- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.561
pik yaptığı gün.hatta saat 10nda pik yapmış bn adamı saat 2 de öğlen yakalamıştımCanım sen hangi günleri degerlendirmistin calışma programın nasıldı
inş tatlım yaa bu ay yani mayıs ayı bereketli aymış hamşler için.hadi hayırlısıayyy cok sevindim gercektennn benimde 15 inde cift cizgiyi yakalamistim bende yarin sabah yapayim barii heycan yaptim simdiii :) cok mutlu oldum cnm senin adina . darisi basimiza
pik yaptığı gün.hatta saat 10nda pik yapmış bn adamı saat 2 de öğlen yakalamıştımertesi gün çatladığında ve diğer gün çalıştık.üstüste 3 gün. ama eşim ayıptır söylemesi.bu ay keçibıynuzu kürü içmişti bana bu üç günde benim spermler dehşet yoğun.diyip şaşırmıştı
hahahahahhaah canim bende yani sekilde sabah 9 bucuk gibi yakalamistim 2 cizgiyi oglen 2 gibi ogle yemegine eve gel isimiz var demistim .
eda sanki bende gorur gibiyim bence hala umut var
Keske ole olsa :) normalde goremiyorum fotograf yaniltiyor olabilir . Du bidaha bakim :)Bak nokta koyduğum yerde görüyorum valla
Yarin yapim tekrar. Umudum yok benim ya. Insallah surpriz olur .eda herkes yarın bir daha yapmanda ısrarcı içteniçten.tut şişini bi daha yap kız
HAngi kagit bende anlamiyorum bu testi yaa. Ovulasyonla bunu gondermisler. O kismi batirip ole yapiyorum.
Arkadasim bisey sorabilirmiyim bu gebelik testinden bende yaptim gecen ama ilk defa bunlardan yapmistim sag tarafinda normal bi kagit var onu cikarii yapiyosun ben saf gibi o kagitla yaptim cikarilmicak sandim
Gebelik testinde canim beyaz idrara batirdigin terde kagit vardi acip bayirdin dimi bende bilmeden internetten aldim kaset yapardim hepHAngi kagit bende anlamiyorum bu testi yaa. Ovulasyonla bunu gondermisler. O kismi batirip ole yapiyorum.
Yok bisey acmadim.. ole batirdim. Ay sorma ya bende dikkat etmemisim gecen ay almistim. 1 tane kaldi galiba. Bidaha almam.Gebelik testinde canim beyaz idrara batirdigin terde kagit vardi acip bayirdin dimi bende bilmeden internetten aldim kaset yapardim hep
Evet canim belirgin. Minik sikica tutunur insallah. Dikkat et kendine.kızlar ovu testimi yaptım. tuvalete çok sık çıktığım için 4 saat kuralına uyamadım malesef ama görüldüğü gibi hiçte kopkoyu olmuyo.benim herzaman olduğundan birazcık koyu çıktı sadece. ikincisi; içi dışına çıkmış olan testim ise gebelik. minik mucizem sanki biraz daha belirginleşmiş gibi geldi
inş tatlım en byük korkumda o aslında.iki kez düşükten sonra diken üstündeyim. ama relax olmaya çalışıyorum. düşündükçe çuvallıyor insanEvet canim belirgin. Minik sikica tutunur insallah. Dikkat et kendine.
Bende yumurtlamamin 10 yada 11.gunu oglen oylesine yaptim cikmadi ama cikarmiydi olsaydiYok bisey acmadim.. ole batirdim. Ay sorma ya bende dikkat etmemisim gecen ay almistim. 1 tane kaldi galiba. Bidaha almam.
Ayy eda yaa çoook sevindim canımBenim umidim yokilk idrar degil 8.40 gbi uyanip girmistim
Ama benim karnim agirmaya basladiminik.minik adet olcak gibi.
Canım tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah darısı başımıza inşAllahkızlar ovu testimi yaptım. tuvalete çok sık çıktığım için 4 saat kuralına uyamadım malesef ama görüldüğü gibi hiçte kopkoyu olmuyo.benim herzaman olduğundan birazcık koyu çıktı sadece. ikincisi; içi dışına çıkmış olan testim ise gebelik. minik mucizem sanki biraz daha belirginleşmiş gibi geldi
Canim kendinde degisik biseler hissediyorsan umut var tabi. Herkeste belli olmuyor ne zaman cikacagi. Benim.adet belirtim oldugu icin umidim yok gibiBende yumurtlamamin 10 yada 11.gunu oglen oylesine yaptim cikmadi ama cikarmiydi olsaydikendimimi kandiriyorum bilmiyorum
Insallah bu sefer bisi olmaz cnm. Ferah tut ayneninş tatlım en byük korkumda o aslında.iki kez düşükten sonra diken üstündeyim. ama relax olmaya çalışıyorum. düşündükçe çuvallıyor insan
allah razı olsun canım.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın, verip de hayırsız kılmasınCanım tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah darısı başımıza inşAllah