- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.141
benim dr um ılgılendı ya. ama ne yaptırmak ıstıyorsun ona baglı . bız esıme yaptırmıstık onu yanıma almıstım. bana da baktı yumurtalıklara fılan. bıkac hormon testı yaptırmıstım onlarıda soledım. her sey guzel dedı. yumurtamda catlıyor.bu ay 6. ayımız . bu ayda olmazsa doktora gıttıgımde 1 sene oldu demeyı düşünuyorum. yoksa ilgilenmıyormuş. sonuçta özele gıdecegız para werecegız. 1 sene dolsun oyle gel i duymak için gıtmıyorum. doktorlarada kızıyorum. anlamıyorlar bizi. gelmişim işte adam akıllı muayane et warsa bişey tedavı olalım
sayımız artıyor. sen kaç aydır ıstıyorsunbenmde yumurtlama 16 mayis canm 15 inde cift cizgiyi gordum ikiside esitti 16 sinda cok siliklesmisti.
hım .. hormanlarımda bı sıkıntı olmadıgını soylemişti doktor. rahım fılmınden ürküyorum ama gerekırse olacağım. eşinin değerlerinedemi senin doktor baktı. ya benım yumurta oluşuyor ama çatlıyormu bilmiyorumbenim dr um ılgılendı ya. ama ne yaptırmak ıstıyorsun ona baglı . bız esıme yaptırmıstık onu yanıma almıstım. bana da baktı yumurtalıklara fılan. bıkac hormon testı yaptırmıstım onlarıda soledım. her sey guzel dedı. yumurtamda catlıyor.
yanı rahım fılmı vs mı ıstıceksın. yoksa bu sekılde ılgılenıyoreşimin degerlerınıde gırdı hatta bıyere baktı etti guzel dedı. bidaha ne zaman gelim dedim. gunun geçince gel artık dıye esprı yaptı ( gercek olur ınsallah )
benımde aklıma gelmedı degılama ole solersen yanıltmıs olabılırsın. BeNCe
İnşallah ihtimali vardır canım birkaç gün sonra test yapıcam evde testim var hayırlısıyla olur inşallah senin ne oldu var mı bir gelişme ?Canim cok erken ama yaa kanda 10.gunden sonra yukselio yani yerlesme olmadiysa hcg kana daha salgilanmaz. Hayrli olsun de bekle yukselme ihtimali var cunku :)
İnşallah canım bende yarın sabah test yaparım belki artar mucizem benimle olur :)olur canım artarr belki ümidini kaybetme.benim ilk gebelikte öyle olmuştu.negatif çıktı 3 gün sonra pozitifti
aynen benımde ıkı 3 aydır bilinçli :) inofolic ne6 aydir istiyoruz ama son iki aydir bilincli denemeler yapiyoruz :) inofolic kullanmaya basladim bu ay gunde 1 tane ... kismet artik
folic asit ve inositol birlesimi .inositol yumurtanin daha saglikli olgunlasmasini sagliyomus ( kaliteli yumurtalik icin ) . folic asiti zaten biliyosunaynen benımde ıkı 3 aydır bilinçli :) inofolic ne
Canim bol bol incir ye.hemen catlarKızlar testim silikleşmiyo benm yaaEki Görüntüle 1530867
Ne güzel bir ilaçmış ofolic asit ve inositol birlesimi .inositol yumurtanin daha saglikli olgunlasmasini sagliyomus ( kaliteli yumurtalik icin ) . folic asiti zaten biliyosun
kızlar testimi yorumlarmısınız daha catlamadı sanırım siliklesincemi catlamış oluyo
aynı gıbı prenses. ama hanı gece pik yapıp tekrardan acılmaya baslamısta olabılır.Kizlarrrrrr yardimmmmmmmmm
Testlerin durumu bu biraz silikleşmiş sanki. Ne diyorsunuz ???
Ayyy gecen ay gibi Olmasın yaaa
dun ılıskı olmadıysa bu akşam olsun canım
kızlar testimi yorumlarmısınız daha catlamadı sanırım siliklesincemi catlamış oluyo
evet canım esım gıtmıstı urolojı bolumune. ultrasonda cekılmıstı cok sukur sıkıntı cıkmadı.hım .. hormanlarımda bı sıkıntı olmadıgını soylemişti doktor. rahım fılmınden ürküyorum ama gerekırse olacağım. eşinin değerlerinedemi senin doktor baktı. ya benım yumurta oluşuyor ama çatlıyormu bilmiyorumonu takip ettiririm.
aynı gıbı prenses. ama hanı gece pik yapıp tekrardan acılmaya baslamısta olabılır.
bence akşam olsun. daha koyu cıkarsa geç saatlerde çalışıp yatarsıno zaman aksam üstü yapıyım 7-8 gibi o zaman belli olur dimi ya daha koyu cıkar yada silik .
şimdi ben cumartesı pazar sabah degerlendırdım bu aksamda olsun muu ?