- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.181
O zaman bugunu bos gec canim. Bak bakalim yarin ne olacak. Sabah calisirsin ona gore.En son cumartesi pazar oldu canım
Bana daha olmadi gibi geliyo ama. Zaten olduysa da degerlendirdinKızlar benim testlere bi bakinnnnnnnsiliklesti bu yaaaa
Çatlama oldu bence siz ne diyorsunuz ???
Bana daha olmadi gibi geliyo ama. Zaten olduysa da degerlendirdin
Cok caliskansin bu ayYa ben 11.gun yapmadım ya acaba o gun mu koyu oldu ??? Neyse artık bn her ihtimale Karsi bu gecede calisiyim :)
Canim kacirma calis kesinlikleYa ben 11.gun yapmadım ya acaba o gun mu koyu oldu ??? Neyse artık bn her ihtimale Karsi bu gecede calisiyim :)
Cok caliskansin bu ay
ay çalış çalış bi hal olduk yahuuuCanim kacirma calis kesinlikle
Canim senin test siliklesmeye basliyo dun calisma oldu mu acaba ??Kizlarr bugunku testimde boyle ne dersiniz
Eki Görüntüle 1531883
Ayy sorma gece gunduz demeden calistik bu ayUst üste oldu hep tutmama şansı vardoktora gidicem Yarin o zaman belli olur çatlayıp catlamadigi
ay çalış çalış bi hal olduk yahuuu
Canim senin test sabah siliklesecek gibi.kac gundur poztifti testin?Kızlar ovulasyon testlerime bakarmısınız üstteki sabah yaptığım alttaki azönce yaptığımEki Görüntüle 1531841
Canim senin test siliklesmeye basliyo dun calisma oldu mu acaba ??
Bence arayi duzelt sen :) hatta sabah calisirsaniz cok cok iyi olur canim kacirma derim sanaYok canim ya calisamadik malesef aramizda biraz limoni bilmiyom nasil olcak off
Bugün 2 gün canımCanim senin test sabah siliklesecek gibi.kac gundur poztifti testin?
Benimki biraz esek inatli bakalim insallah kacirmayizBence arayi duzelt sen :) hatta sabah calisirsaniz cok cok iyi olur canim kacirma derim sana
Canim laboquick marka iyi ve internetten alinca daha uygun fiyatlariVAJİNUSMUSU YENMİŞŞŞŞ GÜÇLÜÜ BAYAN OLARAKKK,bende ovulasyon testi alacağım,adetimin gelmesini bitmesini bekliyorum..önerdiğiniz ovulasyon testi paylaşırsanız sevinirm.
Canm genelde arkadaşlar gitti gidiyordn alıolar fiat olarak uygun oluo marka plarak da labquik die bişi sanrm internetten araştır bulursunVAJİNUSMUSU YENMİŞŞŞŞ GÜÇLÜÜ BAYAN OLARAKKK,bende ovulasyon testi alacağım,adetimin gelmesini bitmesini bekliyorum..önerdiğiniz ovulasyon testi paylaşırsanız sevinirm.