-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.221
Canim kismet iste.oyle duaunupte strese sokma kendini.daha 3 ay olmus hem.bide bu testi dene bakalim insallah ise yaracakBenim 3. Ayım 11 ay önce dış gebelik geçirdim korunma sürem bitti 3 aydır deniyoruz olmuyo dış gebeligimde korunmayi bıraktığım ay hamile kalmıştım
Canim doktoruna gorunsene bi o sana soyler zaten.kafanda rahatlamis olur yumurtan catlar o zamankızlar benimkinede bi bakın yaa valla kafayı yicem artık çatlamıcak herhalde bu yumurtaEki Görüntüle 1532433
İnşallah yarar canım adetlerim düzensiz o yüzden bu testlerle daha iyi olacak bulmam galibaCanim kismet iste.oyle duaunupte strese sokma kendini.daha 3 ay olmus hem.bide bu testi dene bakalim insallah ise yaracak
Canım benim testimde ilk böyleydi bhcg 96 cıkmstı sen de hamilesn bence hayrlı olsnKizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasinbatim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki
Zaten o yuzden cok pratik.Sansin bol olsun en yakin zamanda tutturursun insallah :)İnşallah yarar canım adetlerim düzensiz o yüzden bu testlerle daha iyi olacak bulmam galiba
Canimm tebrik ederim. cizgi var valla. Gununde gecmis. Bence kan testine gitKizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasinbatim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki
Hala ayni.kızlar benimkinede bi bakın yaa valla kafayı yicem artık çatlamıcak herhalde bu yumurtaEki Görüntüle 1532433
Edaa senin kasiklarin agriyomu hala.benimde bugun kasik agrim var biraz aklima sen geldin hemen acaba bende mi 1 gunluk hamileyimHala ayni.ya git bi gorunsene. Belki catlatmak icin igne yapar. Pek bilgim.yok ama . Oluyo dimi oyle
Yok canim benim agirmiyo :) yumurtlamin ertesi gunu o da onun etkisiyle agirdi herhalde.Edaa senin kasiklarin agriyomu hala.benimde bugun kasik agrim var biraz aklima sen geldin hemen acaba bende mi 1 gunluk hamileyim
Ayy insallah insallah.su 2 haftalik donemi atlatsak dusunmeden cok iyi olacak :)Yok canim benim agirmiyo :) yumurtlamin ertesi gunu o da onun etkisiyle agirdi herhalde.benim 5 gun oldu :) espri yapiyoruz ama insallah oleyizdir yaaa :)
Anlamiyorum ki istememek mi lazim olmasi icin.bende cok duyuyorum boyle sinir oluyorum icten iceHastanede sıra bekliyorum iki tane hamile kızla
Konuştum ay ikiside istemiyoduk kaza ile oldu diyolarrrrrr agliycammmmm yaaaaaaa
Hadi bakalim :) bol sans canimKizlarrrrrrr yumurtam çatlamış sabah aksam ilişki olsun dediPerşembe bide Cumartesi olsun dedi. Tutma ihtimalin yüksek dedi eğer olmassa önümüzde ki ay sıkı bi takip yaparız dedi ay mutlu oldum yaaaa
Ayy hadi canim gozun aydin superr.canim yumurta catlamissa persembe ve cumartesi gunune gerek var mi acaba.bizde sabah calisma oldu.Bi daha dusunmuyodum.yani devam etmelimiyim sence.eve gelince tekrar ovu testi yaparmisin cok merak ettim testini.catlayinca tam olarak nasil oluyo acabaKizlarrrrrrr yumurtam çatlamış sabah aksam ilişki olsun dediPerşembe bide Cumartesi olsun dedi. Tutma ihtimalin yüksek dedi eğer olmassa önümüzde ki ay sıkı bi takip yaparız dedi ay mutlu oldum yaaaa
Kizlarrrrrrr yumurtam çatlamış sabah aksam ilişki olsun dediPerşembe bide Cumartesi olsun dedi. Tutma ihtimalin yüksek dedi eğer olmassa önümüzde ki ay sıkı bi takip yaparız dedi ay mutlu oldum yaaaa
hamilesin bence de en iyisi kan testi ver kafan rahat olsunKizlaarrr bugun ilk idrarimla yaptim test yapar yapmaz czgi belirdi busefer ama cok silik..Allah m neolur busefer hayal kirikligi olmasinbatim 18 mays normalde dün olmayinca test yaptim bugun arkadaslar bi bakin lutfen yalnilmiorum demi ..kan versem deger dusuk mu cikar ki
ilginç miş ...bende laboquik kullanıyorum ama hiç yanıltmadı şimdiye kadar ...üzülme canım ya nasip diyelim bugün benimde bat ama test negatifti 2 gü n önce bugün yapmadım sancı var ama kırmızılar henüz teşrif etmediArkadaslar kafayi yicem yaa bu testler benimle dalga mi geciokan testi sonucum ckti 0.21 yaaaaa ciddeen cildiracagim sabah ilk 2 dk da cikan bu czgi ne peki offff bida laboquick almicam yaaa cok mutsuzummmmm ((
Alla alla ben de o markayi kullaniyorum. Hic cikmadi ama. gununde gecmis . Sonradan artarmi acaba.Arkadaslar kafayi yicem yaa bu testler benimle dalga mi geciokan testi sonucum ckti 0.21 yaaaaa ciddeen cildiracagim sabah ilk 2 dk da cikan bu czgi ne peki offff bida laboquick almicam yaaa cok mutsuzummmmm ((