- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.201
Canim benimde 2 gun pozitifti bugun 3.gun siliklesti.seninde insallah yarin siliklesecek icini ferah tutBugün 2 gün canım
Canim dunkine gore 1 tik daha silinmis.dur bakalim stres yapma hemen.bugun doktora gidecektin sankiGünaydın kizlarrrrrrr
Ya benim testler bi garip oldu yine . Acaba kistmi olustu yine yaaaaaaaaa
Canim dunkine gore 1 tik daha silinmis.dur bakalim stres yapma hemen.bugun doktora gidecektin sanki
Canim vardir mutlaka.senin kendi doktorun varsa bilemem de.hastanede mutlaka kadin dogumcu vardir yaniCanım Gidicemde bugünde resmi tatil ya doktor var mi acaba Arıcaktim bende hastaneyi simdi yoksa yarına kalacak
Varmis canım 2 ye kadar başka doktor ama olsun zaten yumurta boyuna Bakicak durumu soylicemCanim vardir mutlaka.senin kendi doktorun varsa bilemem de.hastanede mutlaka kadin dogumcu vardir yani
hadi canim hayirli haberler ver insallahh..Varmis canım 2 ye kadar başka doktor ama olsun zaten yumurta boyuna Bakicak durumu soylicem
daha zamanın gelmemiş gibi tatlım.pik yapmamışGünaydın kizlarrrrrrr
pik yapmak ne demek ben bu ay ilk kez kullanıyorum da test banada anlatirmisinizdaha zamanın gelmemiş gibi tatlım.pik yapmamış
Iyidir insallah :) testini koysaydin merak ettim :)Ayyy benim ovu testi tekrar koyulasmaya başladı nedendir acep.ayrica krem rengi cok fazla akintim var.resmen oturdugum yerde altima kciriyorum hissediyorum
Bana ayni gibi geldi yine. Gitsene dr a ne dicek bakalim.Günaydın kizlarrrrrrr
Canim iki cizgi birbirine esit,hatta kontrol cizgisinin test cizgisinden koyu olmadi demek.yani pozitifte diyebiliriz.pozitifi yakaladiktan 24 36 saat icerisinde yumurtlama olacaktir.kacinci ayin senin ?pik yapmak ne demek ben bu ay ilk kez kullanıyorum da test banada anlatirmisiniz
bence hamilesin :)Kizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasinbatim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki
Benim 3. Ayım 11 ay önce dış gebelik geçirdim korunma sürem bitti 3 aydır deniyoruz olmuyo dış gebeligimde korunmayi bıraktığım ay hamile kalmıştımCanim iki cizgi birbirine esit,hatta kontrol cizgisinin test cizgisinden koyu olmadi demek.yani pozitifte diyebiliriz.pozitifi yakaladiktan 24 36 saat icerisinde yumurtlama olacaktir.kacinci ayin senin ?
Ay canım inşallah hamilesin :) geç döllenme olmuştur belki ondan bu kadar silik hemen kan testi yaptır :) ayy çok mutlu oldum inan ki :)Kizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasinbatim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki
Canım çatlayacak mı çatlamayacak mı diye düşünmekten böyle oluyor sanırım benim bu ay öyle oldu 3 gün test yapmadım 3 gün sonra baktım silinmiş baya rahat bırak kendini bence .Bu kadar yükseldikten sonra çatlamaması için engel yok doktora git ya da belki çatlatma iğnesi yapar .kızlar benimkinede bi bakın yaa valla kafayı yicem artık çatlamıcak herhalde bu yumurtaEki Görüntüle 1532433
Bencede var gibi :)Kizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasinbatim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki