Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kızlar çok zor çekebildim.ben görüyorum kamera görmüyordu. allahım inş testim yanlış değildir.çok mutlu oldum kızlar inş arkaarka çift çizgiler paylaşırız böyle.sizde bakın resimlere.fikir verin

Tebrik ederiim benimde batima 4 gun kaLa bu sekiLde siLik cikmisti ertesi gun kan vermistim 70 kusur cikmisti degerim yarin testi tekrarlayip hemen kan vermeye git cnm :-)

Kızlar ne dicem size bu sabah ben yine bi bulantı falan eşim illa test yap test yap dedi bende yaptım saat 1 gibi dışarı çıktım geldim sonuç bu ama bence test yan 1432486496976327048201.jpg

Pembepink çok sevindim canım, gözün aydın, Allah hamileligini hayırlısıyla tamamlayip yavrunu kucağına alabilmeni nasip etsin. Darısı bizlerin başına:anneadayı:

kızlar çok zor çekebildim.ben görüyorum kamera görmüyordu. allahım inş testim yanlış değildir.çok mutlu oldum kızlar inş arkaarka çift çizgiler paylaşırız böyle.sizde bakın resimlere.fikir verin
Canımm çok sevindim, sağlıkla al kucağına inşallah :nazar:
Benim umidim yok :KK43: ilk idrar degil 8.40 gbi uyanip girmistim :KK48:
Ama benim karnim agirmaya basladi :confused:minik.minik adet olcak gibi.
Edoşş sabah ilk idrarla yap bakalım kuzumm. Bu arada az önce forumu açtım diyorumki bu edosko kim diye, sonradan bana dank etti :KK70: hayırlı olsun yeni nikin :KK66:

Kızlar ne dicem size bu sabah ben yine bi bulantı falan eşim illa test yap test yap dedi bende yaptım saat 1 gibi dışarı çıktım geldim sonuç bu ama bence test yanEki Görüntüle 1537906
Canım sabah ilk idrarınla yap bakalım.
Buharlaşma cizgi demekki canım cok var cunku ikimizinde gününe belli olur mu ki ??

Ayyyy kızlar bende heveslendim sizden test yapcam Yarin :KK70: 8 gunum kalmış olcak
Erken daha kuzum yaa, ama sen bilirsin tabii :KK69:

X