Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

ahaaaa ne duruyorsun ozaman? kan vermeyi ne zaman düşünüyorsun?
Canim ben cuma akşamı idrarda pozitif cikince ayaklarim kicima vura vura gittim kan vermeye ama 0.06 cikti 4 gun vardi adetime yumurtlamanin 10.gunuydu hal boyleyken bugun olurum diyorum gec dollenme.olamaz cunku ay ne bilim yoktur herhalde cikardi yoksa

adet olmadın mı sende batdaş
bende bekliyorum gelen giden yok

herkeste bu gebelik aynı şekillerde olmuyor biliyorsundur. ovulasyon testlerine de güvenim yok benim. belki fikir verebilir bazı kişilerde ama herkeste doğruyu göstermiyor. evde erken gebelik testi yap ozaman. hiç şaşmaz adetim demiştin. oyüzden içime güzel şeyler doğuyor.

Dr kontrolunde yumurta takibide yaptirdim canim sadece ovuya istinaden demedim 14 u aksami pik yapti ovu 15 i sabahi gittim yumurta catlamis kuculmustu 15mm e dusmus bozulmus doktorda sabah yada aksam catlamis dedi :)

Günaydın hanımlar valla psikolojim bozuldu
lh testleri hcg testleri kan testleri derken rüyamda kan verdiiğimi gördüm sonuç 310 du :)
Ben bu ay ayın başında ve ortalarında pozitif i rüyam da gördüm kızımda da görmüştüm
Kizlar pazartesi kan verdim bt hcg 11.69 cikti doktor sinirda dedi
Canım önemli olan yükselmesi sabret bir kaç gün sonra kan ver hayırlı olsun

Selin_78 çok güzel olmuş takvimin hayırlı olsun:)

aaa gerçekten mi valla umut oldun bana insaaallllaaahhh benim de bebis vardır. insallah senin de değerin yükselir. ates tablonu atabilir misin ?

Benim yine belim agriyo adete 15 gün var 3 gun öncede çok ağrıdı belim hatta lekelenme oldu hatırlarsanız ben sanırım hamileyim çörekotu tarçın bal yumurtayı erken çatlatmis ben ovulasyonda görmemişsem mesela 8 gündür test yapıyorum pik yok daha önce yumurtlamissam ve tutmuşsa bu saçma ağrılar ağlamalar ondandır belki ne dersiniz kızlar.
15 gün de çok erken yaaa daha yumurtlamamis olmam gerekiyodu normal bi ay da

Canim evet erken catlatiyor yumurtayi bende doktora hissettigim yumurtlamadan 2 gun sonra gttim yumurta yok dedi o ay hamileymisim corekotundan erken pirtlamis :)) erken catladiysa yumurtan erkende dollenme olmustur evde test yapsana.

E
Canim evet erken catlatiyor yumurtayi bende doktora hissettigim yumurtlamadan 2 gun sonra gttim yumurta yok dedi o ay hamileymisim corekotundan erken pirtlamis :)) erken catladiysa yumurtan erkende dollenme olmustur evde test yapsana.
Eger öyle bi durum olmuşsa bugün 17. Günüm sat dan beri evde ki test gortermez bence kesin 50 nin altındadır. Cuma ya kadar dayanıp o gün kan testi yaptirayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…