Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

prenses aynı zamanda cekıyorsun dımı fotografları. prenses kaydedıp baktımda. daha var c ye yaklasmamıs bıle. yıne bole cıkarsa bence bugun calısma :KK39:

yaptıktan 5 dkka sonra falan cekıyorum fotograflarını canım. bugünkü testin durumuna göre bakıcaz artık ama yumurtalıklarıma sızlanma oluyo arada. yarın doktora gidicem baktırmaya :21:

index.php

kızlar testimi yorumlarmısınız daha catlamadı sanırım siliklesincemi catlamış oluyo
Canim catmamis daha sen koyu gunude degerlendir yarin yaptigin test silik cikarsa yarinda degerlendir ama yok koyu cikarsa ara ver siliklesince degerlendirirsin

Kızlar bugün eşim sperm testi verdi..yarın akşam çıkacak ama ben şimdiden bakmaya başladım çıktı mı diye :) en son 2 yıl önce vermişti...bu cuma da ben de dr ile yumurta takibine başlayacağım inşallah bugün 9. gün başlamış olcaz takibe inşallah geç kalmamış oluruz bakalım :) çok heyecanlıyım...

geçen yine bir hamilelik haberi aldım yazmıştım ya...ilk denemeleriymiş..biz de şaşkınız demek zamanı gelmiş diyorlar daha 10 aylık evliler :) Ya Rab bizleri de gör hayırlı yakın zamanlarda sağlıklı hayırlı evlat haberleri ile bizleri müjdele onları sağlıkla büyütmeyi nasip et...offf

KIZLAR sizinle bişey paylaşacağım. hani büyük konuşunca konuştugn sey başına gelırya.. 8 ay once felan eşim bebek için denemeye başlayalım hemen olmayabilr diyordu ben ise adetlerım düzenli ya.. birde etrafımdakıler akrabalar kuzenler hemen olmuştu olmaması için bi sebeb yok dedim. Allahın gücüne mi gitti acaba ya.. bazen aklıma gelıyor üzülüyorum ama Rabbimde içimi biliyor öyle küstahca felan demedim tamamen adetim düzünli olduğundan hemen olur korkusuyla ertelemiştim. Varmı ben gibi buna benzer durum yaşayan

KIZLAR sizinle bişey paylaşacağım. hani büyük konuşunca konuştugn sey başına gelırya.. 8 ay once felan eşim bebek için denemeye başlayalım hemen olmayabilr diyordu ben ise adetlerım düzenli ya.. birde etrafımdakıler akrabalar kuzenler hemen olmuştu olmaması için bi sebeb yok dedim. Allahın gücüne mi gitti acaba ya.. bazen aklıma gelıyor üzülüyorum ama Rabbimde içimi biliyor öyle küstahca felan demedim tamamen adetim düzünli olduğundan hemen olur korkusuyla ertelemiştim. Varmı ben gibi buna benzer durum yaşayan

ben de az önce baya uzun bişiler yazmıştım :) bazen insan içini dökmek istiyor..

Ben de aynı şeyi eşimin dedikleri yüzünden düşünüyorum ne yalan diyim..o da sürekli "yaaa nasılsa olacak çok paniksin" diyip durdu ilk 5 ay...Allah aratmasın benim bilmediğim bir garanti mi aldın sen yaaa diye hep kızarım hatta....nasılsa olacak demek nasıl bir rahatlıktır yaa...ben de bunu ukalalaık olrk algılayıp üzülüyorum :/

Canim seni cok iyi anliyorum. Ayni sey benimde aklima geliyor.Biz doğuda görev yapiyoruz kismetse yaza tayinciyiz..ilk baslarda burasi bitsin tayin oldugumuz yerde olsun dedik sanki olsun diyince olacak gbi..hatta ilk 2 ay yasminle korundum sonra biraktim istemeye 8 ay once karar verdik artik sandikki o ay olacak..8 aydr bekliyoruz bu ayda olmadi :KK43: adete 5 gün kala 2saat sonra silik czgi cikmisti bida cikmadi bembeyaz tek czgi...bugun bat günüm yine idrar testi yaptim negatif :KK43: adette olmadm bekliyorum..kist mi oldu acaba diye korkmaya basladm :KK43:

ben de az önce baya uzun bişiler yazmıştım :) bazen insan içini dökmek istiyor..

Ben de aynı şeyi eşimin dedikleri yüzünden düşünüyorum ne yalan diyim..o da sürekli "yaaa nasılsa olacak çok paniksin" diyip durdu ilk 5 ay...Allah aratmasın benim bilmediğim bir garanti mi aldın sen yaaa diye hep kızarım hatta....nasılsa olacak demek nasıl bir rahatlıktır yaa...ben de bunu ukalalaık olrk algılayıp üzülüyorum :/
eşinde bayaa rahatmış :) ama tatlım erkekler bayan kadar düşünemiyor takmıyor.. stres yapmıyor onlar. olur allahın ıznıyle dıe düşünuyorlar. bütün stresi biz yaşıyoruz.. ağrıyı sızıyı biz çekıyoruz.. adet 5 gun 10 gun gecıkıyor acaba lara biz gırıyoruz ve psıkolojımız bozuluyor. oyuzdende hemen olsun ıstıyoruz.

Canim seni cok iyi anliyorum. Ayni sey benimde aklima geliyor.Biz doğuda görev yapiyoruz kismetse yaza tayinciyiz..ilk baslarda burasi bitsin tayin oldugumuz yerde olsun dedik sanki olsun diyince olacak gbi..hatta ilk 2 ay yasminle korundum sonra biraktim istemeye 8 ay once karar verdik artik sandikki o ay olacak..8 aydr bekliyoruz bu ayda olmadi :KK43: adete 5 gün kala 2saat sonra silik czgi cikmisti bida cikmadi bembeyaz tek czgi...bugun bat günüm yine idrar testi yaptim negatif :KK43: adette olmadm bekliyorum..kist mi oldu acaba diye korkmaya basladm :KK43:
ewt pilan yapıyoruz kendimizce......... benım kuzenımde 8. ayında hamıle kalmıştı. çok zor ya beklemek. bizi anca burdaki arkadaşlar anlıyor. mesela annem her ıstedıgınde oldugu için onunla paylaşamıyorum bu konuyu. dılımden anlamıyor. ama halam 5 sene istemiş sonunda çatlatma iğnesi ıle hamıle kalabılmişş şimdı 3 tane bebegı wr. bızde ogunlerı goruruz ınşlh..
bi ara bi söz okudum ve hemde 5. ayımda kırmızıları gordugumde yatagıma gecıp ağlamıştım. kendımı toparladıktan sonra nete gırdım ve şunu okudum. KUL PİLAN YAPAR, FELEK GÜLERMİŞ.... :cry:

X