokuyor. Biktim hic gitmek istemiyorum ama esimin hatrina giip geliyorum. Esimse onlar oyleler deyip kapatiyor. Benimde bir hatam olunca degiseeksin sendin benim karim diyor. Biktim usandim. Herseyin var isediginj aliyosun yapiyosun diyor. Bunlar mutlu olmama yetmeliymis.

Ben yuzde yuz sana hak verdim.

Kocalar boyle iste. Once hak verirler ustunden zaman gecti mi vayyy sen ne kotusun derler.

Kusmelere gelince. Hakliysan kusersin. O kadar. Ben kendi abimlere ablama rest cekmisim ki kocanin ailesi cok da fifi olmali.

Ben de cok cektim. Haketmedigim seyler yasadim kendi ailem bile olsa silerim. Ki sildim.

Alttan alma. Hakli oldugun konuda kendini savun.

Bende boyle yapmak istiyorum ama haksizlga gelemiyorum. Az yumusak olunca herseye karisiyorlar yonetmek istiyorlar. Ama nasil davranicagimi bilemiyorum. Gidecek yerim olsa suan hic durmam giderim. . Kizim olmasaydi yine durmazdim.

Gerçekten değişiksiniz.Allah eşinize pardon hatta tüm çevrenize sabır versin.
Adam tüm ailesini sizin için atsın,sürekli ailesiyle tartışsin istiyorsunuz.İyi ki eşiniz sizi dinlemiyor.Ailenin kolay kolay atılamayacak bir degerde olduğunun farkında.
Hem biliyor musunuz 30 yıllık anasını babasını,kardeşlerini atan adam Bir gün karısını da atar.Çevremizde çok örneklerini duyuyoruz.
Dengeyi sağlamalisiniz.

Bende boyle yapmak istiyorum ama haksizlga gelemiyorum. Az yumusak olunca herseye karisiyorlar yonetmek istiyorlar. Ama nasil davranicagimi bilemiyorum. Gidecek yerim olsa suan hic durmam giderim. . Kizim olmasaydi yine durmazdim.
İki seçiminiz var.
Ya mutlu olmanın yollarını arayacaksınız, ya da ayrılacaksınız.. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Evet once bana hep hak veriyordu. En ufak bir htamda tum suclu benmisim sorunlar benden cikiyormus oyle soyledi. Inanin bana durduk yere kusmedim gorumcem ve eltime cok cok hakliyim ki esim ve ailemde bana hak veriyordu. Ne oldu ne degisti bune simdi . Tamam hatam vardir yok demiyorum ama bende cok yiprandim beni en cok anlamasi gereken kisi . Beni suclu buluyor artik. Sogudumki hic sorma

Ben atsin demiyorumki. Oyle birsryi bende istemem. Ama ben hakli oldugum konuda beni savunsun veya konuyu kapatsin neden sus pus oturuyor onu diyorum. Ailesi cok kiymetlidir herkesinki oyle . Ama bende agac kavugundan cikmadimki. Ben onun icin kac seede bir goruyorum ailemi. Ve gittigimde bir hafta zor durdu ailemin yaninda. Ailesi soylendi oglu annemlerde kaldi diye ya 3 yilda bir gitmisim bir hafta yi burnumdan getirdiler. Biktim usandim bunlarin bencilliklerinden ablama gittigimizi istemez abime gittigimizi istemez ailesi . Esimde onlar yuzunden diken ustunde durur. Benden buyumemi istiyorlarda kendi ogullarinin niye istemiyorlar. Ve esimde ayni sekilde kendi neden buyumuyor. Kaynanam eltimle aramizi en cok o bozdu . En sonra birseyler yuzunden tartitik ve kusum. Gorumcemse herseyi onun iznini almadan yapmamizi istemedi. Hersryimize yorum yapip yonlendirmek istedi. Yuz bulamayincada herseyde bozmaya calisti. Inan bana biktim bunlardan. Kizim olmasa esimide istemiyorum. Benim neler cektigimi bilen bir adam bana bunlari soyuyorsa ciksin ailesiyle yasasin

Eslerinize ailelerini kotulemeyin lütfen adam bir susar iki susar sonunda böyle patlar ben kaynanam la kavgada ederim sarılır operimde hepsi bizim aramızda kalır ne o oğluna nede ben eşime anlatmam ne gerek var adamı iki arada derede bırakmaya

Kayınvalideniz,eltiniz, görümceniz size karşı birşeyler yapıyorsa,söylüyorlarsa kendi problemlerinizi kendiniz çözeceksiniz. Kendinizi kalp kırmadan fakat net bir şekilde ifade edin.ama herşeye de uyumsuz görünmeyen o zaman eşiniz benim karım birtürlü ailemle anlaşamıyor, uyumsuz diye düşünür.
Hem o aile sizin de aileniz öyle kaçmak olmaz.
Eşiniz büyük ihtimal bu durumlardan dolayı sıkılmış ve sizi sorunlu görüyor.

Herkes hemen kizi suclamis hepinizin erkek tarafi mukemmel sanirim. Biz sadece su an okudugumuzu biliriz bunun haricinde bilemeyiz belki anlatamadi ya da yazdiklarinin alti dolu sonucta konusulan yazilandan haric insanlarin mimigi var el kol hareketi var bu insanlar boyle davranirken sozsuz olaran nasil mesaj veriyorlar onu bile bilmiyorsunuz. Valla ben daha yeni evliyim dugunumda o kadar seyler yasattilar ki nefret ettim haram ediyorum hakkimi en mutlu gunum hayatimin en kotu travmalarini yasadigim gun oldu buna ragmen samimi davranmami canim cicim dememi istiyor utanmadan simdi bile kv her aramasinda arastirmaya giriyor nerdesin evde misin kim var su bu. Halbuki kendi kizi yan binasinda her gun beraberler. Insanlar kendi kizi yaparken iyi gelin yapinca kotu sonucta o da baskasinin kizi. Oglu evlenince kv gorumce vs moduna girip ego tatmin etmeye calisanlardan nefret ediyorum. Bizi uzeni Allah uzsun...

Ben soylemesem kaynanam her firsatta doldurmak icin elinden geleni yapioyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…