- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.225
-
- Konu Sahibi siyahbeyaz8989
Bu adam hayatımı mahvetti
ilk çocuğum daha 1 yaşındayken bana öyle bir tokat attıki uçtum resmen bebeğimle yere yapıştım
karnımda 2.çocuğum varken hamileyi ve bana dediki senide karnındaki bebeğide karnına bıçak saplar ikinizide öldürürüm dedi
eşim çocukları elimden aldı arabaya bindirdi
küçük çocuğumu 3 yaşındaki oğluma biraz eşya alarak anneme gittim bu sefer kesin boşanmak için terkettim 10 yaşındaki kızımıda yanımda götürecektim ama bir şekilde onu ikna etti kızımı alamadım eşimle 2 hafta ayrı kaldık eşim sürekli ot kenevir esrar hatta metamfanin kullanan birisi ve kriz geçirdiğim zaman bu şekilde oluyor
beni öldürücekmiş gibi öfkeyle bu çocuğu doğurcan dedi eşim öyle öfkeydiki öfkelendiğinde bana defalarca şiddet uyguladı ölümle kaç defa burun buruna geldi
bir gün hepiniz ölebilirsinizçoçuklarda korktu ağladılar bu kaçıncı hep aynı ben anneme gideyim dedin hepinizi öldürürüm gidemezsin dedi
4 olmus zaten 1 tanesini sevgiliyken aldirmslaeAnladim bacim. Bence 4.cocukta duzelme ihtimali var.
Bir de sürekli eşim eşim diye bahsediyorBen en çok yaşanan her olayda 'başımdan aşağı kaynar sular döküldü' gibi bir ifade kullanmanıza şaşırdım. Yahu her seferinde aynı rezillik siz neden sürekli tekrarlayan bu durumlarda ilk kez başınıza gelmiş gibi şok oluyorsunuz?
Ve noktalama işaretlerinin...paragrafın varlığından haberdar olsaydınız keşke...