- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.601
kızlar çok zor çekebildim.ben görüyorum kamera görmüyordu. allahım inş testim yanlış değildir.çok mutlu oldum kızlar inş arkaarka çift çizgiler paylaşırız böyle.sizde bakın resimlere.fikir verin
hamilelik belirtisi adete benziyo canım o yüzden hemen umudunu kaybetmeben adet belirtileri yasiyorum :)) akintimda basladi. Tam gununde. Bi tutturamiyoruz ya
Iyilik canım nolsun valla bugün gez gez yoruldum iyice yaaGezmedeyiz canım Mac izlemeye geldik :) sen napiyosun ne var ne yok canım
Kızlar ne dicem size bu sabah ben yine bi bulantı falan eşim illa test yap test yap dedi bende yaptım saat 1 gibi dışarı çıktım geldim sonuç bu ama bence test yanEki Görüntüle 1537906
En fazla yarım saat canım ama bence yanlış ya çünkü sende biliyosun imkanı yokKac saat bekledi canım test ?
Buharlaşma cizgi demekki canım cok var cunku ikimizinde gününe belli olur mu ki ??En fazla yarım saat canım ama bence yanlış ya çünkü sende biliyosun imkanı yok
Yap prenses ya bi heves işte valla biliyorum bu test doğru değil ama insan yinede seviniyo canımBuharlaşma cizgi demekki canım cok var cunku ikimizinde gününe belli olur mu ki ??
Ayyyy kızlar bende heveslendim sizden test yapcam Yarin8 gunum kalmış olcak
Ole hissediyorum yanilmam pek ama. Insallah yanlis hissediyorumdur.hamilelik belirtisi adete benziyo canım o yüzden hemen umudunu kaybetme
Niye yanlis olsun yaaa. Kac gun gecti bilmiyosunki bayaa poz. Ti senin.Kızlar ne dicem size bu sabah ben yine bi bulantı falan eşim illa test yap test yap dedi bende yaptım saat 1 gibi dışarı çıktım geldim sonuç bu ama bence test yanEki Görüntüle 1537906
Canımm çok sevindim, sağlıkla al kucağına inşallahkızlar çok zor çekebildim.ben görüyorum kamera görmüyordu. allahım inş testim yanlış değildir.çok mutlu oldum kızlar inş arkaarka çift çizgiler paylaşırız böyle.sizde bakın resimlere.fikir verin
Edoşş sabah ilk idrarla yap bakalım kuzumm. Bu arada az önce forumu açtım diyorumki bu edosko kim diye, sonradan bana dank ettiBenim umidim yokilk idrar degil 8.40 gbi uyanip girmistim
Ama benim karnim agirmaya basladiminik.minik adet olcak gibi.
Canım sabah ilk idrarınla yap bakalım.Kızlar ne dicem size bu sabah ben yine bi bulantı falan eşim illa test yap test yap dedi bende yaptım saat 1 gibi dışarı çıktım geldim sonuç bu ama bence test yanEki Görüntüle 1537906
Erken daha kuzum yaa, ama sen bilirsin tabiiBuharlaşma cizgi demekki canım cok var cunku ikimizinde gününe belli olur mu ki ??
Ayyyy kızlar bende heveslendim sizden test yapcam Yarin8 gunum kalmış olcak
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah :) çok sevindim bol bebekli geçer inşallah önümüzde ki günlerinş tatlım en byük korkumda o aslında.iki kez düşükten sonra diken üstündeyim. ama relax olmaya çalışıyorum. düşündükçe çuvallıyor insan
inşallah güzel haberdir canım :)Kızçeler azönce bi daha yaptım ondada yine silik çizgi çıktı
InşAllah canım yaa ama bende hiç umut yok öyle doğuyo içimeinşallah güzel haberdir canım :)
ben de kendim için çok ümitsizim sanki bu ayda olmadı gibi hissediyorumInşAllah canım yaa ama bende hiç umut yok öyle doğuyo içime
2 testin silik cizgi ciktiysa bence umut dolu olmalisin, inşallah sen de bize cok güzel haberler verirsinInşAllah canım yaa ama bende hiç umut yok öyle doğuyo içime
O zaman umudunu kaybetme canım benim bat ne zaman onu bile çözemiyorum ki canım inşAllah senden güzel haberler alırız canımben de kendim için çok ümitsizim sanki bu ayda olmadı gibi hissediyorumama tabi Allah bilir. daha 7 gün var bat a
InşAllah canım ya o kadar çalışmaya yani Rabbimden hayırlısı olsun2 testin silik cizgi ciktiysa bence umut dolu olmalisin, inşallah sen de bize cok güzel haberler verirsinHem sen bu ay çok çalıştın
inşallah canımO zaman umudunu kaybetme canım benim bat ne zaman onu bile çözemiyorum ki canım inşAllah senden güzel haberler alırız canım