- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 41
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.541
Edaaa sende yapsana bi tane canımGozun aydin canim.
evet canım sende yapsana sen benden bir gün sonra yumurtlamıştın.belki seninde yarın çıkarGozun aydin canim.
Ayyy canım gözüküyo cizgi valla yaaaa cok sevindim aramızdan bir free verdikkızlar çok zor çekebildim.ben görüyorum kamera görmüyordu. allahım inş testim yanlış değildir.çok mutlu oldum kızlar inş arkaarka çift çizgiler paylaşırız böyle.sizde bakın resimlere.fikir verin
Edaaa sende yapsana bi tane canım
evet canım sende yapsana sen benden bir gün sonra yumurtlamıştın.belki seninde yarın çıkar
Ay ne guzel gayet net gorunuyorkızlar çok zor çekebildim.ben görüyorum kamera görmüyordu. allahım inş testim yanlış değildir.çok mutlu oldum kızlar inş arkaarka çift çizgiler paylaşırız böyle.sizde bakın resimlere.fikir verin
canım benim ovulasyona göre hesaplarsak 5 günüm vardı daha. bugün dpo 9. ama erken yumurtladım bu ay. ama normal standartlarıma göre 31 mayıs 1 haziran gibiydi bat. yani çok vardı.Ayyy canım gözüküyo cizgi valla yaaaa cok sevindim aramızdan bir free verdikkac günün vardı canım Senin bata
canım benim ovulasyona göre hesaplarsak 5 günüm vardı daha. bugün dpo 9. ama erken yumurtladım bu ay. ama normal standartlarıma göre 31 mayıs 1 haziran gibiydi bat. yani çok vardı.
tşk canlarım yaa.senin çıkmayabilir daha hem ilk idrar değil ondan da çıkmayabilir. ben idrarımı tutuyorum ovu testi de yapacğım bakalım o nasıl çıkacakAy ne guzel gayet net gorunuyor
bence şok oldum ya. çapaklı gözlerimle baktım durdum hayal mi diyeOlsun erken merkenn cizgi cıkmıs ya Süper haber Bu
bence şok oldum ya. çapaklı gözlerimle baktım durdum hayal mi diye
Benim umidim yoktşk canlarım yaa.senin çıkmayabilir daha hem ilk idrar değil ondan da çıkmayabilir. ben idrarımı tutuyorum ovu testi de yapacğım bakalım o nasıl çıkacak
Edaaa ben cizgi goruyo gibiyim sanki yanlış mi görüyorum yoksa yaaaBenim umidim yokilk idrar degil 8.40 gbi uyanip girmistim
Ama benim karnim agirmaya basladiminik.minik adet olcak gibi.
Bak nokta koyduğum yerde görüyorum vallaBenim umidim yokilk idrar degil 8.40 gbi uyanip girmistim
Arkadasim bisey sorabilirmiyim bu gebelik testinden bende yaptim gecen ama ilk defa bunlardan yapmistim sag tarafinda normal bi kagit var onu cikarii yapiyosun ben saf gibi o kagitla yaptim cikarilmicak sandimBenim umidim yokilk idrar degil 8.40 gbi uyanip girmistim
benim ayın 14 çift çizgi idi 15inde çatladı hemen. üzerinden 9 gün geçti yani tatlımtebrik ederim cnm senin ovulasyon ne zmandi bende heycanlanadim bak simdii
bence şok oldum ya. çapaklı gözlerimle baktım durdum hayal mi diye
benim ayın 14 çift çizgi idi 15inde çatladı hemen. üzerinden 9 gün geçti yani tatlım