Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ayyy benim ovu testi tekrar koyulasmaya başladı nedendir acep.ayrica krem rengi cok fazla akintim var.resmen oturdugum yerde altima kciriyorum hissediyorum :KK70:

Günaydın kizlarrrrrrr :KK76:
Ya benim testler bi garip oldu yine . Acaba kistmi olustu yine yaaaaaaaaa :KK43: :KK42:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 60
Kizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasin :KK43: batim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki

Eklentiler

• 20150519_110108.jpg
    20150519_110108.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 74
Kizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasin :KK43: batim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki
bence hamilesin :)

Canim iki cizgi birbirine esit,hatta kontrol cizgisinin test cizgisinden koyu olmadi demek.yani pozitifte diyebiliriz.pozitifi yakaladiktan 24 36 saat icerisinde yumurtlama olacaktir.kacinci ayin senin ?
Benim 3. Ayım 11 ay önce dış gebelik geçirdim korunma sürem bitti 3 aydır deniyoruz olmuyo dış gebeligimde korunmayi bıraktığım ay hamile kalmıştım

Ay canım inşallah hamilesin :) geç döllenme olmuştur belki ondan bu kadar silik hemen kan testi yaptır :) ayy çok mutlu oldum inan ki :)

kızlar benimkinede bi bakın yaa valla kafayı yicem artık çatlamıcak herhalde bu yumurtaEki Görüntüle 1532433
Canım çatlayacak mı çatlamayacak mı diye düşünmekten böyle oluyor sanırım benim bu ay öyle oldu 3 gün test yapmadım 3 gün sonra baktım silinmiş baya rahat bırak kendini bence .Bu kadar yükseldikten sonra çatlamaması için engel yok doktora git ya da belki çatlatma iğnesi yapar .

Bencede var gibi :)

X