Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kızlar çok zor çekebildim.ben görüyorum kamera görmüyordu. allahım inş testim yanlış değildir.çok mutlu oldum kızlar inş arkaarka çift çizgiler paylaşırız böyle.sizde bakın resimlere.fikir verin

Eklentiler

• 20150524_090618-1.jpg
    184,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 20150524_091831.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 88
Ayyy canım gözüküyo cizgi valla yaaaa cok sevindim aramızdan bir free verdik kac günün vardı canım Senin bata

Ayyy canım gözüküyo cizgi valla yaaaa cok sevindim aramızdan bir free verdik kac günün vardı canım Senin bata
canım benim ovulasyona göre hesaplarsak 5 günüm vardı daha. bugün dpo 9. ama erken yumurtladım bu ay. ama normal standartlarıma göre 31 mayıs 1 haziran gibiydi bat. yani çok vardı.

tşk canlarım yaa.senin çıkmayabilir daha hem ilk idrar değil ondan da çıkmayabilir. ben idrarımı tutuyorum ovu testi de yapacğım bakalım o nasıl çıkacak
Benim umidim yok ilk idrar degil 8.40 gbi uyanip girmistim
Ama benim karnim agirmaya basladi minik.minik adet olcak gibi.

Eklentiler

• 2015-05-24 10.37.21.jpg
    213,3 KB · Görüntüleme: 108
Benim umidim yok ilk idrar degil 8.40 gbi uyanip girmistim
Ama benim karnim agirmaya basladi minik.minik adet olcak gibi.
Arkadasim bisey sorabilirmiyim bu gebelik testinden bende yaptim gecen ama ilk defa bunlardan yapmistim sag tarafinda normal bi kagit var onu cikarii yapiyosun ben saf gibi o kagitla yaptim cikarilmicak sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…