Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım benim testimde ilk böyleydi bhcg 96 cıkmstı sen de hamilesn bence hayrlı olsn

Canimm tebrik ederim. cizgi var valla. Gununde gecmis. Bence kan testine git

Edaa senin kasiklarin agriyomu hala.benimde bugun kasik agrim var biraz aklima sen geldin hemen acaba bende mi 1 gunluk hamileyim
Yok canim benim agirmiyo :) yumurtlamin ertesi gunu o da onun etkisiyle agirdi herhalde. benim 5 gun oldu :) espri yapiyoruz ama insallah oleyizdir yaaa :)

Kizlarrrrrrr yumurtam çatlamış sabah aksam ilişki olsun dedi Perşembe bide Cumartesi olsun dedi. Tutma ihtimalin yüksek dedi eğer olmassa önümüzde ki ay sıkı bi takip yaparız dedi ay mutlu oldum yaaaa
Ayy hadi canim gozun aydin superr.canim yumurta catlamissa persembe ve cumartesi gunune gerek var mi acaba.bizde sabah calisma oldu.Bi daha dusunmuyodum.yani devam etmelimiyim sence.eve gelince tekrar ovu testi yaparmisin cok merak ettim testini.catlayinca tam olarak nasil oluyo acaba

Arkadaslar kafayi yicem yaa bu testler benimle dalga mi gecio kan testi sonucum ckti 0.21 yaaaaa ciddeen cildiracagim sabah ilk 2 dk da cikan bu czgi ne peki offff bida laboquick almicam yaaa cok mutsuzummmmm((

hamilesin bence de en iyisi kan testi ver kafan rahat olsun

Arkadaslar kafayi yicem yaa bu testler benimle dalga mi gecio kan testi sonucum ckti 0.21 yaaaaa ciddeen cildiracagim sabah ilk 2 dk da cikan bu czgi ne peki offff bida laboquick almicam yaaa cok mutsuzummmmm((
ilginç miş ...bende laboquik kullanıyorum ama hiç yanıltmadı şimdiye kadar ...üzülme canım ya nasip diyelim bugün benimde bat ama test negatifti 2 gü n önce bugün yapmadım sancı var ama kırmızılar henüz teşrif etmedi

Alla alla ben de o markayi kullaniyorum. Hic cikmadi ama. gununde gecmis . Sonradan artarmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…