- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.961
Canim ben cuma akşamı idrarda pozitif cikince ayaklarim kicima vura vura gittim kan vermeye ama 0.06 cikti 4 gun vardi adetime yumurtlamanin 10.gunuydu hal boyleyken bugun olurum diyorum gec dollenme.olamaz cunku ay ne bilim yoktur herhalde cikardi yoksaahaaaane duruyorsun ozaman? kan vermeyi ne zaman düşünüyorsun?
Canim ben cuma akşamı idrarda pozitif cikince ayaklarim kicima vura vura gittim kan vermeye ama 0.06 cikti 4 gun vardi adetime yumurtlamanin 10.gunuydu hal boyleyken bugun olurum diyorum gec dollenme.olamaz cunku ay ne bilim yoktur herhalde cikardi yoksa
Aaaa iyide bat bugundu yarin yine ver insallah gec dollenmedir yeni yerlesiyodur dikkat et kendine sanada kondurayim nazarligi hemen hayirli olsun canim icini ferah tutKizlar pazartesi kan verdim bt hcg 11.69 cikti doktor sinirda dedi
herkeste bu gebelik aynı şekillerde olmuyor biliyorsundur. ovulasyon testlerine de güvenim yok benim. belki fikir verebilir bazı kişilerde ama herkeste doğruyu göstermiyor. evde erken gebelik testi yap ozaman. hiç şaşmaz adetim demiştin. oyüzden içime güzel şeyler doğuyor.Canim ben cuma akşamı idrarda pozitif cikince ayaklarim kicima vura vura gittim kan vermeye ama 0.06 cikti 4 gun vardi adetime yumurtlamanin 10.gunuydu hal boyleyken bugun olurum diyorum gec dollenme.olamaz cunku ay ne bilim yoktur herhalde cikardi yoksa
Bencede ne duruyosunSabirsiz61 beni dun gaza getirdin bak ben gittim sira sende haydi canim kan vermeye mars mars inslh bat bekleyen herkesin bati batar
Ay olmadim evet 15 subatta yumurta catlamisti bugun 15.gun :) yarin sabaha kadar gelmezse test yaparim ama gelir ya bende sans yokadet olmadın mı sende batdaş
bende bekliyorum gelen giden yok
Hayırlı olsun kuzumKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Dr kontrolunde yumurta takibide yaptirdim canim sadece ovuya istinaden demedim 14 u aksami pik yapti ovu 15 i sabahi gittim yumurta catlamis kuculmustu 15mm e dusmus bozulmus doktorda sabah yada aksam catlamis dedi :)herkeste bu gebelik aynı şekillerde olmuyor biliyorsundur. ovulasyon testlerine de güvenim yok benim. belki fikir verebilir bazı kişilerde ama herkeste doğruyu göstermiyor. evde erken gebelik testi yap ozaman. hiç şaşmaz adetim demiştin. oyüzden içime güzel şeyler doğuyor.
Olmayacaksin rahat ol iyi dusun iyi olsun bebisin seninle annesiCok tesekkur ederim canim bat gunum benim 2 mart veya r mart demistim ins olmam sma cok yorgun hissediyorum kendimi
Ben bu ay ayın başında ve ortalarında pozitif i rüyam da gördüm kızımda da görmüştümGünaydın hanımlar valla psikolojim bozuldu
lh testleri hcg testleri kan testleri derken rüyamda kan verdiiğimi gördüm sonuç 310 du :)
Canım önemli olan yükselmesi sabret bir kaç gün sonra kan ver hayırlı olsunKizlar pazartesi kan verdim bt hcg 11.69 cikti doktor sinirda dedi
aaa gerçekten mi valla umut oldun banaCanm ates takibi yapiyosun ama bisey diyimmi bendede bu ay dustu ates ama hamileymisim canm bugun kan testi yenilicem yani oluyosa gercekten oluyo uzme kendini bende bu ay olmicak sanmistim degerim dusuk biraz ama olsun sonucta o bile yetti mutluluguma :)
Canim evet erken catlatiyor yumurtayi bende doktora hissettigim yumurtlamadan 2 gun sonra gttim yumurta yok dedi o ay hamileymisim corekotundan erken pirtlamis :)) erken catladiysa yumurtan erkende dollenme olmustur evde test yapsana.Benim yine belim agriyo adete 15 gün var 3 gun öncede çok ağrıdı belim hatta lekelenme oldu hatırlarsanız ben sanırım hamileyim çörekotu tarçın bal yumurtayı erken çatlatmis ben ovulasyonda görmemişsem mesela 8 gündür test yapıyorum pik yok daha önce yumurtlamissam ve tutmuşsa bu saçma ağrılar ağlamalar ondandır belki ne dersiniz kızlar.
15 gün de çok erken yaaa daha yumurtlamamis olmam gerekiyodu normal bi ay da
ben dil altı ölçüm yapıyorum cnmgünaydın kızlar. ovülasyonda ateş ölçme yöntemi hakkında okuduğum bi yazı vardı. ateş en doğru vajinadan ölçümde sonuç verir diye. sizler nasıl ateş ölçümü yapıyosunuz?
Al kiz bu benim ates tablomaaa gerçekten mi valla umut oldun banainsaaallllaaahhh benim de bebis vardır. insallah senin de değerin yükselir. ates tablonu atabilir misin ?
Eger öyle bi durum olmuşsa bugün 17. Günüm sat dan beri evde ki test gortermez bence kesin 50 nin altındadır. Cuma ya kadar dayanıp o gün kan testi yaptirayim.Canim evet erken catlatiyor yumurtayi bende doktora hissettigim yumurtlamadan 2 gun sonra gttim yumurta yok dedi o ay hamileymisim corekotundan erken pirtlamis :)) erken catladiysa yumurtan erkende dollenme olmustur evde test yapsana.
Sen test yaptinmi yapmadiysan yapsana ben kanda verdigim icin biraz genis takiliyorum :))adet olmadın mı sende batdaş
bende bekliyorum gelen giden yok