- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.581
tatlım benim iki düşüğümde de testlerim 11 gün boş ikne 12.gün bundanda silik çıkmıştı.hem öğlen yapmışsın belki ondandır. belli olmaz yani.15.güne kadar yolu varBende yumurtlamamin 10 yada 11.gunu oglen oylesine yaptim cikmadi ama cikarmiydi olsaydikendimimi kandiriyorum bilmiyorum
Neye sevindin yaa :) bende bisi yok.Ayy eda yaa çoook sevindim canım
Hergun yaptin dimi. Belki dollenme olmustur yaaaKızlar galiba benim yumurtam çatlamadı bu ay ovulasyon testi yaptım sonuç bu offf offfEki Görüntüle 1537659
Allah razi olsun nasil moral oldu anlatamamtatlım benim iki düşüğümde de testlerim 11 gün boş ikne 12.gün bundanda silik çıkmıştı.hem öğlen yapmışsın belki ondandır. belli olmaz yani.15.güne kadar yolu var
Nasıl yok eda yaa orda çizgi var çok silik ama var yaaNeye sevindin yaa :) bende bisi yok.
Hemen beliriyo benimde canımYa siz ov. Yaptiginizda cizgi hemen beliriyor mu. @pembepingbbc
bende ole oluyorda. Onceden dikkat etmemistim. Ov. Zamani olurdu da.
Allah razi olsun nasil moral oldu anlatamambugun 13 gunum tahminimce yarin obur gunde olmazsam iyice suphelencem belirtilerim var ama iki gundur adet sancisi cekiorum lavaboya gidiyorum azcik akintim gelmis oluyo beyaz. Eda bece sende var
Nasıl yok eda yaa orda çizgi var çok silik ama var yaa
Prenses inşAllah önümüzdeki hafta sende bebiş haberi verirsin arkandanda ben gelirim :)))
Yaaa bi önce koyduğunda cooook belliydi valla ya nasıl is bu anlamadım edosEklememisim
Ya isik sanirim ole gostermis. Yoksa ciplak gozle de yokYaaa bi önce koyduğunda cooook belliydi valla ya nasıl is bu anlamadım edos
Bende hemen pat diye cikmadi ovu testi canım.Eklememisim
Benim beliriyo daha arkasi kirmizyken.Bende hemen pat diye cikmadi ovu testi canım.
hayırlısı tatlım ama bence yarın test yap.çıkacak gibi hissediyorumBenim beliriyo daha arkasi kirmizyken.
aman onemli olan gebelik canim :) ovuyla oyalaniyoruz
INsallah canim.test bol yapariz :)hayırlısı tatlım ama bence yarın test yap.çıkacak gibi hissediyorum
ben adet belirtileri yasiyorum :)) akintimda basladi. Tam gununde. Bi tutturamiyoruz yaKızçeler napıyonuz
Kızçeler napıyonuz