Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım sen hangi günleri degerlendirmistin calışma programın nasıldı
pik yaptığı gün.hatta saat 10nda pik yapmış bn adamı saat 2 de öğlen yakalamıştım:p ertesi gün çatladığında ve diğer gün çalıştık.üstüste 3 gün. ama eşim ayıptır söylemesi.bu ay keçibıynuzu kürü içmişti bana bu üç günde benim spermler dehşet yoğun.diyip şaşırmıştıHoppa

ayyy cok sevindim gercektennn benimde 15 inde cift cizgiyi yakalamistim bende yarin sabah yapayim barii heycan yaptim simdiii :) cok mutlu oldum cnm senin adina . darisi basimiza :KK70:
inş tatlım yaa bu ay yani mayıs ayı bereketli aymış hamşler için.hadi hayırlısı

pik yaptığı gün.hatta saat 10nda pik yapmış bn adamı saat 2 de öğlen yakalamıştım:p ertesi gün çatladığında ve diğer gün çalıştık.üstüste 3 gün. ama eşim ayıptır söylemesi.bu ay keçibıynuzu kürü içmişti bana bu üç günde benim spermler dehşet yoğun.diyip şaşırmıştıHoppa

hahahahahhaah canim bende yani sekilde sabah 9 bucuk gibi yakalamistim 2 cizgiyi oglen 2 gibi ogle yemegine eve gel isimiz var demistim .

kızlar ovu testimi yaptım. tuvalete çok sık çıktığım için 4 saat kuralına uyamadım malesef ama görüldüğü gibi hiçte kopkoyu olmuyo.benim herzaman olduğundan birazcık koyu çıktı sadece. ikincisi; içi dışına çıkmış olan testim ise gebelik. minik mucizem sanki biraz daha belirginleşmiş gibi geldi :KK68::KK6:

Eklentiler

• 20150524_115817.jpg
    20150524_115817.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 20150524_120918.jpg
    20150524_120918.jpg
    217,9 KB · Görüntüleme: 92
kızlar ovu testimi yaptım. tuvalete çok sık çıktığım için 4 saat kuralına uyamadım malesef ama görüldüğü gibi hiçte kopkoyu olmuyo.benim herzaman olduğundan birazcık koyu çıktı sadece. ikincisi; içi dışına çıkmış olan testim ise gebelik. minik mucizem sanki biraz daha belirginleşmiş gibi geldi :KK68::KK6:
Evet canim belirgin. Minik sikica tutunur insallah. Dikkat et kendine.

Canım tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah darısı başımıza inşAllah

X