Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Gbbc canim bence sen hamilesin yoksa o ovu testleri bos yere pozitif cikmaz. İnşallah güzelhaberlerini aliriz

Kızlar ben inofolic aldım adetin ilk gününden beri içiyorum baya araştırma yaptım doktorada sordum hoş devlet hastanesi doktoru bir haberdi ama gıda takviyesi olduğundan zaten vücudumuzda eser miktarda bulunan maddeler içerdiğinden içim rahat olarak başladım günde sadece tek doz inşallah vesile olur bebeğime bu hafta eşimde teste gidecek ne olur dua edin ben çok üzgünüm çok korkuyorum bu hayatta en çok istediğim şey anne olmak 23 yaşındayım evet daha çok yolun başındayım belki de ama sabırsızım çok istiyorum miniğimi ağlıyorum üzülüyorum içimi dökmek istedim sizlere hamile olmak o kadar çok mucize gibi gelmeye başladı ki sanki o duyguyu hiç yaşayamayacakmışım gibi hissediyorum bir buçuk ay sonra çok önemli sınavım var odaklanamıyorum

Canım inofolici bende okudum burda bazı sayfalarda işe yarıyormuş inşAllah sendede güzel sonuç verir üzülme inşAllah eşininde testleri güzel çıkar hem bak artık yumurtlama zamanında gelicek stres yapma canım

ama hamile olanların 10. günde çıktı hep beklıycem bakalım 4 gun daha ama ümidim yok. sivilceler çıktıı
Onumuzdeki aylara bakicaz artık . Doktora yumurta takibine baslicam ben bu ay olmassa bi umut iste bunların hepsi
ne tesaduf benımde 3 gun var ve negatıf :)
edos yaptın mi test foto at Bakım :)

Onumuzdeki aylara bakicaz artık . Doktora yumurta takibine baslicam ben bu ay olmassa bi umut iste bunların hepsi

edos yaptın mi test foto at Bakım :)
valla canım fotoluk bısey yokkı :) bembeyaz.

Canım günaydın tekrar test yaptın mi :)
aynen cıkmayasıca :) valla bu ay napcam bılmıyorum dr takıbıyle de olmadı. test yapmadan takılıcam sanırım 2 ay . ramazan sonra gıderım dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…