- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.161
prenses aynı zamanda cekıyorsun dımı fotografları. prenses kaydedıp baktımda. daha var c ye yaklasmamıs bıle. yıne bole cıkarsa bence bugun calısmaKizlarrrrrr yardimmmmmmmmm
Testlerin durumu bu biraz silikleşmiş sanki. Ne diyorsunuz ???
Ayyy gecen ay gibi Olmasın yaaa
prenses aynı zamanda cekıyorsun dımı fotografları. prenses kaydedıp baktımda. daha var c ye yaklasmamıs bıle. yıne bole cıkarsa bence bugun calısma
Yok canim isaretlediklerimde oldu iliski bugun de eve gidince yapayim bakalim nasil cikcak silikmi olcakdun ılıskı olmadıysa bu akşam olsun canım
Dun 9.gundu canim bugun daha yapmadim isteyim eve gidince yapicamcanım eger 9.gun bugun yaptıgın testse sen bu aksamı bide yarını degerlendir.
Canim eger aksam yapacagin test siliklesirse bu aksam yapin mutlaka.ama baktin daha koyu o zaman yarina birakirsino zaman aksam üstü yapıyım 7-8 gibi o zaman belli olur dimi ya daha koyu cıkar yada silik .
şimdi ben cumartesı pazar sabah degerlendırdım bu aksamda olsun muu ?
canım akşam 8-9 gıbı yap ona gore hareket etcanım eger 9.gun bugun yaptıgın testse sen bu aksamı bide yarını degerlendir.
Canim catmamis daha sen koyu gunude degerlendir yarin yaptigin test silik cikarsa yarinda degerlendir ama yok koyu cikarsa ara ver siliklesince degerlendirirsin
kızlar testimi yorumlarmısınız daha catlamadı sanırım siliklesincemi catlamış oluyo
bence sılınmesını bekleme .Yok canim isaretlediklerimde oldu iliski bugun de eve gidince yapayim bakalim nasil cikcak silikmi olcak
Canim eger aksam yapacagin test siliklesirse bu aksam yapin mutlaka.ama baktin daha koyu o zaman yarina birakirsin
canım akşam 8-9 gıbı yap ona gore hareket et
KIZLAR sizinle bişey paylaşacağım. hani büyük konuşunca konuştugn sey başına gelırya.. 8 ay once felan eşim bebek için denemeye başlayalım hemen olmayabilr diyordu ben ise adetlerım düzenli ya.. birde etrafımdakıler akrabalar kuzenler hemen olmuştu olmaması için bi sebeb yok dedim. Allahın gücüne mi gitti acaba ya.. bazen aklıma gelıyor üzülüyorum ama Rabbimde içimi biliyor öyle küstahca felan demedim tamamen adetim düzünli olduğundan hemen olur korkusuyla ertelemiştim. Varmı ben gibi buna benzer durum yaşayan
Canim seni cok iyi anliyorum. Ayni sey benimde aklima geliyor.Biz doğuda görev yapiyoruz kismetse yaza tayinciyiz..ilk baslarda burasi bitsin tayin oldugumuz yerde olsun dedik sanki olsun diyince olacak gbi..hatta ilk 2 ay yasminle korundum sonra biraktim istemeye 8 ay once karar verdik artik sandikki o ay olacak..8 aydr bekliyoruz bu ayda olmadiKIZLAR sizinle bişey paylaşacağım. hani büyük konuşunca konuştugn sey başına gelırya.. 8 ay once felan eşim bebek için denemeye başlayalım hemen olmayabilr diyordu ben ise adetlerım düzenli ya.. birde etrafımdakıler akrabalar kuzenler hemen olmuştu olmaması için bi sebeb yok dedim. Allahın gücüne mi gitti acaba ya.. bazen aklıma gelıyor üzülüyorum ama Rabbimde içimi biliyor öyle küstahca felan demedim tamamen adetim düzünli olduğundan hemen olur korkusuyla ertelemiştim. Varmı ben gibi buna benzer durum yaşayan
eşinde bayaa rahatmış :) ama tatlım erkekler bayan kadar düşünemiyor takmıyor.. stres yapmıyor onlar. olur allahın ıznıyle dıe düşünuyorlar. bütün stresi biz yaşıyoruz.. ağrıyı sızıyı biz çekıyoruz.. adet 5 gun 10 gun gecıkıyor acaba lara biz gırıyoruz ve psıkolojımız bozuluyor. oyuzdende hemen olsun ıstıyoruz.ben de az önce baya uzun bişiler yazmıştım :) bazen insan içini dökmek istiyor..
Ben de aynı şeyi eşimin dedikleri yüzünden düşünüyorum ne yalan diyim..o da sürekli "yaaa nasılsa olacak çok paniksin" diyip durdu ilk 5 ay...Allah aratmasın benim bilmediğim bir garanti mi aldın sen yaaa diye hep kızarım hatta....nasılsa olacak demek nasıl bir rahatlıktır yaa...ben de bunu ukalalaık olrk algılayıp üzülüyorum :/
ewt pilan yapıyoruz kendimizce......... benım kuzenımde 8. ayında hamıle kalmıştı. çok zor ya beklemek. bizi anca burdaki arkadaşlar anlıyor. mesela annem her ıstedıgınde oldugu için onunla paylaşamıyorum bu konuyu. dılımden anlamıyor. ama halam 5 sene istemiş sonunda çatlatma iğnesi ıle hamıle kalabılmişş şimdı 3 tane bebegı wr. bızde ogunlerı goruruz ınşlh..Canim seni cok iyi anliyorum. Ayni sey benimde aklima geliyor.Biz doğuda görev yapiyoruz kismetse yaza tayinciyiz..ilk baslarda burasi bitsin tayin oldugumuz yerde olsun dedik sanki olsun diyince olacak gbi..hatta ilk 2 ay yasminle korundum sonra biraktim istemeye 8 ay once karar verdik artik sandikki o ay olacak..8 aydr bekliyoruz bu ayda olmadiadete 5 gün kala 2saat sonra silik czgi cikmisti bida cikmadi bembeyaz tek czgi...bugun bat günüm yine idrar testi yaptim negatif adette olmadm bekliyorum..kist mi oldu acaba diye korkmaya basladm
Ben pek bi fark goremedim.Kızlar ovulasyon testlerime bakarmısınız üstteki sabah yaptığım alttaki azönce yaptığımEki Görüntüle 1531841
Off çatlamıcakmı acaba edacımBen pek bi fark goremedim.ikisi de c ile ayni gibi sanki.
BilmiyorumkiOff çatlamıcakmı acaba edacım
En son cumartesi pazar oldu canımBilmiyorumkibole oluyomuydu. Yani bu kadar uzun sure koyu kalir mi. Bi yarinda yap bakalim sabah. insallah catlar canim. Son ne zaman olmustu iliski. Ona gore bugun calis ya da yarini bekle