Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bende yumurtlamamin 10 yada 11.gunu oglen oylesine yaptim cikmadi ama cikarmiydi olsaydi kendimimi kandiriyorum bilmiyorum
tatlım benim iki düşüğümde de testlerim 11 gün boş ikne 12.gün bundanda silik çıkmıştı.hem öğlen yapmışsın belki ondandır. belli olmaz yani.15.güne kadar yolu var

tatlım benim iki düşüğümde de testlerim 11 gün boş ikne 12.gün bundanda silik çıkmıştı.hem öğlen yapmışsın belki ondandır. belli olmaz yani.15.güne kadar yolu var
Allah razi olsun nasil moral oldu anlatamam bugun 13 gunum tahminimce yarin obur gunde olmazsam iyice suphelencem belirtilerim var ama iki gundur adet sancisi cekiorum lavaboya gidiyorum azcik akintim gelmis oluyo beyaz. Eda bece sende var

Allah razi olsun nasil moral oldu anlatamam bugun 13 gunum tahminimce yarin obur gunde olmazsam iyice suphelencem belirtilerim var ama iki gundur adet sancisi cekiorum lavaboya gidiyorum azcik akintim gelmis oluyo beyaz. Eda bece sende var
Nasıl yok eda yaa orda çizgi var çok silik ama var yaa

yok kizlar keske olsa. cekim yaniltiyor. Bakin baska cekim.koyim. bisey yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…